TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

11. Gün canım.Bugün kalktığımdan beri başım çok ağrıyor, hemşire öyle canımı sıkınca ona soramadım. Ağrı kesici olarak ne içebilirim?
Parolden başka bişi içilmiyor.test gunun gelmiş hadi yarın sabah mutlu haberi ver bize kutlayalım..

Kizlar merhaba. Benim de temmuz ayinda hem de ayin 1.gunu iki tane embriyo transfer edildi. Sukur her ikisi de tutundu. Ben pipirikli olarak testi 7.gun idrar testi almistim erken gebelik testi diye orda silik cikmisti 9.gun normal idrar testinde de silik cikmisti. 10.gun kan degeri 860 lardaydi 12.gun 2200 lerdeydi. 16.gun ulkede yasanan olaylardan dolayi cok stres oldum diye dr a gittim acile bisey olmasin diye. O anda sansimiza kalplerinin attigini da gosterdi dr. Hatta cok kucukler doppler acmayalim sesi duymak icin dedi. Transfer sonrasi 24.gun gidip
Kalp atislarini duyduk. 4mm olmuslardi. 34.gun tekrar gittik biri 14mm biri 13 mm olmustu Esimle dalga geciyoruz kocamannnnn cocuklar olmus bunlar diyeHerkesin degisiyor tabi ki. dr um artik igneyi kesebiliriz kendileri de salgiliyor hormon dedi bugun vurunma birak dedi. Aksamina kanamam oldu acillik oldum. Sukurler olsun bebilere bisey olmamisti. Kanamanin sebebi yok.Igneyi birakmama karari aldik 12.haftaya kadar.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Saglikla kavusalim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Allah
ı

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, inşallah...

Bana dr adet kanamasi kadar olmadan bi sey olmaz kahve krem rengi akinti farketmez dei sütlü kahveden biraz daha koyulasti 3 gün kaldi

Kizlar bu arada ben de gecen cuma aksami kanama yasadim. Ama bana dr um progestan igneyi kes artik dedi . O gun vurunmadim 7+5.gundu. Aksamina kanama oldu.Ayrica kahve vs degil baya koyu kirmizi ve yogundu. Adetin baslangic ve bitimindeki koyu renk gibi. Hemen hastaneye gittik hatta ped koyma ihtiyaci hissettim oyle diyim. Dr bakti bisey diyemedi kendi dr um degildi. Yatis verelim pluton vs vuralim dedi. Guvenemedim.Kendi dr um telefonda iki progestan vurun dedi. Kanama kesildi. Sabahina gittim dr bakti hicbir sey yok oLabiliyor dedi cok da aciklama yapmadi. İgneyi kesmeyelim dedi. Kanama keselerden degil bazen serviks rahim agzi tarafindan da kaynaklaniyor dedi. Bebilere bakti ikisinin de kalpleri pit pit pit yani yasamayin insallah ama yasasanizda panik halde gitmeyin stres yapmayin. Ben cok sakindim. Dr da tecrubesizdi sanirim acilde ve tanimadigim bi dr. Bana ' siz cok ilginc bi ciftsiniz cok sakin geldiniz buraya bagir cagir aglayarak geliyorlar'dedi. Dedim 'onceden okumasam ilk ben de karsilassam yikarim burayi aglamaktan' sakinim diye abartti karindan bakti durdu durdu 'biri yasiyor bebeklerin'dedi. Orda yikildim sakinligi bi kenara attim yerimdeN firladim. Digerine bisey oldu sandim. Megerse ona bakmadan soylemis. Sonra bakti 'digeri de yasiyor' dedi. Kendi dr um da diyor ki ' o genc bi dr heralde sesli dusunmus'. Sonra o dr ne dese guvenemedim. Ozel ve iyi bi hastane olmasina ragmen dediklerini yapamadim yatamam hastanede dedim. Hala bana diyor ki' kapiya cikinca pihti dusurdum dersen sorumluluk alamam.' Yuhhhh dedim icimden ciktim

North eastdeyim Can'ım bugün transferim oldu sen hangi aşamadasın ve hangi bölgedesin
Selam canım bende hertfordshire bölgesindeyim ben tedavimi Türkiye'de oldum. Transferimi yaptırdım ertesi gün geldim , doktorum yatmana gerek yok sadece ağır kaldırma , kendini çok yorma günlük hayatına ve yürüyüşüne devam et bol su iç dedi o kadar .bebişlerim tutunamazsa eğer aralıkta yine gidicem hayırlısı Allahtan.

Selam kızlar bende topiği dün geceden beri okuyorum mutlu haberlere inanın bende çok sevindim , benim transferim 2 ağustosta yapıldı 5. Gün embriyosuydu bugün 7. Günüm bende 12. Günümü bekliyorum ama acaba yarın bi test denesem mi bilemedim?
Acaba diyorum 5. Gün embriyosu erken gösterir mi bilemedim ne diyorsunuz?

Anladım Canım burda hiç denemedin galiba. Beni de hemen ayağa kaldırdılar. Yemek falan yaptım bugün çok korktum açıkcası. Bende transferden sonra bel Ağrı'sı ve aynı regl ağrısı gibi 5-6 saniyelik Ağrılar oldu ama şimdi azaldı sadece belimde var. İnş bebişlerimiz sıkı sıkı tutunur bize bırakmaz

Can'ım bi yerde okudum resmini çekip yüklemeye çalıştım ama hata veriyo. 5. Gün embriyosu aslında ilk iki gün içinde tutunmaya başlıyormuş betahcg hormonu da sanırım 5. Günden sonra salgılanmaya başlıyormuş. Yapmak istiyorsan yap silik çıkabilir 2. Çizgi bana zaten 9. Günü test için appointment yaptılar pozitifi görürsün inşallah :)

Benim de ayın 4ünde oldu transferim 8. Günden itibaren gözükebilir sabretmemek zor ama gününü beklemeden yaparsak ve - görünürse de moraller bozulur. Umarım sonucun güzel olur.

Cnm ben transfer dahil 6.gun yapmistim silik cikmisti. Ama kendimi eger cikmazsa uzulmeyecegim diye kurmustum baya. Istersen erken gebelik testi var ondan al. Foto ekte.

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 55
Selam... benimde 5 . Gün embriyosu tek embriyo transferden sonraki 8. gün de kan değerinde çıktı...

kan testi olmadım benimde 4.-5. gün embriyosu filan şuan bi ses seda yok acaba günde 4 e mi çıkarsam progestan tableti fazlası da zararlı değil gibi

Arkadaşlar merhaba
Benim bugun 11. Günüm . 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi. Bi kaç gündür kasıkta inanılmaz ağrım var. Daha doğrusu sancı gibi. Gece idrara çıkarken ağrıya kalkıyorum. İdrar yaptıktan sonrada 5 dk kıvranıyorum.dayanamıyorum ağlıyorum resmen Sonra düzeliyor.Enfeksiyonda yok. Bu normal mi sizde de var mı?

bende de sütlü kahve düne göre koyulaşan akıntı var fitil beyaz atarken tahin rengi oluyor.doktoru aradım adet kanaması olana kadar herşey normal dedi.ağrıya da çoğunlukla kanama olmadı mı normal diyorlar. hamilelikte tek önerdikleri ağrı kesici parol dayanılmazsa doktora danış iç derim ben biraz rahatlatır.sende ağrı+mide bulantısı var mı hafif?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…