Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar herkese. Yıllardır takip ediyorum forumu yazmak bu güne kısmetmiş. Öncelikle hayırlısıyla allah herkese nasip etsin bebek sahibi olmayı. Ben de pkolılardanım :) kilo şeker vs problemim yok çok şükür. 4 yıllık evliyiz. Yaşım 33. 2 sene önce 8 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum. O gün bu gündür her ay çift çizgi görmek umuduyla bekliyoruz. Hsg vs derken bu ay aşılama oldum. Sorun bende diye düşünürken eşimin morfoloji sonucu %0 çıktı diğer sonuçlar çok iyi hatta Swim Up sonrası 10 milyon sperm %98 hareketlilikle işlem yapıldı ama morfoloji yine %0 Doktor önemli olmadığını söyledi ama işte ben de umutsuzluk yarattı. 13 temmuz da oldum aşılama sizleri de takip ederek gün sayıyorum.

Senden daha heyecanlıyız ve bu heyecanın bin katını yarın da ben yaşayacağım inş güzel sonuçlar alırız.. Pozitif veya negatif hayırlısı neyse artık o olsun inş sonuç ne olursa olsun üzülmek yok canım

10. günüm benim de şimdi kan versem çıkar mı ya amaaaan bekleyemiyorum afakanlar basıyor

Bugün suniye yarında sana seviniriz inşallah kuzum sırayla hepimize çok aminnnn

İçimden bir ses Suniiii buraya yazmadığına göre kesin kutlamalarda.. Eş dost telefon trafiği derken bize haber vermeyi unuttu hayırlısı bakalım

Aminnnnnn inş canım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler verelim inş ön teker nereye arka teker oraya demişler Suniiii bence olumlu başlarsa inanıyorum devamı gelecek
Ayy inşallah kuzum sunide gelemedi gitti Allahtan numarası yok dakika başı arardım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…