Hepimizin Allah yardımcısı olsunAllah gönlüne göre versin
Ay sabırsızlıkla bekliyorum
Sonuç pozitif çıkana kadar devamGittiğim hastahane çok uzakta ve doktorlada görüşemiorum banada gunde 2 tane denildi sabah aksam olarak ama kac gün kullanmam gerektigini soylemediler bende unuttum sormayi
Sakin ol kuzum dua et hatta uyu bence daha hızlı akar zamanYaaa ben de giderek nabızzz yükseliyor
1-2 saat dinlenmece sağol kuzumSakin ol kuzum dua et hatta uyu bence daha hızlı akar zaman
Bnm 15 tane vardı içinde aşılama günü başladım bitecek dedi doktor tam regl gününe denk geliyor zatenSonuç pozitif çıkana kadar devambilen yok mu kızlar jel ne zamana kadar kullanılmalı süresi var mı aciiiiiiiiilll yardım
Sabah erken verdiysen 3 ten sonra belki düser hastanenin kendi sayfasına kuzum1-2 saat dinlenmece sağol kuzum
Valla bnmde sanırsın bnm sonucum ilk gebemiz olur inşallah ya
Aksam da olmaz ki simdi :) insallah insallllllaaahhhhhhhhhhhhhValla bnmde sanırsın bnm sonucum ilk gebemiz olur inşallah ya
Aynen valla ya Allahtan hastaneye falan gitcem vakit gecer biraz evde hiç gecmiyor yoksaAksam da olmaz ki simdi :) insallah insallllllaaahhhhhhhhhhhhh
Sizin ilk asilama mi :) evde zaman gecmiyor . Disarda oyalana oyalana gitAynen valla ya Allahtan hastaneye falan gitcem vakit gecer biraz evde hiç gecmiyor yoksa
Evet kuzum ilk aşılamam seninSizin ilk asilama mi :) evde zaman gecmiyor . Disarda oyalana oyalana git
Ben olmadim ama bu ay düşünüyorum. Acikcasi hic bir bilgim yok asilma konusundaEvet kuzum ilk aşılamam seninyasak ki kuzu arabada yatarak gidip iğnemi olup evde tekrar yatış
İnşâllah gerek kalmadan gelir bebişin cnm ne zamandır istiyorsunuzBen olmadim ama bu ay düşünüyorum. Acikcasi hic bir bilgim yok asilma konusundasizlerin yazdıklarını görünce baya bi icim kipir kipir oluyor . Umut oluyorsunuz resmen
E nabız indirin sonuc cikinca hemen geliyo telefonunuzaSabah erken verdiysen 3 ten sonra belki düser hastanenin kendi sayfasına kuzum
Insallah :) 1yildir evliyim 1 yildir da istiyoruz esim varkosel ameliyati oldu duzeldi sonuclari iyi masallah ama olmuyor . Asilamadan baslamayi dusunuyoruz. Nasil bi süreç anlatabilir misiniz ? Internetten okuyunca bisey anlayamiyorum . En iyisini yasanlardan dinlemekİnşâllah gerek kalmadan gelir bebişin cnm ne zamandır istiyorsunuz
Merhaba insallah guzel hayirli haberler ile sonuclanir beklentileriniz :) acaba hango hastanede oldunuzBen üniversite hastanesinde yaptırdım rapor çıkarttığım için ücret vermedim sadece iğnelerim 500 tl tuttu hepsi o kadar canim
Cnm sormak istediklerini konusurum Bi hastaneye gidip gelcem yarım saat Bi saate yolda yazamadım kusura bakmaInsallah :) 1yildir evliyim 1 yildir da istiyoruz esim varkosel ameliyati oldu duzeldi sonuclari iyi masallah ama olmuyor . Asilamadan baslamayi dusunuyoruz. Nasil bi süreç anlatabilir misiniz ? Internetten okuyunca bisey anlayamiyorum . En iyisini yasanlardan dinlemek
Asil sen kusura bakma ya oyaladimCnm sormak istediklerini konusurum Bi hastaneye gidip gelcem yarım saat Bi saate yolda yazamadım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?