- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
10.ve 12.gunler kan sonuçlarım cnm.ama idrarda ilk 9.gun görmüştüm.Allah hepimize kucağimiza almayı nasip etsın inşlh.canım sen ilk kan testini kaçıncı gün yaptirdin
amin canim10.ve 12.gunler kan sonuçlarım cnm.ama idrarda ilk 9.gun görmüştüm.Allah hepimize kucağimiza almayı nasip etsın inşlh.
Canım çok saol tabiki hersey allahtan ne gelirse başımız üstüne. İsyan yok dua var. Benimde 2. Denememdi. Hayirlisi olsun canımız saolsun. Bebisin inşallah hep seninle olur. Dualarım seninle kuzuna kavusursun sağlıkla inşallah görüşmek uzereYüce Allahtan hayırlısı demiştik hep.belki vakti vardır daha canım lütfen üzülme.yıne olur.bak bende 2.yi denedım.yıne olmazsa 3.yü denicez 1 sene sadece maddi durumu ayarlamaya çalıştık.Allah yardım edecektır.sevgilerimle..
Canım ya ne bileyim 1 sene kadar düşünmüyorum çok yoruldum ben artık. Yinede zaman ne gösterir bilemem. Hayirlisi olsun insCok Geçmiş olsun ya cok uzuldumama vazgecmek yok yola devam heralde dimi
İnsallah canım hayırlısı olsunVakti zamanı değildi belki de. İnşallah en yakın Zaman da kısmet olur.
Allah yardimcimiz olsun valla isimiz zor bu kadar cilenin sonunda yuzumuz guler insCanım ya ne bileyim 1 sene kadar düşünmüyorum çok yoruldum ben artık. Yinede zaman ne gösterir bilemem. Hayirlisi olsun ins
Canım ya ne bileyim 1 sene kadar düşünmüyorum çok yoruldum ben artık. Yinede zaman ne gösterir bilemem. Hayirlisi olsun ins
Kızlar bu vajinal progestan konduktan sonra ne kadar sürede eriyor içerde? Ne kadar yatmam gerek bilen var mı?
Çok sinir bozucu ya. Hergün ignesini olmaktan totomda yer kalmadı doktor da kapsül kullan dedi. Alışmışım her gün her gün igneye sanki igne olmayinca bir sorun çıkacakmış gibi geliyorBen günde 3 kere koyduğum için iş yerinde de koyuyorum mecburen her zaman çok almıyor ama aktığı Zaman'larda 10 15 dk içinde eriyo
Çok sinir bozucu ya. Hergün ignesini olmaktan totomda yer kalmadı doktor da kapsül kullan dedi. Alışmışım her gün her gün igneye sanki igne olmayinca bir sorun çıkacakmış gibi geliyor
O iğnelerden nerdeyse sakat kalicam ..1hafta ara verdim iğneye kapsul kullandım dunden beri yıne iğneye döndüm adım atamıyorum resmen kitle oluştu.arada bi böyle mola vere vere bu haftaları geçircez mecbur.işin kötü tarafı 12 haftalık oluncaya kadar devam dıyolarÇok sinir bozucu ya. Hergün ignesini olmaktan totomda yer kalmadı doktor da kapsül kullan dedi. Alışmışım her gün her gün igneye sanki igne olmayinca bir sorun çıkacakmış gibi geliyor
Evet tatlım aynen devam. Estrofem günde 3 tane. Folik asit ve asprin. Sabah aksam crinone jel. Öğlen de progestan fitil. Bugun hemsireyle konustum progestani 30lu haftalara kadar kullan dedi. Estrofem de 9. Haftada azaltılıp kesilecekmiş. Crinone da 12 haftaya kadar sanırımbetheone butun ilaçlarına devam mı edıyosun estrofem dekort falan ne zamana kadar devam edilcekmiş?bişi dedilermi sana ve ek bi ilaç verdiler mi
Progestanın oral kullanılanı resmen ayakta uyutuyomuş kullananlar işe bile gıdemıyomuş gözlerini açamıolarmiş oyuzden iğne olarak yada vajinal kullanılacakmiş yandık vallaEvet tatlım aynen devam. Estrofem günde 3 tane. Folik asit ve asprin. Sabah aksam crinone jel. Öğlen de progestan fitil. Bugun hemsireyle konustum progestani 30lu haftalara kadar kullan dedi. Estrofem de 9. Haftada azaltılıp kesilecekmiş. Crinone da 12 haftaya kadar sanırım
Aman iyi olsunlar da çekcez artık napalim allah aratmasın zor kavuştuk zaten ne olsa yapicaz mecbur. Ama doğuma kadar bu stres bitmiycek onu farkettim sürekli düşünecek bişeyler oluyo kese gördük, kalp atışı, cinsiyet, doğum derken insallah hayırlısıyla atlatırızProgestanın oral kullanılanı resmen ayakta uyutuyomuş kullananlar işe bile gıdemıyomuş gözlerini açamıolarmiş oyuzden iğne olarak yada vajinal kullanılacakmiş yandık valla
Doktoruna danışmalısın canim bu konuyu. Transfer sonrası da agri oluyor adet sancısı gibi daha çok. Ama yoğun ciddi bi agriysa ihmal etme derim en azindan hemsireni ara sor.Kızlar bugun. 7.gunmz btti . kasiklarimda hep agri vardi ama bi saattr tavan yapti bu agrilar anlatamam( cok korkuyorm. Acaba kist mi oldum tup bebek tedavisinden sonra kist olabiloyor mu ? Bi bilgnz vr mi . bu agrilar nedirr
Can'ım bende de fena şekilde var o Ağrı'lardan ama bende kist var zaten çikolata kisti acaba ondan mı diyorumKızlar bugun. 7.gunmz btti . kasiklarimda hep agri vardi ama bi saattr tavan yapti bu agrilar anlatamam( cok korkuyorm. Acaba kist mi oldum tup bebek tedavisinden sonra kist olabiloyor mu ? Bi bilgnz vr mi . bu agrilar nedirr
Hadi ya. Bu anne olma yolclgnda yasadklarmz.. Allah im gonlmzn muradni versnnde unutalm bu agrilari insallahCan'ım bende de fena şekilde var o Ağrı'lardan ama bende kist var zaten çikolata kisti acaba ondan mı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?