bende de sütlü kahve düne göre koyulaşan akıntı var fitil beyaz atarken tahin rengi oluyor.doktoru aradım adet kanaması olana kadar herşey normal dedi.ağrıya da çoğunlukla kanama olmadı mı normal diyorlar. hamilelikte tek önerdikleri ağrı kesici parol dayanılmazsa doktora danış iç derim ben biraz rahatlatır.sende ağrı+mide bulantısı var mı hafif?
benimde nokta nokta kırmızı kan geliyor az da olsa bugğn de doktoru arayacağım.bildiğin sanki vücudumj adet olmaya çalışıyor.bence bana daha rahim içini kanımı iyice araştırmadan bodoslama tüp yaptılar.7 binim gitti bundan sonra dibini dipciğini araştırsan ne fayda.bence kandırılıyoruz.standart tüp bebekle.yoksa her gittiğim doktor tahlillerime bakıp muayene edip hiçbir şey bulamıyor önemli olan zaten nedenini bulabilmesiMide bulantım henüz yok. Sadece bu bahsettiğim ağrım var bide bel göğüs ağrısı var. Doktorumda başka şehirde aradım normal dedi rahim genişliyodur dedi. Ama doğum sancısı gibi 5 dk sancı çekiyorum idrarımı yapınca çok ayakta durunca. Oda parol kullan dedi ama 5 dk içinde parol kullanmak istemiyorum. Bende jel kullanıyorum acaba o mu yapıo . Yoksa 2 embriyoda mı tuttu ondan mı bu ağrı diye bir sürü şey düşünüyorum.
Senin 7. Günün mübenimde nokta nokta kırmızı kan geliyor az da olsa bugğn de doktoru arayacağım.bildiğin sanki vücudumj adet olmaya çalışıyor.bence bana daha rahim içini kanımı iyice araştırmadan bodoslama tüp yaptılar.7 binim gitti bundan sonra dibini dipciğini araştırsan ne fayda.bence kandırılıyoruz.standart tüp bebekle.yoksa her gittiğim doktor tahlillerime bakıp muayene edip hiçbir şey bulamıyor önemli olan zaten nedenini bulabilmesi
Cnm bence kan ver böyle stres daha kötü 10 .günde kesin sonuç çıkar cnm inşallah hakkında hayırlısı olsuntransfer 31 temmuz
transfer 31 temmuz
canım ara doktorunu, belki ilaç iğne vs. yapar? nerede olmuştu tedavin. inşallah mucize gerçekleşir.benimde nokta nokta kırmızı kan geliyor az da olsa bugğn de doktoru arayacağım.bildiğin sanki vücudumj adet olmaya çalışıyor.bence bana daha rahim içini kanımı iyice araştırmadan bodoslama tüp yaptılar.7 binim gitti bundan sonra dibini dipciğini araştırsan ne fayda.bence kandırılıyoruz.standart tüp bebekle.yoksa her gittiğim doktor tahlillerime bakıp muayene edip hiçbir şey bulamıyor önemli olan zaten nedenini bulabilmesi
Canım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. Seninde gece sancın oluyor mu. İdrarın gelince ve yaptıktan sonra.Cnm bence kan ver böyle stres daha kötü 10 .günde kesin sonuç çıkar cnm inşallah hakkında hayırlısı olsun
canım benim çok oluyordu ve dün geceye kadar hala devam ediyordu bu gün biraz az sanki ayaklarımı nereye kqldiracagimi bilmiyordum o dereceCanım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. Seninde gece sancın oluyor mu. İdrarın gelince ve yaptıktan sonra.
Yok cnm olmuyorCanım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. Seninde gece sancın oluyor mu. İdrarın gelince ve yaptıktan sonra.
canım benim çok oluyordu ve dün geceye kadar hala devam ediyordu bu gün biraz az sanki ayaklarımı nereye kqldiracagimi bilmiyordum o derece
2 embriyo canım ama galiba biri tutmuş değerlere goreBenimde inanılmaz ağrıyo. Tuvalete çıktıktan sonra yatağa gelince bi 5 dk kıvranıyorum. Kasıklarımda inanılmaz sancı oluyor. İnşallah normaldir. Tek embriyo mu peki ?
Benimde 2 embriyo acaba ondan mı dedim. 10.gün test yaptım 180 çıktı değerim. Yarın tekrar yapıcam.2 embriyo canım ama galiba biri tutmuş değerlere gore
benim 9 gün 146 11 gün 220 12 gün 362 çıktı canım senin de tek Embryo galibaBenimde 2 embriyo acaba ondan mı dedim. 10.gün test yaptım 180 çıktı değerim. Yarın tekrar yapıcam.
katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?