TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Benım dondurulmuşum adetimin 15.gunu transfer edildi..ama okuduğum kadarıyla herkesın benden daha geç transfer olmuş.. tabi burda endometrium kalınlığı ve kan tetkıkleri belırleyici oluyor..
Caniim cok teskkr edrm cevabn icn. Doktr ne sklkla kontrole cagryor cnm. Ayn 20sinde yegenmn dugunu var ona denk gelck dye cok korkyorm transfer tarihi . .. baska bi sehre gtmem lazm . hala adet olmadm gerci de.

Ben hamilelik takvimini bulamadım arkadaşlar oluşturamıyorum hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için yazan yere tıklıyorum olmuyor nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz

Ben hamilelik takvimini bulamadım arkadaşlar oluşturamıyorum hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için yazan yere tıklıyorum olmuyor nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz
Bende yapamadım arkadasım ..yapan arkadaşlar detaylı anlatırsa cok Iyı olur ..

Canım, kişisel bilgilerine giriyorsun, orada hamilelik takvimi diye yer var, beklenen doğum tarihini yazıp değişiklikleri kaydediyorsun.

Canim kendi isminin ustune tikla orda kisisel bilgilerim var ona gir hamilelik cikiyor zaten

kızlar rahim üstün de şişkinlik gibi bişey hissediyor musunuz..kasiklarım dolmaya başladı sanki bi değişik

benim sol rahim yarımda yani embriyo konan yerde adet ağrısına benzer bir ağrı var. yarın normal şartlarda adet günüm.bu yüzden mi hayır mı şer mi? sıcaktan geberiyoruz buralarda idrar yaparken yanma var sıcaktan mantar mı olucam ne

Oh maşallah hamişler artmış şükür
Var mı kalp sesini duyan?

hamiş olup ağrısı sızısı olan ağrısını nasıl tarif ediyor acaba bi cevap veren yok mu kızlaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…