Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gittiğim hastahane çok uzakta ve doktorlada görüşemiorum banada gunde 2 tane denildi sabah aksam olarak ama kac gün kullanmam gerektigini soylemediler bende unuttum sormayi
Sonuç pozitif çıkana kadar devam bilen yok mu kızlar jel ne zamana kadar kullanılmalı süresi var mı aciiiiiiiiilll yardım

Sonuç pozitif çıkana kadar devam bilen yok mu kızlar jel ne zamana kadar kullanılmalı süresi var mı aciiiiiiiiilll yardım
Bnm 15 tane vardı içinde aşılama günü başladım bitecek dedi doktor tam regl gününe denk geliyor zaten

Evet kuzum ilk aşılamam senin yasak ki kuzu arabada yatarak gidip iğnemi olup evde tekrar yatış
Ben olmadim ama bu ay düşünüyorum. Acikcasi hic bir bilgim yok asilma konusunda sizlerin yazdıklarını görünce baya bi icim kipir kipir oluyor . Umut oluyorsunuz resmen

Ben olmadim ama bu ay düşünüyorum. Acikcasi hic bir bilgim yok asilma konusunda sizlerin yazdıklarını görünce baya bi icim kipir kipir oluyor . Umut oluyorsunuz resmen
İnşâllah gerek kalmadan gelir bebişin cnm ne zamandır istiyorsunuz

İnşâllah gerek kalmadan gelir bebişin cnm ne zamandır istiyorsunuz
Insallah :) 1yildir evliyim 1 yildir da istiyoruz esim varkosel ameliyati oldu duzeldi sonuclari iyi masallah ama olmuyor . Asilamadan baslamayi dusunuyoruz. Nasil bi süreç anlatabilir misiniz ? Internetten okuyunca bisey anlayamiyorum . En iyisini yasanlardan dinlemek

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım rapor çıkarttığım için ücret vermedim sadece iğnelerim 500 tl tuttu hepsi o kadar canim
Merhaba insallah guzel hayirli haberler ile sonuclanir beklentileriniz :) acaba hango hastanede oldunuz

Cnm sormak istediklerini konusurum Bi hastaneye gidip gelcem yarım saat Bi saate yolda yazamadım kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…