Sorun degil kuzum geldim şimdi merak ettiklerini bildiğim kadarıyla cvplayabilirimAsil sen kusura bakma ya oyaladimhayirli haberler
Yalnız buna çok güldümSuniiii saat 4 oldu sağlık ocakları kapanacak artık hadi söyleeeekutlamaya hazır bi kitle senden gelecek haberi bekliyoruz baby
Bugün suniye yarında sana seviniriz inşallah kuzum sırayla hepimize çok aminnnnSenden daha heyecanlıyız ve bu heyecanın bin katını yarın da ben yaşayacağıminş güzel sonuçlar alırız.. Pozitif veya negatif hayırlısı neyse artık o olsun inş sonuç ne olursa olsun üzülmek yok canım
Kizzz onu degil sonuçlarını aldin mi onu de heleSorun degil kuzum geldim şimdi merak ettiklerini bildiğim kadarıyla cvplayabilirim
Kuzum beni yanlış anlamışsın ben sadece iğne olmaya gittimKizzz onu degil sonuçlarını aldin mi onu de heleöldüm meraktan bi sen bi sunii
Yyaaaaa ahahhahahKuzum beni yanlış anlamışsın ben sadece iğne olmaya gittim
Yok kuzum aşılamadan bir hafta sonra Bi iki damla kanamam oldu doktor igne verdi önlem amaçlıYyaaaaa ahahhahahben de hastaneye sonuc almaya gittin sandim ya
Gecmis olsunYok kuzum aşılamadan bir hafta sonra Bi iki damla kanamam oldu doktor igne verdi önlem amaçlı
Kuzum doktor 22 de kan verebilirsin dedi 23de bat zatenGecmis olsunhalbu ki konuuyu iki kere falan bastan sona kadar okumustum ne zaman belli olucak o zaman
Nerde ve ne kadara yaptirdiniz acabaKuzum doktor 22 de kan verebilirsin dedi 23de bat zaten
Aminnnnnn inş canım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler verelim inşBugün suniye yarında sana seviniriz inşallah kuzum sırayla hepimize çok aminnnn
Cnm ben İstanbula özel Bi hastanede hersey 2100 falan olduNerde ve ne kadara yaptirdiniz acaba
Ayy inşallah kuzum sunide gelemedi gitti Allahtan numarası yok dakika başı arardım vallaAminnnnnn inş canım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler verelim inşön teker nereye arka teker oraya demişler Suniiii bence olumlu başlarsa inanıyorum devamı gelecek
Ayy olumlu olsunda bize gec desin varsınİçimden bir ses Suniiii buraya yazmadığına göre kesin kutlamalarda.. Eş dost telefon trafiği derken bize haber vermeyi unuttu hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?