TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Buraya baktikca test yapasım geliyor fakat ben silik vbgorup moralimi bozmak istemiyorum.bu arada uzanınca igne yerim aciyor.yavas yavas temizlik yapiyorum allahtan evim ufak

Can'ım sen kaçıncı gün yapmaya başladın? Senin de mi 3. Gün embriyosu?
Evt dondurulmuş 3.gun embriyosu.ilk 9.gun yaptım ilk idrarla.silikti.10.gun tekrarladım yıne silik...10ve 12.gunler kan verdim zaten.ilk testimin fotosu 57.sayfada:))

Son düzenleme:
Kizlar cok acikiyorum tadina vararak yiyorum adete yakinda böyle olurdum su son iki aydır ama hep hüsranla sonuçlanmıştı insallah bu sefer olur

Kızlar çok üzgünüm ya, hamile değilmişim, kanda 0.100 çıktı....

Kızlar çok üzgünüm ya, hamile değilmişim, kanda 0.100 çıktı.

Arkadaşlar Progestan iğne kullananlar..cok Ağrı'nız oluyor mu iğne yapılan yerde..iğne vuruluyorum 3 saat sonra içimde şişlik oluyor ..ne üstüne oturabılıyourm ne de yatabılıyorum..Ağrı'yı azaltmak için ne yapılır acaba..

Cnm bende iğne yaptırıyorum benimde başladı agrilar inss ağrılarımizin mukafaatini goruruz

buz koyarsan geçici iyi geliyor.pruloton vurdurdum.iğne yer 2-3saatten sonra başladı ben burdayim demeye.kas ici sanırım bu tür 8gneler cilt alti olsa bu kadar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…