canım benim 2 transferimde de tam adet günüm lekelenmeler geldi ve adete çevirdi . Ama yerleşme de olabilir çok bıçak sırtı bir konu . önemli olan devam etmemesi . bencede kan ver çıkar . duruma göre fitil yerine iğne veriyor doktor .biraz daha koyulaşmış adetimden önceki gelen kahverengi damarlı akıntı gibi bej rengi olmuş korkuyorum
az olsa da çıkar diyorsun yani akşama dr u arayacağımcanım benim 2 transferimde de tam adet günüm lekelenmeler geldi ve adete çevirdi . Ama yerleşme de olabilir çok bıçak sırtı bir konu . önemli olan devam etmemesi . bencede kan ver çıkar . duruma göre fitil yerine iğne veriyor doktor .
evet canım gebelik kannat,i verilecek kadar değer çıkar ihmal etme bence kanamaya çevirmesin iğne iyi gelir .az olsa da çıkar diyorsun yani akşama dr u arayacağım
hımm teşekkür ederim iş çıkışı acile gidip kan vereyimevet canım gebelik kannat,i verilecek kadar değer çıkar ihmal etme bence kanamaya çevirmesin iğne iyi gelir .
test günüm 12 ağustos 6 ağustosta pruloton oldumevet canım gebelik kannat,i verilecek kadar değer çıkar ihmal etme bence kanamaya çevirmesin iğne iyi gelir .
Merhaba canım bende ingilteredeyim aynı şekilde bende tedavi gördüm sen nerdesin hangi bölgedesin...
Selam kızlar bende 2 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transferim yapıldı, sadece 1 gün dinlenebildim çünkü ertesi gün uçuşumuz vardı ingiltereye geldik açıkçası çok fazla dinlenemedim hep ayakta geçirdim, hergün 4 tane estrofem, 1 tane kan sulandırıcı iğne , 1 tanede vajinal jel kullanıyorum, kasıklarımda arasıra ağrılarım, göğüslerimde yanma oluyor başka hiçbir şikayetim yok aa birde hafif kasıklarımda şişlik hissediyorum mümkün olduğu kadar düşünmemeye çalışıyorum , hayırlısı hakkımızda benimde test günüm 14.08.2016 beklemedeyim , inşallah biran önce sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız.
Aldınmı canım yaptınmı idrar testini yada kan testinibenim bir embriyo o yüzden çok ağırdan alıyorum.bugün idrar testi alacağım.
Devam et hayırlısı olsunKızlar acil yardım lütfen. Transferimi bugün oldum folic acid içiyordum devam etmelimiyim bi zararı olur mu doktora soracaktım unutmuşum o heycanla
Devam et hayırlısı olsun
12 haftalık oluncaya kadar folikasit devam..Kızlar acil yardım lütfen. Transferimi bugün oldum folic acid içiyordum devam etmelimiyim bi zararı olur mu doktora soracaktım unutmuşum o heycanla
Yok canım bırakma onu zaten hamilelere veriyolar çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorum canımmmmKızlar acil yardım lütfen. Transferimi bugün oldum folic acid içiyordum devam etmelimiyim bi zararı olur mu doktora soracaktım unutmuşum o heycanla
Yok canım bırakma onu zaten hamilelere veriyolar çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorum canımmmm
inşallah. canım Rabbim yüzümüzü guldursunİnşallah Can'ım yaa şimdiden içim kıpır kıpır haftaya perşembe test için gün verdiler transferden sonra 9. gün oluyo Rabbim benimde yüzümü güldürür inşallah
Bugun kaçinci gun?Kızlar bugün tedavi gördüğüm merkez arayıp test sonucumu sordu, "8. Gün yaptırdım, negatif" deyince, "Geçmiş olsun, bir dahaki sefere artık" demez mi?Ben ama erken değil mi filan dedim, o da "Olsaydı az da olsa bir değer çıkardı, testi tekrarlamanıza gerek yok." dedi.Ama ben okuduklarımdan artık nasıl bir umuda kapılmışsam, hâlâ beklemedeyim.Aaaaaah bir hayırlısıyla hamile olsam da şunların yüzüne vursam......
11. Gün canım.Bugün kalktığımdan beri başım çok ağrıyor, hemşire öyle canımı sıkınca ona soramadım. Ağrı kesici olarak ne içebilirim?Bugun kaçinci gun?
inşallah. canım Rabbim yüzümüzü guldursun
canim öyle yorgunumki baska islLerim vardi onlarla ugrasmaktan vakit kalmadi hastaneye yürümeye nöbetçi eczane de anasının gozunde o yüzden kaldi bu akşam yorgunum valla tıktım progestani uzaniyorum sütlü kahve akıntı dışında gelen giden yok.Aldınmı canım yaptınmı idrar testini yada kan testini
parol iç en zararsizi o.11. Gün canım.Bugün kalktığımdan beri başım çok ağrıyor, hemşire öyle canımı sıkınca ona soramadım. Ağrı kesici olarak ne içebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?