TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Selam kızlar bende 2 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transferim yapıldı, sadece 1 gün dinlenebildim çünkü ertesi gün uçuşumuz vardı ingiltereye geldik açıkçası çok fazla dinlenemedim hep ayakta geçirdim, hergün 4 tane estrofem, 1 tane kan sulandırıcı iğne , 1 tanede vajinal jel kullanıyorum, kasıklarımda arasıra ağrılarım, göğüslerimde yanma oluyor başka hiçbir şikayetim yok aa birde hafif kasıklarımda şişlik hissediyorum mümkün olduğu kadar düşünmemeye çalışıyorum , hayırlısı hakkımızda benimde test günüm 14.08.2016 beklemedeyim , inşallah biran önce sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.

Merhaba arkadaşlar 1 tane kızım var 9 yaşında 2. Evliliğim eşimin hiç çocuğu yoktu over kist ameliyatı oldum bu yüzden tüp bebeğe başladık transferimin 6. Günündeyim kan testi yaptırdım 2,2 çıktı bu moralim bozuldu aranızda bu şekilde olan var mı acaba?

6.gün çok erken canım, ben de 8.gün yaptım, negatif çıktı,12. Günü bekliyorum, inşallah hayırlı haberler

kızlar bugün normal şartlarda adet günüm.sütlü neskafe renginde akıntım var.embriyonun kondugu rahmin sol yanında adet sancısına benzeyen hafif arada gidip gelen agrım var napiim umudu keseyim mi. transfer harici 9. gün

günaydın cnm adet günü bazı arkadaşlar öyle sulu akıntı yaşadı il nss seninkide iyiye işarettir test günün ne zamandı

günaydın cnm adet günü bazı arkadaşlar öyle sulu akıntı yaşadı il nss seninkide iyiye işarettir test günün ne zamandı
12 ağustos insan ister istemez tırsıyor.hala sol kasıgıma arada girip geçen ağrı var embriyo yerleştrilen yerde.zaten bu hafta bi şey olmazsa bi daha bişey olmaz.

12 ağustos insan ister istemez tırsıyor.hala sol kasıgıma arada girip geçen ağrı var embriyo yerleştrilen yerde.zaten bu hafta bi şey olmazsa bi daha bişey olmaz.
Cnm inan bende aynı durumdayım inss rabbim bu defa hayırlısıyla nasip etmiştir benim test tarihim de 11 i

biraz daha koyulaşmış adetimden önceki gelen kahverengi damarlı akıntı gibi bej rengi olmuş korkuyorum

Cook tesekkrler cevp icin. Allah hepmzN yardmcsi olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…