- 7 Kasım 2015
- 216
- 142
- 103
cnm maşallah gözün aydın Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım değerim 110. 5 çıktı
Cnm bence erken yapmışsın cikmayabilir olsada çünkü daha yeni tutunuyordur zaten7. Günüm oncomed marka gebelik testi yaptım negatif çıktı 3. Gün embriyosu.
Hayırlısı olsun Can'ım ovulasyon testi ile de denedim onda da çıkmadı ovulasyon testi erken gebelik anlamak için de kullanılıyormuş kısmet. İnşallah erkendir o yüzdendir.Cnm bence erken yapmışsın cikmayabilir olsada çünkü daha yeni tutunuyordur zaten
Canm 7.gun erken bence de idrara gecmez ki. 3.gun emnriyosu bi de. Erken erken :)7. Günüm oncomed marka gebelik testi yaptım negatif çıktı 3. Gün embriyosu.
Canım yumurtlama testi erken gebelik gösteriyor dediler onu da yaptım o da negatif ya o yüzden bilemedim inşallah dediğin gibidir.Canm 7.gun erken bence de idrara gecmez ki. 3.gun emnriyosu bi de. Erken erken :)
İlk idrarla yapmadıysan çıkmaz cnm.benim 9.gun aşırı silikti resmini paylaşmiştim.Canım yumurtlama testi erken gebelik gösteriyor dediler onu da yaptım o da negatif ya o yüzden bilemedim inşallah dediğin gibidir.
Can'ım sen kaçıncı gün yapmaya başladın? Senin de mi 3. Gün embriyosu?İlk idrarla yapmadıysan çıkmaz cnm.benim 9.gun aşırı silikti resmini paylaşmiştim.
Evt dondurulmuş 3.gun embriyosu.ilk 9.gun yaptım ilk idrarla.silikti.10.gun tekrarladım yıne silik...10ve 12.gunler kan verdim zaten.ilk testimin fotosu 57.sayfada:))Can'ım sen kaçıncı gün yapmaya başladın? Senin de mi 3. Gün embriyosu?
Cnm hayırlısı olsun inss Allah tez vakitte göndersinKızlar çok üzgünüm ya, hamile değilmişim, kanda 0.100 çıktı.
Cnm bende iğne yaptırıyorum benimde başladı agrilar inss ağrılarımizin mukafaatini goruruzArkadaşlar Progestan iğne kullananlar..cok Ağrı'nız oluyor mu iğne yapılan yerde..iğne vuruluyorum 3 saat sonra içimde şişlik oluyor ..ne üstüne oturabılıyourm ne de yatabılıyorum..Ağrı'yı azaltmak için ne yapılır acaba..
Ben bugun 11.iğneyi vuruldum ama cok fena agrım var ya..acaba ne zamana kadar vurulcaz ..inşallah mukafatını görürüz arkadasım..boyle ne olacak bılmıyorum ..Cnm bende iğne yaptırıyorum benimde başladı agrilar inss ağrılarımizin mukafaatini goruruz
Canım çok gecmiş olsun yüce Alahım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelık nasip etsın pes etme lütfenKızlar çok üzgünüm ya, hamile değilmişim, kanda 0.100 çıktı....
Cnm inss hamile kalırsak uzun bir süre vurulacagizBen bugun 11.iğneyi vuruldum ama cok fena agrım var ya..acaba ne zamana kadar vurulcaz ..inşallah mukafatını görürüz arkadasım..boyle ne olacak bılmıyorum ..
buz koyarsan geçici iyi geliyor.pruloton vurdurdum.iğne yer 2-3saatten sonra başladı ben burdayim demeye.kas ici sanırım bu tür 8gneler cilt alti olsa bu kadar olmazArkadaşlar Progestan iğne kullananlar..cok Ağrı'nız oluyor mu iğne yapılan yerde..iğne vuruluyorum 3 saat sonra içimde şişlik oluyor ..ne üstüne oturabılıyourm ne de yatabılıyorum..Ağrı'yı azaltmak için ne yapılır acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?