Günde bir canımSabah akşam günde 2 kere mi uygulanıyor peki yoksa sadece günde 1 kere mi
Raporlu olursan ilaçlar 130Hadi yaa inşallah geçerli olur bir daha uğraşmak istemiyorum onlarla ücretleri nasıl oluyor aşılamanın
Teşekkürler tatlımGünde bir canım
EvetEczanelerde satılıyor mu?
Yok canim bekleyeceğim cumayı.. Hatta hafta sonu evde de değiliz eğer hala olmamış olursam taa p.tesi tahlil yaptırcam.. Bu sefer tutacağım kendimi bakalım inşYok
kan vrsen? net çıkmaz mı? 11.günde kan vercem ben muhtemelen
Benimki de 7 siAşılamam 8 temmuzda cnm bat 23 ü
Erkenden yaptık testBenimki de 7 si
Aynen canım erken yaptık.. Ama benim adet sancılarım başladı bile.. Bakalım deeiğin gibi umut her daim varErkenden yaptık testgüzel haberler veririz inşallah kırmızılar gelene kadar umut var
benim de aşılama 8i. yarın kan versek çıkar mı acaba ya? belirtilerin var mı?Erkenden yaptık testgüzel haberler veririz inşallah kırmızılar gelene kadar umut var
Ya ben aşılama günümü yanlış yazmışım malesefBen de 4 Temmuz’da aşılama oldumadetime 2-3 gün kaldı mevsim değişikliği ile Bat uzayabilir
Cnm bnm doktorum 22 sinde yap dedi agız kuruluşu kasık agrısı sık lavabo ihtiyacı ama ilaçlardan da olabilirbenim de aşılama 8i. yarın kan versek çıkar mı acaba ya? belirtilerin var mı?
Gebelik ve adet birbirine benzermiş cnm iyi düsünelim iyi olsun inşallahhhAynen canım erken yaptık.. Ama benim adet sancılarım başladı bile.. Bakalım deeiğin gibi umut her daim varhayırlısı olsun inş
Ayy Benimde 8 temmuz ve bat 22 si inşallah hayirli haberler alirizAşılamam 8 temmuzda cnm bat 23 ü
İnşâllah cnmAyy Benimde 8 temmuz ve bat 22 si inşallah hayirli haberler aliriz
Senin belirtilerin varmı? bende hiçbirşey yok arada adet olucakmisim gb sanci oluyo birde ilişkide adet olucakmis gb sanci oluyo neden acabaİnşâllah cnm
dualarımız seninle canım haber et mutlakaKızlar normalde ben romatoit artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastasıyım.. Stres yaptıkça da ağrılarım artıyor ve ilaç içmek istemediğimden sancılarla sabahlıyorum.. Fikrimş değiştirdim şimdi kan testi vermeye gidiyorum 12. Günüm.. Pozitif ya da negatif bu belirsizliğe son versin ve yoksa ilaçlarımı içerim en azından.. Sonuç öğleden sonra çıkacak inş sizle paylaşırım
Sağol canım ama ilçede bi hastane var ve doktor emekli olmuşdualarımız seninle canım haber et mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?