- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
3.gun embriyosu olduğu için hesap son adetle bir gidiyo zaten.otomatık hesaplayıcı kullanabılırsın cnm.Gebelık haftanı Nasıl hesaplıyorsun acaba ..oyle kotu şeyler getırme aklına ..allahım saglıkla Nasıp etsın insallah ..
Ama benım transfer dondurulmuşlarla o da farketmıyor dimi ..3.gun embriyosu olduğu için hesap son adetle bir gidiyo zaten.otomatık hesaplayıcı kullanabılırsın cnm.
Benımkı de dondurulmuş.o gebelık haf.hesaplamada farketmıyo.Ama benım transfer dondurulmuşlarla o da farketmıyor dimi ..
Yarın 12.gunun mu canım??nasıl dayandın bu kadar helal olsunGozum aydın canım yarın benimde test gunumheyecanla bekliyorum transferden sonra 1 hafta agrilarim çok oldu ama şimdi çok hafif kasiklarimda batma var cok mweak ediyorum
Yarın 12.gunun mu canım??nasıl dayandın bu kadar helal herseyi n hayirlisi
14.gun idrarda da sonuç alırsın zaten mens gunun de geçmiş:) guzel haberini beklıyorum dostumKorkuyorum asinda bugun 14 gun
Evet canım 5 gün embriyosu
Benım dondurulmuşum adetimin 15.gunu transfer edildi..ama okuduğum kadarıyla herkesın benden daha geç transfer olmuş.. tabi burda endometrium kalınlığı ve kan tetkıkleri belırleyici oluyor..
Teşekkür ederim canım benim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahCanim.sonundaaa tebrik ederim
Saol canım benim dualarım tüm isteyenlerle birlikte inşallah günler çabucak geçer ve sizlerde pozitifleri görürsünüzÇok sevindim Can'ım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinbizim içinde dua et
negatif malesefCanim kan verdin mi
Geçmiş olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahnegatif malesef
aminn canımm pozitif çıkan arkadaşlardan merkez tavsiyeliri alabilirmiyimGeçmiş olsun Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?