Canim yarın kan verebilir misin?? Sonuca göre Dr ile görüşKızlar Progestanı alttan fitil olarak alıyorum . Az önce yaparken parmağıma kan bulaştı ama kahve leke filan değil bildiğiniz kırmızı kan . Adetime 1 gün kaldı acaba ondan mı ? Moralim o kadar yerindeydi ki şimdi mahvoldum . İlk denememde kahve lekeler olmustu sonra adete çevirdi . Bu sefer direkt kan
1 gün var adetime Can'ımAdet günün normalde ne zamandı canım
Kan veririm ama yarın erken çıkmaz diye düşünüyorum olsa daCanim yarın kan verebilir misin?? Sonuca göre Dr ile görüş
Hiç1 gün var adetime Can'ım
Senin yarın 7. Gününmüydü cnmHiç
Endişelenme canım benm dr m olabileceğini söylemişti hafif hafif. devam ediyomu peki yarına kadar bi bak bakalım olmassa dr u ararsın moralini bozma sakın
Evet Can'ım Çarşamba transfer oldumSenin yarın 7. Gününmüydü cnm
OZaman bence önce dr unla görüş sonra kan ver kuzum 5. Gün embriyosuysa eğer çıkma ihtimali yüksek çünküEvet Can'ım Çarşamba transfer oldum
Can'ım şimdi tekrar tuvalete gittim çamaşırım kirlenmemiş ama peçetete silince açık kahve şeklinde akıntı gibi leke vardı . Sabah olsun doktor ile görüşeyim bakalım ne olacak . Benim ilk denemem de böyle başlamıştı ama o 10. Günde olmustu . Şimdi bakalım Nasıl olacak . Benim doktor pazartesi istedi testi . Neden acaba ?deryali08 canım ben de perşembe günü kan vereyim diyordum.. normalde cumartesi istedi Dr benden... benim aşılama da hastalanmadan bir gün önce içimdeki bütün crinone jel çıkmıştı... yine su anda topak topak geri geliyor... inşallah hayırlısı ile sonuçlanır bizler için...
12. Günün oluyo canım oyüzden pazartesi istemiştir. Benimde cumartesi 12. Günüm oluyor.Can'ım şimdi tekrar tuvalete gittim çamaşırım kirlenmemiş ama peçetete silince açık kahve şeklinde akıntı gibi leke vardı . Sabah olsun doktor ile görüşeyim bakalım ne olacak . Benim ilk denemem de böyle başlamıştı ama o 10. Günde olmustu . Şimdi bakalım Nasıl olacak . Benim doktor pazartesi istedi testi . Neden acaba ?
Pardon ya ben bir an aynı tarihte transfer yaptık diye hatırladım da12. Günün oluyo canım oyüzden pazartesi istemiştir. Benimde cumartesi 12. Günüm oluyor.
Canim hiç sıkma canıni....bol su iç ve uzan.. Progestanı yine de uygula..Can'ım şimdi tekrar tuvalete gittim çamaşırım kirlenmemiş ama peçetete silince açık kahve şeklinde akıntı gibi leke vardı . Sabah olsun doktor ile görüşeyim bakalım ne olacak . Benim ilk denemem de böyle başlamıştı ama o 10. Günde olmustu . Şimdi bakalım Nasıl olacak . Benim doktor pazartesi istedi testi . Neden acaba ?
Hayirli olsun canim.aynen tek gbi gorunuyor.benin 15.gun 1240 gbi bseydi tek embriyoydu zaten keseyide pazartesi gordum cok sukurMerhabalar
Benimde temmuz 15 te transferim yapıldı
Geçen hafta çok şükür pozitif sonucu aldım bu cumada kese yada keseleri görmeye gidecegim iki tane tranfer edildi ama sonuçlarım çok yüksek değildi 12 gün 140 14 gün 270 olduğu için sanırım bir tanesi tutundu
Canim cikar senin 5.gun oldugu icin.benim 2.gun emvriyosu 10.gunde cikti.senin ki rahat cikar.takma kafani olabilir devami gelmesin insallah geldimi sonradan lekeKan veririm ama yarın erken çıkmaz diye düşünüyorum olsa da
ay neguzel olmuş inss sağlıkla gebe kalırız bizde geçersiz o topige2017 Nisan Tup Bebek Anneleri diye actim kizlar herkes sonucu alinca geceriz oraya
cnm inss önemli değildir hatta inss yerleşme lekesidirKızlar Progestanı alttan fitil olarak alıyorum . Az önce yaparken parmağıma kan bulaştı ama kahve leke filan değil bildiğiniz kırmızı kan . Adetime 1 gün kaldı acaba ondan mı ? Moralim o kadar yerindeydi ki şimdi mahvoldum . İlk denememde kahve lekeler olmustu sonra adete çevirdi . Bu sefer direkt kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?