Aynen canm ariycam yarnm bilmiyorm benm agri esigim mi cok dusuk. Ama arada griyor baya keskn keskn.Doktoruna danışmalısın canim bu konuyu. Transfer sonrası da agri oluyor adet sancısı gibi daha çok. Ama yoğun ciddi bi agriysa ihmal etme derim en azindan hemsireni ara sor.
Tebrıkler cnm sağlıkla devam eder inşlhKızlar 7. Gün 15.1 çıkmıştı değerim 8. Gün 34 çıktı nasıl ilerleme sizce
Çok güzel maşallah inss sağlıkla devam ederKızlar 7. Gün 15.1 çıkmıştı değerim 8. Gün 34 çıktı nasıl ilerleme sizce
Ben de günde 3 canim canını sıkma kanıtlanmış birşey olsa herhalde domtorlar bilir bunu. Ayrica bu tüp bebek olayinda doktorlar kâr-zarar mantigiyla hareket ediyorlar. Bütün hastalar kullaniyor demekki eksikligi durumunda bi sorun ortaya çıkması daha olası zararındansa. Kullanmak zorundayız o yüzden kafani bulandirma. Ayrıca sakin ilacı keseyim falan diye düşünme dozu azaltarak bırakılmazsa kanama yapıyormuşEstrofemle ilgili canım çok sıkkın hamilelikte kullanılmaz yazıyo heryerde..bize ısrarla kullandırıyolar valla aklım ermıyo huzursuzum..bazı dr lar sonuç pozitif alınınca hemen kestiriyomuş benımkı gunde 4((
Gayet normal artış, hayırlı olsun...Kızlar 7. Gün 15.1 çıkmıştı değerim 8. Gün 34 çıktı nasıl ilerleme sizce
Evet tatlım aynen devam. Estrofem günde 3 tane. Folik asit ve asprin. Sabah aksam crinone jel. Öğlen de progestan fitil. Bugun hemsireyle konustum progestani 30lu haftalara kadar kullan dedi. Estrofem de 9. Haftada azaltılıp kesilecekmiş. Crinone da 12 haftaya kadar sanırım
Al işte gelde çıldırmaBenim estrofem gebelik oluşunca kesti doktor clexan iğneyle progestan fitil kullanıyorum başka bişiy kullanmıyorum folik bile kullan demedi bana
Allah allah madem gerekli değil bu kadar biz niye kullanıyoruz ki o zaman? Benim de kafam karıştı şimdileriAl işte gelde çıldırma
Ben nisan dan önce kucağıma alicam insallah bebislerimi ama beni de almayı unutmayin araniza yeni grup olursaNisan 2017 anneleri topiği açılmiş 90 sayfa olmuş bile..ben biz yaparız dıye düşünmüştümm...sizden ayrılmak istemıyorum
Olsun canim.senin de mart sonu.grup acin biriniz isim verin oraya kayariz sonra doguma kadar habetlesiriz :)Ben nisan dan önce kucağıma alicam insallah bebislerimi ama beni de almayı unutmayin araniza yeni grup olursa
Ay süper olmuş ya Allah inşallah o günlere kadar gelmemizi ve hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder:)2017 Nisan Tup Bebek Anneleri diye actim kizlar herkes sonucu alinca geceriz oraya
Adet günün normalde ne zamandı canımKızlar Progestanı alttan fitil olarak alıyorum . Az önce yaparken parmağıma kan bulaştı ama kahve leke filan değil bildiğiniz kırmızı kan . Adetime 1 gün kaldı acaba ondan mı ? Moralim o kadar yerindeydi ki şimdi mahvoldum . İlk denememde kahve lekeler olmustu sonra adete çevirdi . Bu sefer direkt kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?