TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Gozum aydın canım yarın benimde test gunumheyecanla bekliyorum transferden sonra 1 hafta agrilarim çok oldu ama şimdi çok hafif kasiklarimda batma var cok mweak ediyorum
Yarın 12.gunun mu canım??nasıl dayandın bu kadar helal olsun

O kadarını bilmiyorum canım benim ilk denemem yurt disindayim almancam cok iyi değil tercumanada cesaret edip bişey soramiyorum

Arkadaslar ben negatifi gordum. Ama durmak yok devamm. Size bir sorm var. Dondurulmus transferi olanlar adetin kacnci gunu transfer islemi oldu ortalama kacinci gune denk geliyor transfer islemi

Evet canım 5 gün embriyosu

Canm benimde transferden sonra 6 günlerde başladı Ağrı'larım hala devam ediyo bugün 16. Gün kanı 9 ve 11. Günlerde verdim daha da vermedim merak ediyorum aslında bişey olmaz inşallah hele sabaha karşı Ağrı'm oluyo acaba gece bilmeden yanlış mı yatıyorum diyorum. Keseyi görmeye Çarşamba gitmem gerekiyor ama hafta içi old için cumartesi gidicez inş görürüz hayırlısıyla bebişlerimi

M Mistanbul sanırım transfer günümüz aynıydı . İkimizde negatif aldık . Allah yardımcımız olsun . Bende dondurulmuş deneyeceğim. Aynı şeyi bende Merak ediyorum
Benım dondurulmuşum adetimin 15.gunu transfer edildi..ama okuduğum kadarıyla herkesın benden daha geç transfer olmuş.. tabi burda endometrium kalınlığı ve kan tetkıkleri belırleyici oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…