Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayy inşallah pozitiftir iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum okuduklarıma göre.sağolasın içimi rahatlattın valla,senin test günün ne zaman?
Benim daha var salı veya çarşamba yapmam lazım doktorun demesine gorede başka doktorda yarın kan ver anlaşılır diyor inan napcami bilmiyorum

Senin belirtilerin varmı? bende hiçbirşey yok arada adet olucakmisim gb sanci oluyo birde ilişkide adet olucakmis gb sanci oluyo neden acaba
Bat’ın yaklaşınca ilişkiye girmek pek iyi olmayabiliyormuş eğer bebek döllenmişse bebeğe zarar verebilirmiş ben de yeni öğrendim ama tam olarak doğru mu bilmem

Arkadaşlar doktor sizede aşılama sonrası progestan fitil verdimi ? Banada verdi ama nekadar kullanacağımı söylemedi aranizda bunu kullanan varsa kac gun kullanmamiz gerekiyo bilen söyleyebilirmi

Bana vermedi ama araştırmalarıma göre 1 veya 2 tane. Ben kendim eczaneden Crinone jel aldım günde 1 tane yapıyorum sen yine de doktoruna sor canım

Çok heyecanlı hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri bekliyoruz

İpekböcüsü Süper takip Allah’ın izniyle kan tahlili verdim sonuç belli olunca hemen paylaşıcam hayırlısıyla inşalla
Ayyy hadi hayırlısı bakalım.. Benden öncekileri sıkı takipteyim hem belirtilerini hem sonuçlarını gğzel haberlerle siftah yapalım ve inş öyle de devam edelim teker teker müjdeleri verelim inş hayırlısıyla

Amiiiiiiin tatlım

Sen yine doktorunun dediği zamanı bekle ya hayırlısıyla inşallah pozitif olacak
En iyi aşılamanın 14.15. Günü belli oluyormuş daha önce yapıp pozitif çıkarsa ilaçların etkisi de olabilirmiş senin kaçıncı günün

Kızlar bende çatlama iğnesi kullandım pazartesi 4gun oldu çok heyecanliyim bekliyorum Allah sabir versin

Ben daha ilaçları içiyorum aşılama hafta sonuna ama sizleri okudukça vallahi heyecandan çatlıyorum kızlar

Senin belirtilerin varmı? bende hiçbirşey yok arada adet olucakmisim gb sanci oluyo birde ilişkide adet olucakmis gb sanci oluyo neden acaba
Kuzum agız kuruluğu kasık ve bel agrısı bide sık lavabo ihtiyacı ama ben iğne vuruluyorum ilaçlar falan onların yan etkisinde olabilir bilmiyorum

Bana vermedi ama araştırmalarıma göre 1 veya 2 tane. Ben kendim eczaneden Crinone jel aldım günde 1 tane yapıyorum sen yine de doktoruna sor canım
Gittiğim hastahane çok uzakta ve doktorlada görüşemiorum banada gunde 2 tane denildi sabah aksam olarak ama kac gün kullanmam gerektigini soylemediler bende unuttum sormayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…