TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

öyle bi tane embriyoyu atıp deneme tahtasına çevirmenin ne alemi var.bedavaya mı atıyoruz hem evimizden uzakta biyerde bi daha nasıl toplayıp gitçem 7 bini

şuan bel ağrım hafif üstümde adet olacakmışım gibi ağırlık var deli gibi terliyorum.1.33den sonra 2 gün sorna teste kadar progestan koysam mı koymasam mı diye düşünüyorum.napiim dimi.klomen kullanıp çatlatma iğnesişnde de aynı şey oldu.böyle bişey oluyor tam tutacakmış gibi oluyor sonra karnıma dokunuyorum bi boşluk hissi ama hiç ses yok sonra ağır ağır adet başlıyor.anlayan beri gelsin.

kızlar Günaydın hastanedeyim bekliyoruz bi hoşum ya değişik geliyor bişey olacakmış gibi geliyor.. allahım yardım et

Keseyi 4 haftalık mı gördunuz yani çok erken mşlh nası göründü yaw Allah kucağiniza almayı nasip etsın.bugun buyuk gun dualarınızı beklıyorum
Hayir haberlerle gel canim. Ben 15 temmuz olaylarinda cok korktum sehir disindaydim ist a doner donmez risk almayalim bi gidelim acile bakalim dedik. Cunku resmen kramplar giriyordu karnima. Rastgele gittik dr da bakalimmm dedi bakti karindan iki tane kese var cift yumurta ikizi dedi. Valla herkes oyle dedi ne cabuk cikti ve karindan bakti yani.

arkadaslar transferden ne kadar sonra kese gormeye ne kadar sonra kalp atıslarını duymaya gıttınız ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…