TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Doktoruna danışmalısın canim bu konuyu. Transfer sonrası da agri oluyor adet sancısı gibi daha çok. Ama yoğun ciddi bi agriysa ihmal etme derim en azindan hemsireni ara sor.
Aynen canm ariycam yarnm bilmiyorm benm agri esigim mi cok dusuk. Ama arada griyor baya keskn keskn.

Estrofemle ilgili canım çok sıkkın hamilelikte kullanılmaz yazıyo heryerde..bize ısrarla kullandırıyolar valla aklım ermıyo huzursuzum..bazı dr lar sonuç pozitif alınınca hemen kestiriyomuş benımkı gunde 4((

Ben de günde 3 canim canını sıkma kanıtlanmış birşey olsa herhalde domtorlar bilir bunu. Ayrica bu tüp bebek olayinda doktorlar kâr-zarar mantigiyla hareket ediyorlar. Bütün hastalar kullaniyor demekki eksikligi durumunda bi sorun ortaya çıkması daha olası zararındansa. Kullanmak zorundayız o yüzden kafani bulandirma. Ayrıca sakin ilacı keseyim falan diye düşünme dozu azaltarak bırakılmazsa kanama yapıyormuş

Benim estrofem gebelik oluşunca kesti doktor clexan iğneyle progestan fitil kullanıyorum başka bişiy kullanmıyorum folik bile kullan demedi bana

Nisan 2017 anneleri topiği açılmiş 90 sayfa olmuş bile..ben biz yaparız dıye düşünmüştümm...sizden ayrılmak istemıyorum

Kızlar Progestanı alttan fitil olarak alıyorum . Az önce yaparken parmağıma kan bulaştı ama kahve leke filan değil bildiğiniz kırmızı kan . Adetime 1 gün kaldı acaba ondan mı ? Moralim o kadar yerindeydi ki şimdi mahvoldum . İlk denememde kahve lekeler olmustu sonra adete çevirdi . Bu sefer direkt kan

Adet günün normalde ne zamandı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…