Amin canim insallah Rabbim kucagina almayida nasip etsin isteyen herkese versinDışarıya çıktım ben yürüdüm ilaçlarımı yazdırdım defalarca avm gezdım progestan ve diğer ilaçlar aynen devam.. ağrılar da devam...Allaha hamdolsun sonu guzel olsun
Kizlar transfer gununu sayarsak ucuncu gunum sirt ustu yatiyorum hergun progestan igne vuruluyorum 1 hafta boyunca eve hemsire gelcekmis disariya cikmak yasak hamile olan arkadaslar transferden sonra neler yaptiniz
Hayirli olsun cnm insallah pozitif sonuc aliriz valla dr 1 hafta cikmicn dikkatli hareket et yat dinlen dedi dun igne yapmya gelen hemsire sırtüstü yat sagina soluna cok yavas don dikkat et dedi bende korktum zaten daha cok yeni persembe transferim yapildi yatiyorum simdiBenimde transfer sonrasi 4. Gunum transfer gununu sayilmiyor zaten. Ikinci tup bebek denemem neden disariya cikmaniz yasak ki ne olurmus. Ben igne olmak icin falan disari cikiyorum. Hatta bugun cok sıkıldıgım icin gezmeye cikmayi dusunuyordum. Evde surekli yatiyor musunuz
Maşallah cnm gözün aydinArkadaslar 10 gün 247 çıktı değeri
8.gün 127 idi...
Çok şükür...
cnm ben de evin içinde hareket halindeyim günlük ignem var her gün kendim gittim geldim normal hayata döndüm nerdeyse 5. gün bugün transferinKizlar transfer gununu sayarsak ucuncu gunum sirt ustu yatiyorum hergun progestan igne vuruluyorum 1 hafta boyunca eve hemsire gelcekmis disariya cikmak yasak hamile olan arkadaslar transferden sonra neler yaptiniz
Hayirli olsun cnm insallah pozitif sonuc aliriz valla dr 1 hafta cikmicn dikkatli hareket et yat dinlen dedi dun igne yapmya gelen hemsire sırtüstü yat sagina soluna cok yavas don dikkat et dedi bende korktum zaten daha cok yeni persembe transferim yapildi yatiyorum simdi
Benim de 7. Günüm normal test yapmaya gücüm yok diye ovulasyon testi yaptım erken gebelik belirleyicisi yazıyor nette lh salınımını erken anlıyor ama negatif çıktı. Senin kaçıncı gün? Vücut ısısına bakmak da mantıklı.Arkadaslar vucut isim 37 ve 37.3lerde yarn test yapacagm. Bu gebelk belrtsi olablr mi. Normalde 36.5lrda olrdu
Olabilir cnm inss hamissindirArkadaslar vucut isim 37 ve 37.3lerde yarn test yapacagm. Bu gebelk belrtsi olablr mi. Normalde 36.5lrda olrdu
Canm benm transfer gununu 1.sayarsak 11.gunm bugnBenim de 7. Günüm normal test yapmaya gücüm yok diye ovulasyon testi yaptım erken gebelik belirleyicisi yazıyor nette lh salınımını erken anlıyor ama negatif çıktı. Senin kaçıncı gün? Vücut ısısına bakmak da mantıklı.
İnsallah canm :))Olabilir cnm inss hamissindir
Transferin kaçıncı gunu??Merhaba kızlar... Doktor bana cumartesi ya da pazartesi test yaptır, demişti, sizce bugün yaptırsam mı? Bir de bugün çok güzel bir rüya gördüm.Düşünmekten hasta olacağım...
29 Temmuz Cuma günü 6. Gün embriyosu kondu, bugün 8. Gün...Transferin kaçıncı gunu??
Kanda çıkar..nasıl sabredıyosun baktır bence:))))..pazartesi katlamişmi dıye bakarsınn..hayırlı haberler vermen dileklerimle..29 Temmuz Cuma günü 6. Gün embriyosu kondu, bugün 8. Gün...
Elimde tırnak kalmadı:) işte öyle sabrediyorum.İnşallah canım, sonucu yazarım.Kanda çıkar..nasıl sabredıyosun baktır bence:))))..pazartesi katlamişmi dıye bakarsınn..hayırlı haberler vermen dileklerimle..
Benımde 16.gunum bugun.katlamişmi dıye baktırayım dedim sonucu ptesi veririz dediler vazgectim..ya ben hala inanamıom hamiş olduğumaElimde tırnak kalmadı:) işte öyle sabrediyorum.İnşallah canım, sonucu yazarım.
Caniim nasl sevndm. Gozn aydinn.Merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım değerim 110. 5 çıktı
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasîp etsin inşallah.Benımde 16.gunum bugun.katlamişmi dıye baktırayım dedim sonucu ptesi veririz dediler vazgectim..ya ben hala inanamıom hamiş olduğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?