TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Canim yarın kan verebilir misin?? Sonuca göre Dr ile görüş

deryali08 canım ben de perşembe günü kan vereyim diyordum.. normalde cumartesi istedi Dr benden... benim aşılama da hastalanmadan bir gün önce içimdeki bütün crinone jel çıkmıştı... yine su anda topak topak geri geliyor... inşallah hayırlısı ile sonuçlanır bizler için...

Can'ım şimdi tekrar tuvalete gittim çamaşırım kirlenmemiş ama peçetete silince açık kahve şeklinde akıntı gibi leke vardı . Sabah olsun doktor ile görüşeyim bakalım ne olacak . Benim ilk denemem de böyle başlamıştı ama o 10. Günde olmustu . Şimdi bakalım Nasıl olacak . Benim doktor pazartesi istedi testi . Neden acaba ?

12. Günün oluyo canım oyüzden pazartesi istemiştir. Benimde cumartesi 12. Günüm oluyor.

Canim hiç sıkma canıni....bol su iç ve uzan.. Progestanı yine de uygula..

Merhabalar
Benimde temmuz 15 te transferim yapıldı
Geçen hafta çok şükür pozitif sonucu aldım bu cumada kese yada keseleri görmeye gidecegim iki tane tranfer edildi ama sonuçlarım çok yüksek değildi 12 gün 140 14 gün 270 olduğu için sanırım bir tanesi tutundu

Hayirli olsun canim.aynen tek gbi gorunuyor.benin 15.gun 1240 gbi bseydi tek embriyoydu zaten keseyide pazartesi gordum cok sukur

2017 Nisan Tup Bebek Anneleri diye actim kizlar herkes sonucu alinca geceriz oraya
ay neguzel olmuş inss sağlıkla gebe kalırız bizde geçersiz o topige

cnm inss önemli değildir hatta inss yerleşme lekesidir

Kızlar günaydın gece tuvalete tekrar gittiğimde ne çamaşırımda ne peçetede leke vardı . Ama sabahınızın ettim . Şimdi tekrar fitil koydum yine çamaşır tertemizdi parmağıma çok çok az kahve leke bulaştı . Hemşirem tahriş kaynaklı olabilir merak etmeyin kanamaya çevirmesin önemli olan o dedi. Ama fitili sabah 2 akşam 2 olarak yapın dedi . 2. Fitili koyunca hiç leke olmadı parmağımda . Sanırım anlık olup kesilen bir şeydi ama yüreğimi ağzıma getirdi inanın . Kendimi hazırlamak istemiyorum ama yerleşme bu sanırım hep 7. Ve 8. Günlerde olur diyor nette . Allah a şükür devam etmedi . Hemşirem dinlenin dedi . İlk tedavimde böyle olup devam etti ve kana , adete çevirdi . Ondan çok korktum .

Geçmiş olsun bende senden haber bekledim hep.. stres yapma sakin bugün gün boyunca yat... sakin birşeye uzanma ağır kaldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…