TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

kızlar benim 8-9-10 ağustos normal şartlarda adetimin olması gereken tarihlerden sanki vücudum adet olmaya çalışıyo gibi bi yandan bu nasıl bir iştir doktor adet kanaması gibi olana kadarını normal sayıyor.

Mide bulantım henüz yok. Sadece bu bahsettiğim ağrım var bide bel göğüs ağrısı var. Doktorumda başka şehirde aradım normal dedi rahim genişliyodur dedi. Ama doğum sancısı gibi 5 dk sancı çekiyorum idrarımı yapınca çok ayakta durunca. Oda parol kullan dedi ama 5 dk içinde parol kullanmak istemiyorum. Bende jel kullanıyorum acaba o mu yapıo . Yoksa 2 embriyoda mı tuttu ondan mı bu ağrı diye bir sürü şey düşünüyorum.

benimde nokta nokta kırmızı kan geliyor az da olsa bugğn de doktoru arayacağım.bildiğin sanki vücudumj adet olmaya çalışıyor.bence bana daha rahim içini kanımı iyice araştırmadan bodoslama tüp yaptılar.7 binim gitti bundan sonra dibini dipciğini araştırsan ne fayda.bence kandırılıyoruz.standart tüp bebekle.yoksa her gittiğim doktor tahlillerime bakıp muayene edip hiçbir şey bulamıyor önemli olan zaten nedenini bulabilmesi

ben kaldırıyorum ya daha 12 si olmadan yazmıcam gebelik takvimi belim ağrıyor hafiften tek.bundan sonra progestan fitil tıksam fayda eder mi bilmem.belki bugün kana giderim.

ay kızlar uyanmadınız mıı?çıldırıyorum burda eli kolu bağlı olmak ne zormuş

Senin 7. Günün mü

transfer 31 temmuz

Hı 7bin demişssin pardon. Karamsar olma bence . Çoğu tüp bebek yaptıranlar sancı ağrı çekio. Ayrıca tüp ve fitil kullananlardan o kahverengi geliyor. Benden de gelio ara ara . 2 günün var sürekli pozitif düşün bence.Daha sonuç belli olmadan kandırıldık deme bence . İnşallah bebişlerimiz bize sımsıkı sarılıp tutunmuşlardır :) doktorunuda ara hemen olmassa gidip kan versem bugun çıkmaz mı diye. Hatta aynı şehirdeysen doktoruna bile gidebilirsin.

Son düzenleme:
canım ara doktorunu, belki ilaç iğne vs. yapar? nerede olmuştu tedavin. inşallah mucize gerçekleşir.

Canım Allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. Seninde gece sancın oluyor mu. İdrarın gelince ve yaptıktan sonra.
canım benim çok oluyordu ve dün geceye kadar hala devam ediyordu bu gün biraz az sanki ayaklarımı nereye kqldiracagimi bilmiyordum o derece

canım benim çok oluyordu ve dün geceye kadar hala devam ediyordu bu gün biraz az sanki ayaklarımı nereye kqldiracagimi bilmiyordum o derece

Benimde inanılmaz ağrıyo. Tuvalete çıktıktan sonra yatağa gelince bi 5 dk kıvranıyorum. Kasıklarımda inanılmaz sancı oluyor. İnşallah normaldir. Tek embriyo mu peki ?

T tugsem_10 kan ver artık 10 gun oldu.biz 9.gun idrarda görduk sen 10.gun kanda zaten sonuç alcaksın niye kendıne eziyet edıyosun, durduk yere strese gırdın şuan senın tek duşmanın stres lütfen olumlu düşün.hemen negatife hazirladın kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…