Cnm ayağının altina yastık koy dinlenkızlar durduk yere belim ağrımaya başladı allah allah
Cnm inss bu kadar eziyete değecekbenim iki belim bacaklarim dayak yemis gibi veee birazdan 3.ye tekrar eden kan testimin sonucunu alicam ilk ikisinde hemoliz olmuş ne demek bile medim adam emin olamadi yine kan aldi eller delik deşik
Dostum bak ben gecen yil temmuzda bi 7bın harcadım sonuç koca bi sıfır.bu yıl yıne 7 bın gitti şükür pozitifi aldık.ama sakın üzülme dondurulmuşlarda başari yuksek.benım tedavim haziranda oldu ama transferim temmuzda dondurulmuş ile yapildi.sana umut olayım.Valla hava gazi 1.33 dr ile konustum bugunde bu deger büyük ihtimalle tutmadi ama test günü nde de yaptır konusalim dedi buz gibi sise su aldim su an iciyorum 7bin tl nin üstüne elde 4 tane donmus var ama bende bi 7 bin daha yok nolcak bilmiyorum
Valla hava gazi 1.33 dr ile konustum bugunde bu deger büyük ihtimalle tutmadi ama test günü nde de yaptır konusalim dedi buz gibi sise su aldim su an iciyorum 7bin tl nin üstüne elde 4 tane donmus var ama bende bi 7 bin daha yok nolcak bilmiyorum
Valla hava gazi 1.33 dr ile konustum bugunde bu deger büyük ihtimalle tutmadi ama test günü nde de yaptır konusalim dedi buz gibi sise su aldim su an iciyorum 7bin tl nin üstüne elde 4 tane donmus var ama bende bi 7 bin daha yok nolcak bilmiyorum
cnm hakkında hayırlısı olsun inss olumsuz sonuçlanan son tedavin olsun cnmValla hava gazi 1.33 dr ile konustum bugunde bu deger büyük ihtimalle tutmadi ama test günü nde de yaptır konusalim dedi buz gibi sise su aldim su an iciyorum 7bin tl nin üstüne elde 4 tane donmus var ama bende bi 7 bin daha yok nolcak bilmiyorum
Sabah 11.30 cnm randevum çok heyecanlıyım.sen???
Canim benim 1 temmuz transfer 16temmuzda keseyi gormustum. karindan bakmisti dr. Karindan bakarken bol su icmis olman avantaj. Ama alttan bakarsa cok icmemen gerekiyormus.Ben de yarın gideceğim inşallah keseye görmeye allahım inşallah görürüm bi sorun olmaz.. kızlar sizler transferde kaç gün sonra gördünüz keseyi alttan mi üstten mi muayene ediyorlar..
Keseyi 4 haftalık mı gördunuz yani çok erken mşlh nası göründü yaw Allah kucağiniza almayı nasip etsın.bugun buyuk gun dualarınızı beklıyorumCanim benim 1 temmuz transfer 16temmuzda keseyi gormustum. karindan bakmisti dr. Karindan bakarken bol su icmis olman avantaj. Ama alttan bakarsa cok icmemen gerekiyormus.
Ben de yarın gideceğim inşallah keseye görmeye allahım inşallah görürüm bi sorun olmaz.. kızlar sizler transferde kaç gün sonra gördünüz keseyi alttan mi üstten mi muayene ediyorlar..
Yasal değil kabul etmeyebilir..ama yapan yerler çok...bence daha çok deneme şansı için tek tek koydur2 gün sonra yine testim varda bu doktor 7bini 10 bine tamamlar heralde elinde dondurulmuşlar var bu sefer 2 tane koydurmak istiyorum kesinlikle kabul etmezse başka doktora bakıcam illa 2 tane için 40 yaşını mı beklicem ben yaa
Hadi guzel haberler ver cnm dualarım hepimiz için...Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşlhKızlar bugün test günüm benim inşallah güzel haberler vermek nasip etsin rabbim
çok bodoslama oldu bizim iş araştır bi dimi neden oluşmuyor diye bizim hücreler sağlam diye hemen transfer yaptı belki kanımda pıhtılaşma var belki antikorum embriyo öldürüyo belki tüplerimde sıvı birikip embriyoyu boğuyo olamaz mı ben hem izindeydim tahlilde olurdum rahat rahatYasal değil kabul etmeyebilir..ama yapan yerler çok...bence daha çok deneme şansı için tek tek koydur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?