TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

kızlar o kadar halsizlik var ki anlatamam uykum var hep başımı kaldiramiyorum kolumu kaldıracak dermanim yok varmı böyle olan

Hafif bulantılarım var ve gece bile hissettiren adet sancısı hibi sancılarım oluyp arada canımm
ben o kadar sancı hissetsem korkarım heralde ama normalse problem yok. iyiye yorayım yani

Bugün 2. Kan testimi yaptırdım bekliyorum kızlar çok heyecanlıyım tedirginim
Test sonucum çıktı ilk sonuç 110.5 ti bugünki 334.80 çıktı arkadaşlarım çok mutluyum Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun bakalım inşallahböyle sorunsuz devam eder.bu bi nebze ağrılarının seni korkutmasını engellemiştir belki bu mana ile de azalırlar.belki stresten de bu kadar fazla idi.

tebrik ederim canım kaçıncı gun
Saol canım 14. Günüm bugün
İnşallah canım sorunsuz devam ederim ve darısı tüm isteyenlerin başına inşallah hepimiz nisanda bebişlerimize kavuşuruz

Selam kızlar yarın transferim var ama doktor 1 de gel 1:30 gibi çıkarsın hastaneden Dedi sıkışık gel falan demedi bide burda okuyorum herkes transferden sonra 1 saat yatmış hemen hemen beni transferden hemen sonra eve gönderecekler uff ya tutmazsa niye sistem her yerde çok farklı

sıkıntı yapma bende sıkışık idrarla gitmedim ama yarım saat uzandım.

Arkadaslar ben negatifi gordum. Ama durmak yok devamm. Size bir sorm var. Dondurulmus transferi olanlar adetin kacnci gunu transfer islemi oldu ortalama kacinci gune denk geliyor transfer islemi
Merhaba,
Benim tedavi gördüğüm klinik yumurta toplandıktan sonra hemen transferi yapmıyor, 7 tane embriyom donduruldu, Ağustos'un sonu gibi adet olacağım, yıllık izinde olacağımdan doktorum ile görüştüm, adet olduktan sonra 15 günlük tedavi takvimi ayarladı, bant ve coraspin kullanacağım 15.günü kontrol edecekmiş ama genelde 20. günü transfer yaptıklarını belirtti

Au bu progestan kapsülün içinde yumuşak bir krem gibi bisey varmis nasıl agizdanda kullanılıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…