TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

ben de tam.onu soracaktım canım yumurta toplama işlemine göre hesapladim 5 gün Embryosu 23 temmuz trasfer canım
3.gun embriyosu 21temmuz... yarın 5haf olcam.senın programda 5+2 dıyo.buyuksun benden doğru demekki takvimin cnm.

Son düzenleme:
doktor gündüz hasta bakıyor diye akşam 8-9 arası dışında telini açmaz ben balıkesirdeyim o bursada

canım ara doktorunu, belki ilaç iğne vs. yapar? nerede olmuştu tedavin. inşallah mucize gerçekleşir.
pruloton mu? ben açıkçası fitilin yetmediğini düşünüyorum.

canım ara de ki progestanin iğnesi var onu vurun bence faydası olur inşallah
6 ağustosta pruloton vuruldum kabadan.

gitçem valla gitçem bu sefer dün işlerim vardı.ona da vakit ayıramadım beter yorulacaktım.ilginç olan kasıklarım rahmim ağrımıyor belim ağrıyor belden aşağım dayak yemiş gibi midem hafif bulanıyor baş ağrısı da başladı şakaklarımda.enteresan böyle olan var mı?

evet canım proton ben onu 3 günde bir vuruluyorum ve faydası olduğuna inanıyorum trasferden beri aynı 2 gün boşluk 3 gün igne

bugün pruloton alayım bari 6 tl pahalı bişey değil.zaten bişey olmayacaksa prulotonda kar etmez.
hala merak ediyorum belden aşağısı dayak yemiş gibi olan yok mu?

ben kaldırıyorum ya daha 12 si olmadan yazmıcam gebelik takvimi belim ağrıyor hafiften tek.bundan sonra progestan fitil tıksam fayda eder mi bilmem.belki bugün kana giderim.

Can'ım stres yapma kendine belki boşuna üzüyorsun kendini en iyisi test yaptırmak inşallah sonucun güzel olur.

Kizlar selam. Bu kasik agrisi vs diyoruz ya benim yumurtaliklarimdan kaynaklaniyormus resmen batma sancilarim var hala. Yumurta toplanmadan 2 gun once mahvolmustum. Ayakta durdugumda iyiydi oturamiyor yatamiyordum. Dr u arayip dayanamicam dedim 'yumurtalar buyudu cok yumurtaliklari sikistiriyor sabret iki gun' dedi. Ama ben hayatimda oyle aci yasamadim. Gece yatarken agliyor kalkarken agliyordum. Neyse yumurtalar toplandi 28 tane yumurta toplanmis. Dusunun 18mm 19 mm en az her biri. Pko varmis bende ( bilmiyordum). 1 temmuz Iki embriyo da tutundu sukurler olsun. Bebekleri goruyorum ultrasonda. Ama hala ayni agrilarim var.dr hala yumurtaliklarin kendisini toparlamaya calistigini soyluyor. Daha iki hafta once yumurtaliklar hala cok buyukler o yuzden sanci olabilir dedi. Siz de lutfen bunu goz onune alin. Normal hamilelik degil bizimkisi. Agrilarinizi kotuye yormayin. Gobek hizasi ve alt tarafina da bazen bicak gibi bir sanci giriyor. Normal dedi dr . Kendilerine yer aciyorlar kanama vs . Rahim genisliyor deniliyor. Saglikla
Kalin

[

benim şuan sakinledi sanki progestan fitili daha çok koyunca senin dediğin yerlerde benim dünden beri ağrı bel ve bacaklarda

Benim de bel agrisi var cnm. Sanki yillarca dumduz yatmisim da oyle
Kalmisim kalkmaya calisiyormusum gibi.
aynen uzanmaya çalışırken senin dediğin şekilde ağrı yapıyor sanki evin çamaşırını bulaşığını elden geçirmişim.hani işimde öyle hoplamalı zıplamalı ayakta dikilmeli bir işte değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…