Kuzum bnce az daha bekle test için 12 14 gün ignenin etkisi devam ediyor diyor doktorlarOlabilir canım belki de yanlış uyguladım.. 2. Bi testim daha var yarın sabah yapcam onu da inş ilk idrarla.. Bakalım ne çıkacak.. 10. Günümdeyim aşılamanın
Aşılamanın 14. veya 15. Günü en iyi sonuç veriyormuş çünkü daha erken yaptırdığında ilaçlarım etkisi geçmemiş olabiliyormuş. İlaçların etkisi 12. Günde geçiyormuş ( okuduğum sitelerdeki bilgilerle kadın doğum aşılama üzerine tez yazıcam)Olabilir canım belki de yanlış uyguladım.. 2. Bi testim daha var yarın sabah yapcam onu da inş ilk idrarla.. Bakalım ne çıkacak.. 10. Günümdeyim aşılamanın
İKinci çizgi silik şekilde gözüküyor canım Cuma madem günün kan testi yaptır kesin öğrenelimBurda belik görünüyordur diye ayyy bi umut yazıyorum size ama en iyisi cuma günü kantesti inş hayırlısı olur hepimiz için
Canım onun yuvarlak kısmını elinle kırıyorsun vajinaya yerleştiriyorsun yukarıdaki kare kısma kadar, sonra o kare kısma basıp ilacı boşaltıyorsun, sonra da çekiyorsun.Kızlar bişey sormak istiyorum
Başka bi doktora danışarak şimdi Crinone jel aldım ama nasıl kullanılacağı hakkında hiç bir fikrim yok vajinada bekleticek miyim?
Haklısın çok erken daha test için ama ilaç etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi hissetmek çok iyi geldiAşılamanın 14. veya 15. Günü en iyi sonuç veriyormuş çünkü daha erken yaptırdığında ilaçlarım etkisi geçmemiş olabiliyormuş. İlaçların etkisi 12. Günde geçiyormuş ( okuduğum sitelerdeki bilgilerle kadın doğum aşılama üzerine tez yazıcam)
İnş canım cuma gideceğim... Haber veririm size hemen inşİKinci çizgi silik şekilde gözüküyor canım Cuma madem günün kan testi yaptır kesin öğrenelim
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inşMerhaba. 4. Asilamami olacakken hamile oldugumu oğrendim. Ilaclarim elimde kaldi. Birine göndermek istiyorum özelden irtibata gecerseniz. Istanbul ici olsa iyi olur cunku ilaclarin sogukta muhafazasi lazim biliyorsunuz
Ben çatlatma iğnesi vurmadım çok yumurtam vardı doktorum hepsi çatlar diye kendileri çatlasın dedi acaba ne zaman yapsam bugün aşılamanın 5. Günü ve pembemsi lekelenme oldu implantasyondur belki diye düşünüyoruzHaklısın çok erken daha test için ama ilaç etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi hissetmek çok iyi geldi
5. Gün çok erken bence.. Benim 10. Günüm ve herkes çok erken dedi ki haklılar bence de.. Umarım hakkımızda hayırlısı olurBen çatlatma iğnesi vurmadım çok yumurtam vardı doktorum hepsi çatlar diye kendileri çatlasın dedi acaba ne zaman yapsam bugün aşılamanın 5. Günü ve pembemsi lekelenme oldu implantasyondur belki diye düşünüyoruz
Çok teşekkür ederim canımCanım onun yuvarlak kısmını elinle kırıyorsun vajinaya yerleştiriyorsun yukarıdaki kare kısma kadar, sonra o kare kısma basıp ilacı boşaltıyorsun, sonra da çekiyorsun.
Ben de 4 Temmuz’da aşılama oldumSlm kızlar bende 1 temmuzda aşılama yaptırdım hiç bir belirti yok olmadi galiba adetime 5 gün var
5 dk uzanıp sonra 10 dk yürümen lazım cnm yayılması içinÇok teşekkür ederim canım☺
Çok sağol canım daha neler uygulucam vücuduma bilmiyorum5 dk uzanıp sonra 10 dk yürümen lazım cnm yayılması için
Günaydın canimKızlar günaydın ❤ Yeni bir güne merhaba
Kaçıncı gin test yapmıştın acaba ve bugün kaçıncı gununKızlar dünkü sonuç evet maalesef çatlatma iğnesinin etkisiyleymişsanırım.. Bugün yaptığım gayet net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?