Aynı şeyi bugün ben düşünmüştüm:))Au bu progestan kapsülün içinde yumuşak bir krem gibi bisey varmis nasıl agizdanda kullanılıyor ki
Merhaba canım bende ingilteredeyim aynı şekilde bende tedavi gördüm sen nerdesin hangi bölgedesin...İnşallah Can'ım Allah hepimize nasip eder. İngilteredeyim
6.gün çok erken canım, ben de 8.gün yaptım, negatif çıktı,12. Günü bekliyorum, inşallah hayırlı haberlerMerhaba arkadaşlar 1 tane kızım var 9 yaşında 2. Evliliğim eşimin hiç çocuğu yoktu over kist ameliyatı oldum bu yüzden tüp bebeğe başladık transferimin 6. Günündeyim kan testi yaptırdım 2,2 çıktı bu moralim bozuldu aranızda bu şekilde olan var mı acaba?
günaydın cnm adet günü bazı arkadaşlar öyle sulu akıntı yaşadı il nss seninkide iyiye işarettir test günün ne zamandıkızlar bugün normal şartlarda adet günüm.sütlü neskafe renginde akıntım var.embriyonun kondugu rahmin sol yanında adet sancısına benzeyen hafif arada gidip gelen agrım var napiim umudu keseyim mi. transfer harici 9. gün
12 ağustos insan ister istemez tırsıyor.hala sol kasıgıma arada girip geçen ağrı var embriyo yerleştrilen yerde.günaydın cnm adet günü bazı arkadaşlar öyle sulu akıntı yaşadı il nss seninkide iyiye işarettir test günün ne zamandı
Cnm inan bende aynı durumdayım inss rabbim bu defa hayırlısıyla nasip etmiştir benim test tarihim de 11 i12 ağustos insan ister istemez tırsıyor.hala sol kasıgıma arada girip geçen ağrı var embriyo yerleştrilen yerde.zaten bu hafta bi şey olmazsa bi daha bişey olmaz.
Cnm ayağının altına yastık koy bolbol dinlenbiraz daha koyulaşmış adetimden önceki gelen kahverengi damarlı akıntı gibi bej rengi olmuş korkuyorum
Geçen ay ayın kacinda adet olmuştun cnmbiraz daha koyulaşmış adetimden önceki gelen kahverengi damarlı akıntı gibi bej rengi olmuş korkuyorum
canım işteyim işi koşmalı bir iş değil masamda oturuyorum ama korkuyorum.Cnm ayağının altına yastık koy bolbol dinlen
9 temmuzda oldum.bu adetimden bir ay öncesinde de klomen kullanıp çatlatma iğnesi olmuştum tutmamıştı.Geçen ay ayın kacinda adet olmuştun cnm
Çok sağol içim ferahladı Canım6.gün çok erken canım, ben de 8.gün yaptım, negatif çıktı,12. Günü bekliyorum, inşallah hayırlı haberler
Cook tesekkrler cevp icin. Allah hepmzN yardmcsi olsnMerhaba,
Benim tedavi gördüğüm klinik yumurta toplandıktan sonra hemen transferi yapmıyor, 7 tane embriyom donduruldu, Ağustos'un sonu gibi adet olacağım, yıllık izinde olacağımdan doktorum ile görüştüm, adet olduktan sonra 15 günlük tedavi takvimi ayarladı, bant ve coraspin kullanacağım 15.günü kontrol edecekmiş ama genelde 20. günü transfer yaptıklarını belirtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?