Sabah akşam günde 2 kere mi uygulanıyor peki yoksa sadece günde 1 kere miCanım onun yuvarlak kısmını elinle kırıyorsun vajinaya yerleştiriyorsun yukarıdaki kare kısma kadar, sonra o kare kısma basıp ilacı boşaltıyorsun, sonra da çekiyorsun.
10. Gün yapmıştım hafif çizgi çıktı ama 11. Gün yok maalesefKaçıncı gin test yapmıştın acaba ve bugün kaçıncı gunun
Sagolasin canim:) amin insallah Rabbim kimseye aratmasin. Benim aylarca o kadar cok belirtilerim oldu ki. Belirtilerin hepsi psikolojik de olabiliyor. Hamile kaldigim ay 1 gün gecmisti adetim. Öylesine idrar testi yaptim evde. Hicbir belirtim yoktu umudum da yoktu. Cift cizgi cikinca dakikalarca inanamadim bakakaldim. Diger belirtiler cok sonra basladi. Mesela ben öğrendigimde daha 4 haftalikti. 7. Haftada basladi mide bulantilarim. Bu arada hamile kaldigim ay agnucaston diye bir hap kullanmistim. Bitkisel hayit özlü bir hapGözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşdarısı da isteyen herkese inş hayırlısıyla senin ne gibi belirtilerin oldu acaba?
Bende 8de yaptım baya net var bugün 9 gene bakcamm varmı die iğne etkisi olsa net çıkmaz diye düşünüyordumDün 10.
10. Gün yapmıştım hafif çizgi çıktı ama 11. Gün yok maalesef
Hayırlısı olsun inşBi temiz testte benden olmadı sanırım yine
İlk aşılamamda hiç denememiştim o yüzden ne zamana kadar sürüyor bilemiyorum.. Net olur mu ondan da emin değilim.. En iyisi bekleyip görmek.. Benim regl 2 gün kaldı bakalım hayırlısı.. Sşzşn için de hayırlısı olsun inşBende 8de yaptım baya net var bugün 9 gene bakcamm varmı die iğne etkisi olsa net çıkmaz diye düşünüyordum
Eczanelerde satılıyor mu?Sagolasin canim:) amin insallah Rabbim kimseye aratmasin. Benim aylarca o kadar cok belirtilerim oldu ki. Belirtilerin hepsi psikolojik de olabiliyor. Hamile kaldigim ay 1 gün gecmisti adetim. Öylesine idrar testi yaptim evde. Hicbir belirtim yoktu umudum da yoktu. Cift cizgi cikinca dakikalarca inanamadim bakakaldim. Diger belirtiler cok sonra basladi. Mesela ben öğrendigimde daha 4 haftalikti. 7. Haftada basladi mide bulantilarim. Bu arada hamile kaldigim ay agnucaston diye bir hap kullanmistim. Bitkisel hayit özlü bir hap
Kaçıncı günde yaptın acaba?Bi temiz testte benden olmadı sanırım yine
Inşallah bakalım ya bende öyle umuyorum canım yaİlk aşılamamda hiç denememiştim o yüzden ne zamana kadar sürüyor bilemiyorum.. Net olur mu ondan da emin değilim.. En iyisi bekleyip görmek.. Benim regl 2 gün kaldı bakalım hayırlısı.. Sşzşn için de hayırlısı olsun inş
Hakkında hayırlısı olsun inşallah aşılama süreci inan daha kolay beklemek kadar zor olanı yok.Ben de bugün itibariyle ilaçlara başladım kızlar,allah utandırmasın
Amin hepimiz için hayırlısı inşallah.valla korkuyorum aşılamadan da ağda bile yaptıramıyorum ben canım acıyo diyeHakkında hayırlısı olsun inşallah aşılama süreci inan daha kolay beklemek kadar zor olanı yok.
kan vrsen? net çıkmaz mı? 11.günde kan vercem ben muhtemelenDün 10.
10. Gün yapmıştım hafif çizgi çıktı ama 11. Gün yok maalesef
asilamada hiç bisey yokki 2 dakika bile sürmüyor saniyelik yani hiç boşuna korkutmasinlar seni sonra iğnelerden vs agrın oluyo biraz benim öyle yani asilamanin7.günü bugün cat ignesininde 9 GÜNÜ daha adetime 15 gün olmasına rağmen şiddetli karın agrim var iğnenin etkisi geçtimi diye test yaptım 2 gündür iksiide pozitif iğne etkisi die düşünüyorum ama bakalimAmin hepimiz için hayırlısı inşallah.valla korkuyorum aşılamadan da ağda bile yaptıramıyorum ben canım acıyo diye
Ayy inşallah pozitiftir iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum okuduklarıma göre.sağolasın içimi rahatlattın valla,senin test günün ne zaman?A
asilamada hiç bisey yokki 2 dakika bile sürmüyor saniyelik yani hiç boşuna korkutmasinlar seni sonra iğnelerden vs agrın oluyo biraz benim öyle yani asilamanin7.günü bugün cat ignesininde 9 GÜNÜ daha adetime 15 gün olmasına rağmen şiddetli karın agrim var iğnenin etkisi geçtimi diye test yaptım 2 gündür iksiide pozitif iğne etkisi die düşünüyorum ama bakalim
Aşılamam 8 temmuzda cnm bat 23 üKaçıncı günde yaptın acaba?
Rahim filmi 6 aylık olacak canım sanırım tekrar çektirmelisin Çapa Tıp öyle istemiştiİyi günler kızlar bende aşılama için doktora gidicm fakat süreç nasıl bilmiyorum merak ediyorum elimde 2 sene önce özelde çekilmiş rahim filmi falanda var araştırma hastanesi kabul eder mi acaba bide ücretleri nasıl oluyor devlette bilgi verirseniz sevinirim
Hadi yaa inşallah geçerli olur bir daha uğraşmak istemiyorum onlarla ücretleri nasıl oluyor aşılamanınRahim filmi 6 aylık olacak canım sanırım tekrar çektirmelisin Çapa Tıp öyle istemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?