- 26 Mart 2019
- 117
- 92
- 13
- 38
sanki varmış gibi geldi ama bir tane daha yapsan çok karışmış.Kızlar size bi test sorsam? Sizce var mı yok mu acaba?
Daha günüme var cuma yapmam lazımdı ama çoğul gebeliklerde değerler çabucak yükseliyormuş ya gruplarda da yapanları gördüm dayanamayıp yaptım.. Yarın sabah ilk idrarla bi daha yaparım artıksanki varmış gibi geldi ama bir tane daha yapsan çok karışmış.
Kan yaptırsan daha iyi olmaz mı canımDaha günüme var cuma yapmam lazımdı ama çoğul gebeliklerde değerler çabucak yükseliyormuş ya gruplarda da yapanları gördüm dayanamayıp yaptım.. Yarın sabah ilk idrarla bi daha yaparım artıkheyecan yaptım cidden.. Cevabın için tşk ettim
Bu test bozuk bence CanımKızlar size bi test sorsam? Sizce var mı yok mu acaba?
Aynen cumayı bekleyeceğim inş hayırlısı olurKan yaptırsan daha iyi olmaz mı canım
Cnm cizgi var gibi ama idrarı mı cok damlatıyorsun testlerin dağılmış kac gün gecti asılamadanBurda belik görünüyordur diye ayyy bi umut yazıyorum size ama en iyisi cuma günü kantesti inş hayırlısı olur hepimiz için
Olabilir canım belki de yanlış uyguladım.. 2. Bi testim daha var yarın sabah yapcam onu da inş ilk idrarla.. Bakalım ne çıkacak.. 10. Günümdeyim aşılamanınCnm cizgi var gibi ama idrarı mı cok damlatıyorsun testlerin dağılmış kac gün gecti asılamadan
ben 2. çizgiyi görüyorum ya. git kan ver ben olsam koşa koşa verirdim ama 22 si benim bat bekleyeceğim diye söz verdim kendime. heyecanla bekliyorum. inşallah vardır sende deOlabilir canım belki de yanlış uyguladım.. 2. Bi testim daha var yarın sabah yapcam onu da inş ilk idrarla.. Bakalım ne çıkacak.. 10. Günümdeyim aşılamanın
Hep negatifleri görmekten korkuyorum artık ben de 2 gün daha bekleyeceğim.. Aşılama sonrası ne iğne ne jel ne de hap hiçbir şey vermedi doktorum yani ilaçların etkisiyle değildir inş diye düşünüyorum ama bekleyecem hayırlısı olsun inş.. Bugün regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor batıyor.. Cuma regl günüm olmazsam eğer gidip kan vercem..ben 2. çizgiyi görüyorum ya. git kan ver ben olsam koşa koşa verirdim ama 22 si benim bat bekleyeceğim diye söz verdim kendime. heyecanla bekliyorum. inşallah vardır sende de
evet bu sefer ben de temkinliyim. ne zaman kan versem adet olup eve geldim.kaçıncı aşılamandı senin. öncekinden farklı bir şeyy yaptınmı?Hep negatifleri görmekten korkuyorum artık ben de 2 gün daha bekleyeceğim.. Aşılama sonrası ne iğne ne jel ne de hap hiçbir şey vermedi doktorum yani ilaçların etkisiyle değildir inş diye düşünüyorum ama bekleyecem hayırlısı olsun inş.. Bugün regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor batıyor.. Cuma regl günüm olmazsam eğer gidip kan vercem..
2. Aşılamam canım.. Birincisinden hiçbir şey anlamadım.. İğneden 18 saat sonra yapıldı hiç saatine falan uymamış ben de acemiydim bu konuda.. Sonrasında iğneler crinone jeller falan verdi ama negatif oldu.. İlk gün ilişki demişti ama ben şunu faek ettim. Aşılamadan sonra kasığımda pır pır bi atma oluyordu ilk ilişkiden sonra kesildi ve başka hiçbir belirtim olmadı.. Bu sefer doktora ragmen 2 gün ilişkiye girmedik 2 gün duş almadım.. Sadece sarımsı beyazla sarı arası bi renkte akıntım oldu yoğun olarak başka da hiçbir belirtim yoktu taa ki bugüne kadar.. Adet sancoso gibi hafif batmalar var sanki regl olacakmışım gibi.. Senin kaçıncı? Sende ne gibi değişiklikler oldu?evet bu sefer ben de temkinliyim. ne zaman kan versem adet olup eve geldim.kaçıncı aşılamandı senin. öncekinden farklı bir şeyy yaptınmı?
arasıra kasık sancıları var bende.onun dışında uyku ve halsizlik çok fazla ama progestandan da olabilir bilemiyorum.2. Aşılamam canım.. Birincisinden hiçbir şey anlamadım.. İğneden 18 saat sonra yapıldı hiç saatine falan uymamış ben de acemiydim bu konuda.. Sonrasında iğneler crinone jeller falan verdi ama negatif oldu.. İlk gün ilişki demişti ama ben şunu faek ettim. Aşılamadan sonra kasığımda pır pır bi atma oluyordu ilk ilişkiden sonra kesildi ve başka hiçbir belirtim olmadı.. Bu sefer doktora ragmen 2 gün ilişkiye girmedik 2 gün duş almadım.. Sadece sarımsı beyazla sarı arası bi renkte akıntım oldu yoğun olarak başka da hiçbir belirtim yoktu taa ki bugüne kadar.. Adet sancoso gibi hafif batmalar var sanki regl olacakmışım gibi.. Senin kaçıncı? Sende ne gibi değişiklikler oldu?
Bana da vermediler canım herkese vermiyorlar.
Ben de 12si saat 1de ikinci aşılamayı yaptırdım kaç gündür ağrılarım var bugün sabah pembemsi leke geldi peçeteye doktora sorsam mı bilemedim
Özelde yaptırdıysan bence hemen doktoruna git düşük ihtimali olabilir çünkü daha yeni aşılamayı yaptırmışsın inşallah yerleşme kanamasıdırBana da vermediler canım herkese vermiyorlar.
Ben de 12si saat 1de ikinci aşılamayı yaptırdım kaç gündür ağrılarım var bugün sabah pembemsi leke geldi peçeteye doktora sorsam mı bilemedim
İnşallah aminBilmiyorum valla şehirden şehire fark ediyor demekki aman yeterki tutsunda gerisi önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?