TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Kizlar transfer gununu sayarsak ucuncu gunum sirt ustu yatiyorum hergun progestan igne vuruluyorum 1 hafta boyunca eve hemsire gelcekmis disariya cikmak yasak hamile olan arkadaslar transferden sonra neler yaptiniz

Benimde transfer sonrasi 4. Gunum transfer gununu sayilmiyor zaten. Ikinci tup bebek denemem neden disariya cikmaniz yasak ki ne olurmus. Ben igne olmak icin falan disari cikiyorum. Hatta bugun cok sıkıldıgım icin gezmeye cikmayi dusunuyordum. Evde surekli yatiyor musunuz

Hayirli olsun cnm insallah pozitif sonuc aliriz valla dr 1 hafta cikmicn dikkatli hareket et yat dinlen dedi dun igne yapmya gelen hemsire sırtüstü yat sagina soluna cok yavas don dikkat et dedi bende korktum zaten daha cok yeni persembe transferim yapildi yatiyorum simdi

Arkadaslar 10 gün 247 çıktı değeri
8.gün 127 idi...
Çok şükür...
Maşallah cnm gözün aydin
Kizlar transfer gununu sayarsak ucuncu gunum sirt ustu yatiyorum hergun progestan igne vuruluyorum 1 hafta boyunca eve hemsire gelcekmis disariya cikmak yasak hamile olan arkadaslar transferden sonra neler yaptiniz
cnm ben de evin içinde hareket halindeyim günlük ignem var her gün kendim gittim geldim normal hayata döndüm nerdeyse 5. gün bugün transferin

Birazdan pruloton vurunmaya gidecegim acile kabadan yazdigina göre popoya nisan alcaklar o zaman.eve gelince de progestan 200 fitil oh maşallah progesteron patlaması yaşıcam bu gun.iki kipirdasam banyo yapmis gibi terliyorum temizlik yapicam esim 11 e kadar iste aheste aheste yaparim bi tek süpürmek gözümde büyüyor

Allah hepimizin yardimcisi olsun. Hayirli sonuclar aliriz insallah. Ben yuzustu bile yatiyorum. Ilk transferimde de bunda da kimse bisey soylemedi. Dikkat ediyorum tabi ama cokta stres yapmamak lazim. Allah ol dedikten sonra hersey olur

Arkadaslar vucut isim 37 ve 37.3lerde yarn test yapacagm. Bu gebelk belrtsi olablr mi. Normalde 36.5lrda olrdu
Benim de 7. Günüm normal test yapmaya gücüm yok diye ovulasyon testi yaptım erken gebelik belirleyicisi yazıyor nette lh salınımını erken anlıyor ama negatif çıktı. Senin kaçıncı gün? Vücut ısısına bakmak da mantıklı.

Merhaba kızlar... Doktor bana cumartesi ya da pazartesi test yaptır, demişti, sizce bugün yaptırsam mı? Bir de bugün çok güzel bir rüya gördüm.Düşünmekten hasta olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…