Parolden başka bişi içilmiyor.test gunun gelmiş hadi yarın sabah mutlu haberi ver bize kutlayalım..11. Gün canım.Bugün kalktığımdan beri başım çok ağrıyor, hemşire öyle canımı sıkınca ona soramadım. Ağrı kesici olarak ne içebilirim?
Ay keşke canım ya, ne kadar mutlu olurum. Hem bu merkez için de bir ilk olurum herhalde, böyle düşündüklerine göre.Parolden başka bişi içilmiyor.test gunun gelmiş hadi yarın sabah mutlu haberi ver bize kutlayalım..
ıKizlar merhaba. Benim de temmuz ayinda hem de ayin 1.gunu iki tane embriyo transfer edildi. Sukur her ikisi de tutundu. Ben pipirikli olarak testi 7.gun idrar testi almistim erken gebelik testi diye orda silik cikmisti 9.gun normal idrar testinde de silik cikmisti. 10.gun kan degeri 860 lardaydi 12.gun 2200 lerdeydi. 16.gun ulkede yasanan olaylardan dolayi cok stres oldum diye dr a gittim acile bisey olmasin diye. O anda sansimiza kalplerinin attigini da gosterdi dr. Hatta cok kucukler doppler acmayalim sesi duymak icin dedi. Transfer sonrasi 24.gun gidip
Kalp atislarini duyduk. 4mm olmuslardi. 34.gun tekrar gittik biri 14mm biri 13 mm olmustuEsimle dalga geciyoruz kocamannnnn cocuklar olmus bunlar diye Herkesin degisiyor tabi ki. dr um artik igneyi kesebiliriz kendileri de salgiliyor hormon dedi bugun vurunma birak dedi. Aksamina kanamam oldu acillik oldum. Sukurler olsun bebilere bisey olmamisti. Kanamanin sebebi yok.Igneyi birakmama karari aldik 12.haftaya kadar.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Saglikla kavusalim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, inşallah...Kizlar merhaba. Benim de temmuz ayinda hem de ayin 1.gunu iki tane embriyo transfer edildi. Sukur her ikisi de tutundu. Ben pipirikli olarak testi 7.gun idrar testi almistim erken gebelik testi diye orda silik cikmisti 9.gun normal idrar testinde de silik cikmisti. 10.gun kan degeri 860 lardaydi 12.gun 2200 lerdeydi. 16.gun ulkede yasanan olaylardan dolayi cok stres oldum diye dr a gittim acile bisey olmasin diye. O anda sansimiza kalplerinin attigini da gosterdi dr. Hatta cok kucukler doppler acmayalim sesi duymak icin dedi. Transfer sonrasi 24.gun gidip
Kalp atislarini duyduk. 4mm olmuslardi. 34.gun tekrar gittik biri 14mm biri 13 mm olmustuEsimle dalga geciyoruz kocamannnnn cocuklar olmus bunlar diye Herkesin degisiyor tabi ki. dr um artik igneyi kesebiliriz kendileri de salgiliyor hormon dedi bugun vurunma birak dedi. Aksamina kanamam oldu acillik oldum. Sukurler olsun bebilere bisey olmamisti. Kanamanin sebebi yok.Igneyi birakmama karari aldik 12.haftaya kadar.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Saglikla kavusalim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Selam canım bende hertfordshire bölgesindeyim ben tedavimi Türkiye'de oldum. Transferimi yaptırdım ertesi gün geldim , doktorum yatmana gerek yok sadece ağır kaldırma , kendini çok yorma günlük hayatına ve yürüyüşüne devam et bol su iç dedi o kadar .bebişlerim tutunamazsa eğer aralıkta yine gidicem hayırlısı Allahtan.North eastdeyim Can'ım bugün transferim oldu sen hangi aşamadasın ve hangi bölgedesin
Selam canım bende hertfordshire bölgesindeyim ben tedavimi Türkiye'de oldum. Transferimi yaptırdım ertesi gün geldim , doktorum yatmana gerek yok sadece ağır kaldırma , kendini çok yorma günlük hayatına ve yürüyüşüne devam et bol su iç dedi o kadar .bebişlerim tutunamazsa eğer aralıkta yine gidicem hayırlısı Allahtan.
Selam kızlar bende topiği dün geceden beri okuyorum mutlu haberlere inanın bende çok sevindim , benim transferim 2 ağustosta yapıldı 5. Gün embriyosuydu bugün 7. Günüm bende 12. Günümü bekliyorum ama acaba yarın bi test denesem mi bilemedim?
Acaba diyorum 5. Gün embriyosu erken gösterir mi bilemedim ne diyorsunuz?
Selam kızlar bende topiği dün geceden beri okuyorum mutlu haberlere inanın bende çok sevindim , benim transferim 2 ağustosta yapıldı 5. Gün embriyosuydu bugün 7. Günüm bende 12. Günümü bekliyorum ama acaba yarın bi test denesem mi bilemedim?
Cnm ben transfer dahil 6.gun yapmistim silik cikmisti. Ama kendimi eger cikmazsa uzulmeyecegim diye kurmustum baya. Istersen erken gebelik testi var ondan al. Foto ekte.Selam kızlar bende topiği dün geceden beri okuyorum mutlu haberlere inanın bende çok sevindim , benim transferim 2 ağustosta yapıldı 5. Gün embriyosuydu bugün 7. Günüm bende 12. Günümü bekliyorum ama acaba yarın bi test denesem mi bilemedim?
Selam... benimde 5 . Gün embriyosu tek embriyo transferden sonraki 8. gün de kan değerinde çıktı...Selam kızlar bende topiği dün geceden beri okuyorum mutlu haberlere inanın bende çok sevindim , benim transferim 2 ağustosta yapıldı 5. Gün embriyosuydu bugün 7. Günüm bende 12. Günümü bekliyorum ama acaba yarın bi test denesem mi bilemedim?
bende de sütlü kahve düne göre koyulaşan akıntı var fitil beyaz atarken tahin rengi oluyor.doktoru aradım adet kanaması olana kadar herşey normal dedi.ağrıya da çoğunlukla kanama olmadı mı normal diyorlar. hamilelikte tek önerdikleri ağrı kesici parol dayanılmazsa doktora danış iç derim ben biraz rahatlatır.sende ağrı+mide bulantısı var mı hafif?Arkadaşlar merhaba
Benim bugun 11. Günüm . 5.gün 2 tane embriyo transfer edildi. Bi kaç gündür kasıkta inanılmaz ağrım var. Daha doğrusu sancı gibi. Gece idrara çıkarken ağrıya kalkıyorum. İdrar yaptıktan sonrada 5 dk kıvranıyorum.dayanamıyorum ağlıyorum resmen Sonra düzeliyor.Enfeksiyonda yok. Bu normal mi sizde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?