TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

biraz daha koyulaşmış adetimden önceki gelen kahverengi damarlı akıntı gibi bej rengi olmuş korkuyorum
canım benim 2 transferimde de tam adet günüm lekelenmeler geldi ve adete çevirdi . Ama yerleşme de olabilir çok bıçak sırtı bir konu . önemli olan devam etmemesi . bencede kan ver çıkar . duruma göre fitil yerine iğne veriyor doktor .

az olsa da çıkar diyorsun yani akşama dr u arayacağım

Sen tedavini Türkiye'de mi oldun

Kızlar acil yardım lütfen. Transferimi bugün oldum folic acid içiyordum devam etmelimiyim bi zararı olur mu doktora soracaktım unutmuşum o heycanla

Kızlar bugün tedavi gördüğüm merkez arayıp test sonucumu sordu, "8. Gün yaptırdım, negatif" deyince, "Geçmiş olsun, bir dahaki sefere artık" demez mi?Ben ama erken değil mi filan dedim, o da "Olsaydı az da olsa bir değer çıkardı, testi tekrarlamanıza gerek yok." dedi.Ama ben okuduklarımdan artık nasıl bir umuda kapılmışsam, hâlâ beklemedeyim.Aaaaaah bir hayırlısıyla hamile olsam da şunların yüzüne vursam......

Kızlar acil yardım lütfen. Transferimi bugün oldum folic acid içiyordum devam etmelimiyim bi zararı olur mu doktora soracaktım unutmuşum o heycanla
Yok canım bırakma onu zaten hamilelere veriyolar çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorum canımmmm

Yok canım bırakma onu zaten hamilelere veriyolar çok sevindim hayırlı haberlerini bekliyorum canımmmm

İnşallah Can'ım yaa şimdiden içim kıpır kıpır haftaya perşembe test için gün verdiler transferden sonra 9. gün oluyo Rabbim benimde yüzümü güldürür inşallah

Bugun kaçinci gun?

Aldınmı canım yaptınmı idrar testini yada kan testini
canim öyle yorgunumki baska islLerim vardi onlarla ugrasmaktan vakit kalmadi hastaneye yürümeye nöbetçi eczane de anasının gozunde o yüzden kaldi bu akşam yorgunum valla tıktım progestani uzaniyorum sütlü kahve akıntı dışında gelen giden yok.

11. Gün canım.Bugün kalktığımdan beri başım çok ağrıyor, hemşire öyle canımı sıkınca ona soramadım. Ağrı kesici olarak ne içebilirim?
parol iç en zararsizi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…