Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olabilir canım belki de yanlış uyguladım.. 2. Bi testim daha var yarın sabah yapcam onu da inş ilk idrarla.. Bakalım ne çıkacak.. 10. Günümdeyim aşılamanın
Kuzum bnce az daha bekle test için 12 14 gün ignenin etkisi devam ediyor diyor doktorlar

Kızlar bende 8.günündeyim AŞILAMANIN bende dedim bakım bi test yapım evde yaptım pozitif hatta birazdan atarım bende şaşırdım ama kafamda karisti

Olabilir canım belki de yanlış uyguladım.. 2. Bi testim daha var yarın sabah yapcam onu da inş ilk idrarla.. Bakalım ne çıkacak.. 10. Günümdeyim aşılamanın
Aşılamanın 14. veya 15. Günü en iyi sonuç veriyormuş çünkü daha erken yaptırdığında ilaçlarım etkisi geçmemiş olabiliyormuş. İlaçların etkisi 12. Günde geçiyormuş ( okuduğum sitelerdeki bilgilerle kadın doğum aşılama üzerine tez yazıcam)

Eklentiler

• D920FFA9-FEFE-4A9F-8D0C-E33C12027DC0.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar bişey sormak istiyorum
Başka bi doktora danışarak şimdi Crinone jel aldım ama nasıl kullanılacağı hakkında hiç bir fikrim yok vajinada bekleticek miyim?

Kızlar bişey sormak istiyorum
Başka bi doktora danışarak şimdi Crinone jel aldım ama nasıl kullanılacağı hakkında hiç bir fikrim yok vajinada bekleticek miyim?
Canım onun yuvarlak kısmını elinle kırıyorsun vajinaya yerleştiriyorsun yukarıdaki kare kısma kadar, sonra o kare kısma basıp ilacı boşaltıyorsun, sonra da çekiyorsun.

Haklısın çok erken daha test için ama ilaç etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi hissetmek çok iyi geldi

Merhaba. 4. Asilamami olacakken hamile oldugumu oğrendim. Ilaclarim elimde kaldi. Birine göndermek istiyorum özelden irtibata gecerseniz. Istanbul ici olsa iyi olur cunku ilaclarin sogukta muhafazasi lazim biliyorsunuz
Gözün aydın canım sağlıcakla kucağına alırsın inş darısı da isteyen herkese inş hayırlısıyla senin ne gibi belirtilerin oldu acaba?

Haklısın çok erken daha test için ama ilaç etkisiyle de olsa 2. Çizgiyi hissetmek çok iyi geldi
Ben çatlatma iğnesi vurmadım çok yumurtam vardı doktorum hepsi çatlar diye kendileri çatlasın dedi acaba ne zaman yapsam bugün aşılamanın 5. Günü ve pembemsi lekelenme oldu implantasyondur belki diye düşünüyoruz

5. Gün çok erken bence.. Benim 10. Günüm ve herkes çok erken dedi ki haklılar bence de.. Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bu da son hali yarın sabah yine atarım bakalım inş

Eklentiler

• DSC_0120.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 50
Canım onun yuvarlak kısmını elinle kırıyorsun vajinaya yerleştiriyorsun yukarıdaki kare kısma kadar, sonra o kare kısma basıp ilacı boşaltıyorsun, sonra da çekiyorsun.
Çok teşekkür ederim canım

Slm kızlar bende 1 temmuzda aşılama yaptırdım hiç bir belirti yok olmadi galiba adetime 5 gün var
Ben de 4 Temmuz’da aşılama oldum adetime 2-3 gün kaldı mevsim değişikliği ile Bat uzayabilir

Kızlar dünkü sonuç evet maalesef çatlatma iğnesinin etkisiyleymişsanırım.. Bugün yaptığım gayet net

Eklentiler

• DSC_0121.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar günaydın Yeni bir güne merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…