- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Tatlım senın trasferin hangi gundu gebelık haftan benden buyukbenim 9 gün 146 11 gün 220 12 gün 362 çıktı canım senin de tek Embryo galiba
ben de tam.onu soracaktım canım yumurta toplama işlemine göre hesapladim 5 gün Embryosu 23 temmuz trasfer canımTatlım senın trasferin hangi gundu gebelık haftan benden buyuk
Olabilir bide keseyi görsek :) sağsağlim hayırlısıyla kucağımıza alıp evlat sevgisini tadalımda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ...benim 9 gün 146 11 gün 220 12 gün 362 çıktı canım senin de tek Embryo galiba
3.gun embriyosu 21temmuz... yarın 5haf olcam.senın programda 5+2 dıyo.buyuksun benden doğru demekki takvimin cnm.ben de tam.onu soracaktım canım yumurta toplama işlemine göre hesapladim 5 gün Embryosu 23 temmuz trasfer canım
bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim, kaçıncı gün embriyosuydu bebeğin? benim 5. gün embriyosu transfer olalı da 7 gün oldu, test yapma isteğim coştu :)benim 9 gün 146 11 gün 220 12 gün 362 çıktı canım senin de tek Embryo galiba
doktor gündüz hasta bakıyor diye akşam 8-9 arası dışında telini açmaz ben balıkesirdeyim o bursadaHı 7bin demişssin pardon. Karamsar olma bence . Çoğu tüp bebek yaptıranlar sancı ağrı çekio. Ayrıca tüp ve fitil kullananlardan o kahverengi geliyor. Benden de gelio ara ara . 2 günün var sürekli pozitif düşün bence.Daha sonuç belli olmadan kandırıldık deme bence . İnşallah bebişlerimiz bize sımsıkı sarılıp tutunmuşlardır :) doktorunuda ara hemen olmassa gidip kan versem bugun çıkmaz mı diye. Hatta aynı şehirdeysen doktoruna bile gidebilirsin.
pruloton mu? ben açıkçası fitilin yetmediğini düşünüyorum.canım ara doktorunu, belki ilaç iğne vs. yapar? nerede olmuştu tedavin. inşallah mucize gerçekleşir.
6 ağustosta pruloton vuruldum kabadan.canım ara de ki progestanin iğnesi var onu vurun bence faydası olur inşallah
gitçem valla gitçem bu sefer dün işlerim vardı.ona da vakit ayıramadım beter yorulacaktım.ilginç olan kasıklarım rahmim ağrımıyor belim ağrıyor belden aşağım dayak yemiş gibi midem hafif bulanıyor baş ağrısı da başladı şakaklarımda.enteresan böyle olan var mı?
arada 2 gün oynuyor ama 1 hafta atiyoben de tam.onu soracaktım canım yumurta toplama işlemine göre hesapladim 5 gün Embryosu 23 temmuz trasfer canım
evet canım proton ben onu 3 günde bir vuruluyorum ve faydası olduğuna inanıyorum trasferden beri aynı 2 gün boşluk 3 gün ignedoktor gündüz hasta bakıyor diye akşam 8-9 arası dışında telini açmaz ben balıkesirdeyim o bursada
pruloton mu? ben açıkçası fitilin yetmediğini düşünüyorum.
6 ağustosta pruloton vuruldum kabadan.
gitçem valla gitçem bu sefer dün işlerim vardı.ona da vakit ayıramadım beter yorulacaktım.ilginç olan kasıklarım rahmim ağrımıyor belim ağrıyor belden aşağım dayak yemiş gibi midem hafif bulanıyor baş ağrısı da başladı şakaklarımda.enteresan böyle olan var mı?
yap tatlım çıkıyor emin ol ben de 8 gün yaptım idrar testi biraz çok bekle ve silik cikiyobebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim, kaçıncı gün embriyosuydu bebeğin? benim 5. gün embriyosu transfer olalı da 7 gün oldu, test yapma isteğim coştu :)
Cnm dikkat fazla yorma kendini bu günler en önemli gunlerBende olmadı canım 2 gün önce temizlik yaptım biraz yoruldum o zamn ağrıdı canim
haklısın canım da gelen giden yardım eden yok mecbur yapılacak işler el atmadan olmuyor dua ede ede yaptımCnm dikkat fazla yorma kendini bu günler en önemli gunler
ben kaldırıyorum ya daha 12 si olmadan yazmıcam gebelik takvimi belim ağrıyor hafiften tek.bundan sonra progestan fitil tıksam fayda eder mi bilmem.belki bugün kana giderim.
Bende aynı durumdayım cnm esini bekle enazindan ağır işleri ona yaptır bebeklerimizden başka hiç birşey önemli değilhaklısın canım da gelen giden yardım eden yok mecbur yapılacak işler el atmadan olmuyor dua ede ede yaptım
inşaallah dualarınızı bekliyorum.Can'ım stres yapma kendine belki boşuna üzüyorsun kendini en iyisi test yaptırmak inşallah sonucun güzel olur.
benim şuan sakinledi sanki progestan fitili daha çok koyunca senin dediğin yerlerde benim dünden beri ağrı bel ve bacaklardaKizlar selam. Bu kasik agrisi vs diyoruz ya benim yumurtaliklarimdan kaynaklaniyormus resmen batma sancilarim var hala. Yumurta toplanmadan 2 gun once mahvolmustum. Ayakta durdugumda iyiydi oturamiyor yatamiyordum. Dr u arayip dayanamicam dedim 'yumurtalar buyudu cok yumurtaliklari sikistiriyor sabret iki gun' dedi. Ama ben hayatimda oyle aci yasamadim. Gece yatarken agliyor kalkarken agliyordum. Neyse yumurtalar toplandi 28 tane yumurta toplanmis. Dusunun 18mm 19 mm en az her biri. Pko varmis bende ( bilmiyordum). 1 temmuz Iki embriyo da tutundu sukurler olsun. Bebekleri goruyorum ultrasonda. Ama hala ayni agrilarim var.dr hala yumurtaliklarin kendisini toparlamaya calistigini soyluyor. Daha iki hafta once yumurtaliklar hala cok buyukler o yuzden sanci olabilir dedi. Siz de lutfen bunu goz onune alin. Normal hamilelik degil bizimkisi. Agrilarinizi kotuye yormayin. Gobek hizasi ve alt tarafina da bazen bicak gibi bir sanci giriyor. Normal dedi dr . Kendilerine yer aciyorlar kanama vs . Rahim genisliyor deniliyor. Saglikla
Kalin
Benim de bel agrisi var cnm. Sanki yillarca dumduz yatmisim da oyle[
benim şuan sakinledi sanki progestan fitili daha çok koyunca senin dediğin yerlerde benim dünden beri ağrı bel ve bacaklarda
aynen uzanmaya çalışırken senin dediğin şekilde ağrı yapıyor sanki evin çamaşırını bulaşığını elden geçirmişim.hani işimde öyle hoplamalı zıplamalı ayakta dikilmeli bir işte değilBenim de bel agrisi var cnm. Sanki yillarca dumduz yatmisim da oyle
Kalmisim kalkmaya calisiyormusum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?