aminn canımm pozitif çıkan arkadaşlardan merkez tavsiyeliri alabilirmiyim
Nerde oturuyosun canımaminn canımm pozitif çıkan arkadaşlardan merkez tavsiyeliri alabilirmiyim
Caniim cok teskkr edrm cevabn icn. Doktr ne sklkla kontrole cagryor cnm. Ayn 20sinde yegenmn dugunu var ona denk gelck dye cok korkyorm transfer tarihi . ..Benım dondurulmuşum adetimin 15.gunu transfer edildi..ama okuduğum kadarıyla herkesın benden daha geç transfer olmuş.. tabi burda endometrium kalınlığı ve kan tetkıkleri belırleyici oluyor..
afyondayım ama istanbul hariç diğerlerine gidebilirzNerde oturuyosun canım
Izmir medikal parkafyondayım ama istanbul hariç diğerlerine gidebilirz
Ben istanbuldayım canım ozaman yardımcı olamayacağım sanırımafyondayım ama istanbul hariç diğerlerine gidebilirz
Bende yapamadım arkadasım ..yapan arkadaşlar detaylı anlatırsa cok Iyı olur ..Ben hamilelik takvimini bulamadım arkadaşlar oluşturamıyorum hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için yazan yere tıklıyorum olmuyor nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz
Canım, kişisel bilgilerine giriyorsun, orada hamilelik takvimi diye yer var, beklenen doğum tarihini yazıp değişiklikleri kaydediyorsun.Ben hamilelik takvimini bulamadım arkadaşlar oluşturamıyorum hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için yazan yere tıklıyorum olmuyor nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz
Canim kendi isminin ustune tikla orda kisisel bilgilerim var ona gir hamilelik cikiyor zatenBen hamilelik takvimini bulamadım arkadaşlar oluşturamıyorum hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için yazan yere tıklıyorum olmuyor nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz
bende de adet olmadan önce bi doluluk hissi olur ya onun gibi yaf ne dönüyo içerde bilemiyoruzkızlar rahim üstün de şişkinlik gibi bişey hissediyor musunuz..kasiklarım dolmaya başladı sanki bi değişik
Hafif bulantılarım var ve gece bile hissettiren adet sancısı hibi sancılarım oluyp arada canımmhamiş olup ağrısı sızısı olan ağrısını nasıl tarif ediyor acaba bi cevap veren yok mu kızlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?