TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Benimde aynı oluyor canım ya 3 gündür geçmedi ağrısı Allahtan igneyi iki güne bir yapılıyor çok fena bu iğne y.

Ben hamıle kaldım ..19 agustos keseyi görmeye gıtcez nasıpse ..ınsallah görürüz keseyı..Daha 2 hafta var..ozamana kadar vurulcam herhalde
ay maşallah ozaman cnm darisi bana ve bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah

Hamılelık günlüğünü ımza alanına Nasıl eklıyoruz acaba..ben telden gırıyorum ama
tahmini doğum tarihini profil sayfanda olan yere yaz kaydet oluyor

kızlar Günaydın... Bu gün 15 gün kızlar transferde sonra o kadar çok kasık ağrım oluyor ki anlatamam gece hiç uyuyamadim sizde de öyle ağrısı çok olan var mı bir şey olmaz dimi çok korkuyorum..

kızlar Günaydın... Bu gün 15 gün kızlar transferde sonra o kadar çok kasık ağrım oluyor ki anlatamam gece hiç uyuyamadim sizde de öyle ağrısı çok olan var mı bir şey olmaz dimi çok korkuyorum..
doktor ssorunsuz gidiyor diyorsa bebek ittire kaktira kendine yer aciyor icinde 5.gun embriyosu muydu seninki

daha önceki ağrı sanci oldu mu diğer gunlerde ilk mi bu.progestani tablet fitil mi yoksa iğne olarak mi kullaniyorsun
oluyordu canım da 3 gündür daha şiddetli sanki progesteron hem fitil günde 3 defa hem de 3 güne bir iğnesini oluyorum canım..

oluyordu canım da 3 gündür daha şiddetli sanki progesteron hem fitil günde 3 defa hem de 3 güne bir iğnesini oluyorum canım..
bana doktorum herhangi bir agri sizi ile karsilasirsan parol ic parol disi ilaclar kesinlle kullanilmiyor dedi canim doktoruna danışıp kullanabilirsin biraz gevşetir.sen yine de doktoruna sor

bana doktorum herhangi bir agri sizi ile karsilasirsan parol ic parol disi ilaclar kesinlle kullanilmiyor dedi canim doktoruna danışıp kullanabilirsin biraz gevşetir.sen yine de doktoruna sor
ağrıya razıyım çekerim ben sıkarim dişimi de bir şey olmasın insalalh

Tam 5 haftalık gidicem kese için..daha erken gitsem olurmukiiii..gunlerdir evde kuruyorumm ya dış gebelikse...vs...gunler geçmiyo...bugun 4+3 off çok sıcakk midem bulanıyo poff...amaaa hep şükredıyorumm bu mucize kolay gerçekleşmedii

Gebelık haftanı Nasıl hesaplıyorsun acaba ..oyle kotu şeyler getırme aklına ..allahım saglıkla Nasıp etsın insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…