Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi yaa inşallah geçerli olur bir daha uğraşmak istemiyorum onlarla ücretleri nasıl oluyor aşılamanın
Raporlu olursan ilaçlar 130
Aşılama günü bankaya falan gönderdiler eşimi o da toplam 110 lira ödemiş
Yani hepsine 240 lira verdik

Ben de 4 Temmuz’da aşılama oldum adetime 2-3 gün kaldı mevsim değişikliği ile Bat uzayabilir
Ya ben aşılama günümü yanlış yazmışım malesef 8 temmuzda yaptirdim günleri saymicam diye kendime söz vermiştim ama sözümü tutamadim sonrada yanlış hesaplamışım anlicağınız şu sürec beni benden aliyo

Kızlar normalde ben romatoit artrit (iltihaplı eklem romatizması) hastasıyım.. Stres yaptıkça da ağrılarım artıyor ve ilaç içmek istemediğimden sancılarla sabahlıyorum.. Fikrimş değiştirdim şimdi kan testi vermeye gidiyorum 12. Günüm.. Pozitif ya da negatif bu belirsizliğe son versin ve yoksa ilaçlarımı içerim en azından.. Sonuç öğleden sonra çıkacak inş sizle paylaşırım

dualarımız seninle canım haber et mutlaka

Arkadaşlar doktor sizede aşılama sonrası progestan fitil verdimi ? Banada verdi ama nekadar kullanacağımı söylemedi aranizda bunu kullanan varsa kac gun kullanmamiz gerekiyo bilen söyleyebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…