- 26 Mart 2019
- 117
- 92
- 13
- 38
Suniiii sen 4 temmuzda yaptırmıştın.. Tahlil vaktin geldi de geçti bile yaptırdın mı cnm?4 Temmuz’da saat 10.05’te ilk aşılamam oldu. Bugün 4. Günüm bakalım neler olacak? Allah’ın izniyle hayırlı haberlerle bekliyoruz
Benim daha var salı veya çarşamba yapmam lazım doktorun demesine gorede başka doktorda yarın kan ver anlaşılır diyor inan napcami bilmiyorumAyy inşallah pozitiftir iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum okuduklarıma göre.sağolasın içimi rahatlattın valla,senin test günün ne zaman?
Bat’ın yaklaşınca ilişkiye girmek pek iyi olmayabiliyormuşSenin belirtilerin varmı? bende hiçbirşey yok arada adet olucakmisim gb sanci oluyo birde ilişkide adet olucakmis gb sanci oluyo neden acaba
İpekböcüsüSuniiii sen 4 temmuzda yaptırmıştın.. Tahlil vaktin geldi de geçti bile yaptırdın mı cnm?
Arkadaşlar doktor sizede aşılama sonrası progestan fitil verdimi ? Banada verdi ama nekadar kullanacağımı söylemedi aranizda bunu kullanan varsa kac gun kullanmamiz gerekiyo bilen söyleyebilirmi
Kızlar normalde ben romatoit artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastasıyım.. Stres yaptıkça da ağrılarım artıyor ve ilaç içmek istemediğimden sancılarla sabahlıyorum.. Fikrimş değiştirdim şimdi kan testi vermeye gidiyorum 12. Günüm.. Pozitif ya da negatif bu belirsizliğe son versin ve yoksa ilaçlarımı içerim en azından.. Sonuç öğleden sonra çıkacak inş sizle paylaşırım
Ayyy hadi hayırlısı bakalım.. Benden öncekileri sıkı takipteyim hem belirtilerini hem sonuçlarınıİpekböcüsüSüper takip Allah’ın izniyle kan tahlili verdim sonuç belli olunca hemen paylaşıcam hayırlısıyla inşalla
Amiiiiiiin tatlımAyyy hadi hayırlısı bakalım.. Benden öncekileri sıkı takipteyim hem belirtilerini hem sonuçlarınıgğzel haberlerle siftah yapalım ve inş öyle de devam edelim teker teker müjdeleri verelim inş hayırlısıyla
Sen yine doktorunun dediği zamanı bekle ya hayırlısıyla inşallah pozitif olacakBenim daha var salı veya çarşamba yapmam lazım doktorun demesine gorede başka doktorda yarın kan ver anlaşılır diyor inan napcami bilmiyorum
En iyi aşılamanın 14.15. Günü belli oluyormuş daha önce yapıp pozitif çıkarsa ilaçların etkisi de olabilirmiş senin kaçıncı gününSen yine doktorunun dediği zamanı bekle ya hayırlısıyla inşallah pozitif olacak
ilişki öneriyorilişki önerdi mi doktorun?
Allah gönlüne göre versinHadi hayırlısı olsun bekleyiş zor ama sonuçlar güzel olsun inşallah
Kuzum agız kuruluğu kasık ve bel agrısı bide sık lavabo ihtiyacı ama ben iğne vuruluyorum ilaçlar falan onların yan etkisinde olabilir bilmiyorumSenin belirtilerin varmı? bende hiçbirşey yok arada adet olucakmisim gb sanci oluyo birde ilişkide adet olucakmis gb sanci oluyo neden acaba
Saat kaçta çıkacak sonuç cnm güzel haberlerle gelİpekböcüsüSüper takip Allah’ın izniyle kan tahlili verdim sonuç belli olunca hemen paylaşıcam hayırlısıyla inşalla
Gittiğim hastahane çok uzakta ve doktorlada görüşemiorum banada gunde 2 tane denildi sabah aksam olarak ama kac gün kullanmam gerektigini soylemediler bende unuttum sormayiBana vermedi ama araştırmalarıma göre 1 veya 2 tane. Ben kendim eczaneden Crinone jel aldım günde 1 tane yapıyorumsen yine de doktoruna sor canım
Aminnnn canımSaat kaçta çıkacak sonuç cnm güzel haberlerle gel
Ay sabırsızlıkla bekliyorumAminnnn canımAkşam çıkacak sağlık ocağı geç çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?