Ayy ilk bize haber ver sen el insafYarın benden de uzun süre ses çıkmazsa anlayın ki pozitif
Peki bildiginiz devlet hasranesinde yapan var mi yani hangi hastaneler yapiyor acaba bi bilginiz var mi ?Cnm ben İstanbula özel Bi hastanede hersey 2100 falan oldu
Kuzum benim bilgim yok ama yapan arkadaşlar yardımcı olurPeki bildiginiz devlet hasranesinde yapan var mi yani hangi hastaneler yapiyor acaba bi bilginiz var mi ?
Bakalim sunii den ses yokKuzum benim bilgim yok ama yapan arkadaşlar yardımcı olur
AminnnnnnBakalim sunii den ses yokinsallah vardir onda da bana da vesile olur ya :)
Tamam anlaştıkAyy ilk bize haber ver sen el insaf
Her hastanede yapılıyor ben üniversite hastanesinde oldum kızlar yarında kan vercem bakalim doktor daha erken ama ver bakalım değerlerinden anlarız dedi çünkü benim çok karın agrim oluyor şiddetli ağrı kesici de içmek yasak malumPeki bildiginiz devlet hasranesinde yapan var mi yani hangi hastaneler yapiyor acaba bi bilginiz var mi ?
Kime nasil basvurmamiz gerekiyor yani hangi bölümden randevu almamiz gerekiyor ? Insallah sonucun pozitif cikar yaHer hastanede yapılıyor ben üniversite hastanesinde oldum kızlar yarında kan vercem bakalim doktor daha erken ama ver bakalım değerlerinden anlarız dedi çünkü benim çok karın agrim oluyor şiddetli ağrı kesici de içmek yasak malum
Suniiii her dakika kadinlar kulübüne giriş yapiyorum . Senin icin hadi kiz hayirli haber vrr de esime cay veriyim cay bekliyor adam :)
E nabız indirdim canım sürekli bakıyorumE nabız indirin sonuc cikinca hemen geliyo telefonunuza
Nasil ya daha almadin mi sonuclariniçok tatlısın ya ben de bekliyorum heyecanla
Canım kadin doğuma gidiyorsun zaten doktor seni yönlendiriyor rapor çıkartmak için evrak veriyorlar inşallah bakalım yarın eğer olumlu olursa size herşeyi detaylı yazarım yaşadığım şeyleri olumsuz olsada gene yazarım o ayrıda nasip bakalımKime nasil basvurmamiz gerekiyor yani hangi bölümden randevu almamiz gerekiyor ? Insallah sonucun pozitif cikar ya
Çok tatlısın yaaaSuniiii saat 4 oldu sağlık ocakları kapanacak artık hadi söyleeeekutlamaya hazır bi kitle senden gelecek haberi bekliyoruz baby
Amiiiiiin canım benim inşallahAminnnnnn inş canım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler verelim inşön teker nereye arka teker oraya demişler Suniiii bence olumlu başlarsa inanıyorum devamı gelecek
Canım inşallah hayırlı sonuclar alırsın ama e nabıza cok gec düşüyor 1 haftayı bıle buluyor bence yarın gıdıp al kan sonucunu inşallah gzel haberler alırsınÇok tatlısın yaaao güzel haber için sürekli e nabıza bakıyom inşallah hayırlısıyla cümlemiz için mutlu haberler veririz
Ben Çapa’da yaptırdım canımPeki bildiginiz devlet hasranesinde yapan var mi yani hangi hastaneler yapiyor acaba bi bilginiz var mi ?
Bugün arkadaşım gitti yumurta iğnesi yapılıyordu. Yumurta kontrolünde yumurtanın kendi kendine çatladığını söylemiş.Kızlar merhaba benım eşimin sperm degerler inde biraz sıkıntı vardı daha sonra ılac ve kür tedavisiyle biraz düzeldi ve ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an kürtaj olalı 3 ay oluyor beklıyorum eger bu ay gebelık olmazsa beklememek için aşılama düşünüyorum ama benım yumurtam kendiliginden catlıyor iğne istemıyorum cunku catlatma ıgnesının recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski daha fazlaymış ondan dolayı catlatma ıgnesı kullanmadan da aşılama yapılabilir mi
Insallahnasip olur burdan guzel haberlerini duyarız:)Canım kadin doğuma gidiyorsun zaten doktor seni yönlendiriyor rapor çıkartmak için evrak veriyorlar inşallah bakalım yarın eğer olumlu olursa size herşeyi detaylı yazarım yaşadığım şeyleri olumsuz olsada gene yazarım o ayrıda nasip bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?