Tugsem sen doz harici koymuyorsun dimi progestani? Cok koyunca yazmissinda emin olamadim. Progestan mide bulantisi bas agrisi yapar dikkat et. Zaten mide bulantisini kanda cikan beta hcg degeri yapiyor uzerine biz disaridan da hormon aliyoruz katlaniyor.[
benim şuan sakinledi sanki progestan fitili daha çok koyunca senin dediğin yerlerde benim dünden beri ağrı bel ve bacaklarda
günde 3 ama 3ünün saat aralıklarını biraz sıkı tuttum 4. yü yatarken koymak istiyorum. 1. 8:30 2. 11:30 3.14:00 ama koyuncada üstümde adet olcak gibi olan ağırlık hafifledi.kana gidicem bugün.Tugsem sen doz harici koymuyorsun dimi progestani? Cok koyunca yazmissinda emin olamadim. Progestan mide bulantisi bas agrisi yapar dikkat et. Zaten mide bulantisini kanda cikan beta hcg degeri yapiyor uzerine biz disaridan da hormon aliyoruz katlaniyor.
Cnm inş pozitif sonucunu yazarsin Allah yardımcın olsunkızlar dua edin gideceğim test için acile
amin inşallahCnm inş pozitif sonucunu yazarsin Allah yardımcın olsun
kızlar dua edin gideceğim test için acile
hepinize kara haber midesem kanın sonucu bi saat sonra çıkar
hepinize kara haber midesem kanın sonucu bi saat sonra çıkar
Dosya yukleyeemedim ama 10.gun idrar testim bomboş silik bile değil kanida söylerim birazdan
allahım inşallah pozitif olurumMoralini bozma hemen test her zaman doğru çıkmıyo kan sonucunu bekleyelim dua edelim o pozitif çıksın
benim iki belim bacaklarim dayak yemis gibi veee birazdan 3.ye tekrar eden kan testimin sonucunu alicam ilk ikisinde hemoliz olmuş ne demek bile medim adam emin olamadi yine kan aldi eller delik deşikkızlar durduk yere belim ağrımaya başladı allah allah
Allah allaahhh şanssızlık olmuş neyse sabredicez artık bak kaç kişi seni beklıyoruz.. kalbimiz seninle....benim iki belim bacaklarim dayak yemis gibi veee birazdan 3.ye tekrar eden kan testimin sonucunu alicam ilk ikisinde hemoliz olmuş ne demek bile medim adam emin olamadi yine kan aldi eller delik deşik
benim iki belim bacaklarim dayak yemis gibi veee birazdan 3.ye tekrar eden kan testimin sonucunu alicam ilk ikisinde hemoliz olmuş ne demek bile medim adam emin olamadi yine kan aldi eller delik deşik
benim iki belim bacaklarim dayak yemis gibi veee birazdan 3.ye tekrar eden kan testimin sonucunu alicam ilk ikisinde hemoliz olmuş ne demek bile medim adam emin olamadi yine kan aldi eller delik deşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?