TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Canim resmini atsana negatif dedginin yani 10.gun net olup 11 negatif olmasi garip krsne kan verseydin bugun

Canım benim sadece 4 tane yumurtam toplandı Benim hiç ümidim yoktu ama Allah a şükür 2 tanesi kaldı 3. Güne ve 2 sinide transfer ettiler oyüzden hiç endişe etme cnm pazar günü hayırlı haberlerin olsun inşallah

Amin canım inşallah bende sizler gibi pozitifi görür güzel haberler alırım :)

Can'ım benim Aslı'm çok teşekkür ederim ama artık bildiğin adete çevirdi kanamam . Asıl benim dualarım seninle
Canımmm sakın Allah tan ümidini kesme umudunu yitirme bi zamanı illaki vardır ve o zamanda sende en güzel annelerden biri olucaksın ben buna inanıyorum

Bugün senin kaçıncı günün canım?
31 temmuz transfer gunum canim

Ohhh Ohh ne güzel.... evet tutunma kanaması olmayabilir
Senin uyku pozisyonun nasıl? ?
Sirtustu ve soluma yatıyorum
allah belasini versin bu reklamlarin iki saatir klavye ile uğraşıyorum yaaa.bende de yerleşme kanamasi olmadi oyle bir dusugum filanda yoktu

Canim kan verdin mi

Konusu açılmışken kızlar 10.gun 128 12.gun 385 ti birdaha baktırmadım.bugun 16.gun ne olur ne olmaz baktırsam mı ağrılarım çok fazla.tedirginim sürekli? 4+2yim.

Konusu açılmışken kızlar 10.gun 128 12.gun 385 ti birdaha baktırmadım.bugun 16.gun ne olur ne olmaz baktırsam mı ağrılarım çok fazla.tedirginim sürekli? 4+2yim.
Gerek yok canim bence ama icin rahat ettmiyorsa bi yaptr ben bide 16.gun yaptmisti 1200 lu rakamlari gorunce daha yaptrmadim benimde oluyo agrim bugun sanci uyandrdi beni

Kizlar transfer gununu sayarsak ucuncu gunum sirt ustu yatiyorum hergun progestan igne vuruluyorum 1 hafta boyunca eve hemsire gelcekmis disariya cikmak yasak hamile olan arkadaslar transferden sonra neler yaptiniz

Kizlar transfer gununu sayarsak ucuncu gunum sirt ustu yatiyorum hergun progestan igne vuruluyorum 1 hafta boyunca eve hemsire gelcekmis disariya cikmak yasak hamile olan arkadaslar transferden sonra neler yaptiniz
Dışarıya çıktım ben yürüdüm ilaçlarımı yazdırdım defalarca avm gezdım progestan ve diğer ilaçlar aynen devam.. ağrılar da devam...Allaha hamdolsun sonu guzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…