Canim resmini atsana negatif dedginin yani 10.gun net olup 11 negatif olmasi garip krsne kan verseydin bugunmerhabaa sevgili anne adayları
25 temmuz transfer tarihim yarın test günüm 7. günden beri test yapıyorum 7.8. gün laboquick markayla silik 9.10. günler daha net predictor early
11. gün yani bugün oncomed yaptım negatiff çokk üzüldümm yarın kan testi ar korkuyorum resmen
Canım benim sadece 4 tane yumurtam toplandı Benim hiç ümidim yoktu ama Allah a şükür 2 tanesi kaldı 3. Güne ve 2 sinide transfer ettiler oyüzden hiç endişe etme cnm pazar günü hayırlı haberlerin olsun inşallahÖyle canım önemli olan aslında bi tane kaliteli embriyo ama o kadar yumurtadan sadece 3 tanesinin kalması moralimi bozdu. Pazar tekrar arayacaklar bilgi için ve transfer içinde çağırabiliriz dediler. Rabbim hayırlısını versin çabalarımızı boşa çıkarmasın hepimiz manevi olarak çok yıpranıyoruz Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dua etmekten başka birşey gelmiyo maalesef maşallah seninkiler çok iyiymiş sağlıcakla kucağına alırdın inşallah
Canım çok sevindim inşallah güzel sağlıklı bi şekilde değerlerin yükselirHerkese selam....
27 temmuzda 5 günlük tek embriyo transferim oldu...
8.gün bhcg değerim 127
Canım benim sadece 4 tane yumurtam toplandı Benim hiç ümidim yoktu ama Allah a şükür 2 tanesi kaldı 3. Güne ve 2 sinide transfer ettiler oyüzden hiç endişe etme cnm pazar günü hayırlı haberlerin olsun inşallah
Caniim hayrli olsun cok sevndm adina. Saglkla al kcagna. Guzel guzel artsn degerlern.Ayni gun olmstu transferimz benm de 1tane 5.gun embryosu.Herkese selam....
27 temmuzda 5 günlük tek embriyo transferim oldu...
8.gün bhcg değerim 127
Can'ım benim Aslı'm çok teşekkür ederim ama artık bildiğin adete çevirdi kanamam . Asıl benim dualarım seninlederyali08 dualarım hep seninle...
Canımmm sakın Allah tan ümidini kesme umudunu yitirme bi zamanı illaki vardır ve o zamanda sende en güzel annelerden biri olucaksın ben buna inanıyorumCan'ım benim Aslı'm çok teşekkür ederim ama artık bildiğin adete çevirdi kanamam . Asıl benim dualarım seninle
Ben sizin bebişlerinizle sevineceğim şimdilik . Dediğin gibi Zaman'ı var demek ki ...Canımmm sakın Allah tan ümidini kesme umudunu yitirme bi zamanı illaki vardır ve o zamanda sende en güzel annelerden biri olucaksın ben buna inanıyorum
31 temmuz transfer gunum canimBugün senin kaçıncı günün canım?
Sirtustu ve soluma yatıyorumOhhh Ohh ne güzel.... evet tutunma kanaması olmayabilir
Senin uyku pozisyonun nasıl? ?
allah belasini versin bu reklamlarin iki saatir klavye ile uğraşıyorum yaaa.bende de yerleşme kanamasi olmadi oyle bir dusugum filanda yoktuBenim transferin 2. Günü aynen böyle oldu, iki embriyo konduğu için biri sola, biri sağa tutunuyor herhalde diye düşündüm ben de.Ama artık hiç belirtim yokBenim olursa(inşallah) bu 3. Hamileliğim olacak, hiç yerleşme kanaması yaşamadım.
Canim kan verdin mimerhabaa sevgili anne adayları
25 temmuz transfer tarihim yarın test günüm 7. günden beri test yapıyorum 7.8. gün laboquick markayla silik 9.10. günler daha net predictor early
11. gün yani bugün oncomed yaptım negatiff çokk üzüldümm yarın kan testi ar korkuyorum resmen
Benim olmadi leke kanamabenim şuan rahmimin bir sol yanını bir sağ yanını yavru kedi gibi tırlamayan bişeyler var gibi acaba karar mı veremedi?nereye yerleşsem diyeyerleşme kanaması olmadanda tutunuyor dimi bebiş
Super canimallah tamamina erdirsin.tekrarlamana gerek yok sanirim benim274 cikmistu yuksek.deger gerke yok bida tekrara dediArkadaslar 10 gün 247 çıktı değeri
8.gün 127 idi...
Çok şükür...
Gerek yok canim bence ama icin rahat ettmiyorsa bi yaptr ben bide 16.gun yaptmisti 1200 lu rakamlari gorunce daha yaptrmadim benimde oluyo agrim bugun sanci uyandrdi beniKonusu açılmışken kızlar 10.gun 128 12.gun 385 ti birdaha baktırmadım.bugun 16.gun ne olur ne olmaz baktırsam mı ağrılarım çok fazla.tedirginim sürekli? 4+2yim.
Dışarıya çıktım ben yürüdüm ilaçlarımı yazdırdım defalarca avm gezdım progestan ve diğer ilaçlar aynen devam.. ağrılar da devam...Allaha hamdolsun sonu guzel olsunKizlar transfer gununu sayarsak ucuncu gunum sirt ustu yatiyorum hergun progestan igne vuruluyorum 1 hafta boyunca eve hemsire gelcekmis disariya cikmak yasak hamile olan arkadaslar transferden sonra neler yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?