tebrik ederim canım kaçıncı gunTest sonucum çıktı ilk sonuç 110.5 ti bugünki 334.80 çıktı arkadaşlarım çok mutluyumRabbim isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin inşallah
ben o kadar sancı hissetsem korkarım heralde ama normalse problem yok. iyiye yorayım yaniHafif bulantılarım var ve gece bile hissettiren adet sancısı hibi sancılarım oluyp arada canımm
Bugün 2. Kan testimi yaptırdım bekliyorum kızlar çok heyecanlıyım tedirginim
hayırlısı olsun bakalım inşallahböyle sorunsuz devam eder.bu bi nebze ağrılarının seni korkutmasını engellemiştir belki bu mana ile de azalırlar.belki stresten de bu kadar fazla idi.Test sonucum çıktı ilk sonuç 110.5 ti bugünki 334.80 çıktı arkadaşlarım çok mutluyumRabbim isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin inşallah
Saol canım 14. Günüm bugüntebrik ederim canım kaçıncı gun
İnşallah canım sorunsuz devam ederim ve darısı tüm isteyenlerin başına inşallah hepimiz nisanda bebişlerimize kavuşuruzben o kadar sancı hissetsem korkarım heralde ama normalse problem yok. iyiye yorayım yani
Evet cnm zaten ağrı olacağını biliyodum Ama tedirgindim hatta bugün için korkularım vardı
hayırlısı olsun bakalım inşallahböyle sorunsuz devam eder.bu bi nebze ağrılarının seni korkutmasını engellemiştir belki bu mana ile de azalırlar.belki stresten de bu kadar fazla idi.
bende de adet olmadan önce bi doluluk hissi olur ya onun gibi yaf ne dönüyo içerde bilemiyoruz
Test sonucum çıktı ilk sonuç 110.5 ti bugünki 334.80 çıktı arkadaşlarım çok mutluyumRabbim isteyen herkeze bu duyguyu nasip etsin inşallah
12 ağustos canım korkuyorum birazda belki yarın eserse bakarım idrardan.varsa silik filan çıkar dimi.Canım evde test yapmayı düşünmüyomusun? Ne zamandı senin test günün? Bebiştir inşallah o doluluk :)
sıkıntı yapma bende sıkışık idrarla gitmedim ama yarım saat uzandım.Selam kızlar yarın transferim var ama doktor 1 de gel 1:30 gibi çıkarsın hastaneden Dedi sıkışık gel falan demedibide burda okuyorum herkes transferden sonra 1 saat yatmış hemen hemen beni transferden hemen sonra eve gönderecekler uff ya tutmazsa niye sistem her yerde çok farklı
Merhaba,Arkadaslar ben negatifi gordum. Ama durmak yok devamm. Size bir sorm var. Dondurulmus transferi olanlar adetin kacnci gunu transfer islemi oldu ortalama kacinci gune denk geliyor transfer islemi
12 ağustos canım korkuyorum birazda belki yarın eserse bakarım idrardan.varsa silik filan çıkar dimi.
sıkıntı yapma bende sıkışık idrarla gitmedim ama yarım saat uzandım.
ooo maşallah. allah kucağına almayı nasip etsinSelamlar
12. Gün değerim 728 çıktı...
2 hafta sonra kontrol için randevu verdiler
Çok iyi çıkmış canım değerin ikiz olabilirmiki acaba:)) Allah kucağını almayı nasip etsin inşallah:)Selamlar
12. Gün değerim 728 çıktı...
2 hafta sonra kontrol için randevu verdiler
Amin canım hepimizinkini inşallah... Hemşire haber vericekmiş canım bana ogün gidicekmişim:)Maşallah canım çok sevindim senin adına sağ sağlim kucağına alırsın inşallahkeseyi ne Zaman göreceksin
Tek embriyo kondu amaÇok iyi çıkmış canım değerin ikiz olabilirmiki acaba:)) Allah kucağını almayı nasip etsin inşallah:)
Bölünmüş olabilir içerde değerin yüksek geldi bana oyüzden söyledim gönlünden geçen ne ise Allah ona göre versin inşallahTek embriyo kondu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?