Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Suniiii her dakika kadinlar kulübüne giriş yapiyorum . Senin icin hadi kiz hayirli haber vrr de esime cay veriyim cay bekliyor adam :)

Peki bildiginiz devlet hasranesinde yapan var mi yani hangi hastaneler yapiyor acaba bi bilginiz var mi ?
Her hastanede yapılıyor ben üniversite hastanesinde oldum kızlar yarında kan vercem bakalim doktor daha erken ama ver bakalım değerlerinden anlarız dedi çünkü benim çok karın agrim oluyor şiddetli ağrı kesici de içmek yasak malum

Kime nasil basvurmamiz gerekiyor yani hangi bölümden randevu almamiz gerekiyor ? Insallah sonucun pozitif cikar ya

Kime nasil basvurmamiz gerekiyor yani hangi bölümden randevu almamiz gerekiyor ? Insallah sonucun pozitif cikar ya
Canım kadin doğuma gidiyorsun zaten doktor seni yönlendiriyor rapor çıkartmak için evrak veriyorlar inşallah bakalım yarın eğer olumlu olursa size herşeyi detaylı yazarım yaşadığım şeyleri olumsuz olsada gene yazarım o ayrıda nasip bakalım

Suniiii saat 4 oldu sağlık ocakları kapanacak artık hadi söyleeee kutlamaya hazır bi kitle senden gelecek haberi bekliyoruz baby
Çok tatlısın yaaa o güzel haber için sürekli e nabıza bakıyom inşallah hayırlısıyla cümlemiz için mutlu haberler veririz

Aminnnnnn inş canım hepimiz hayırlısıyla güzel haberler verelim inş ön teker nereye arka teker oraya demişler Suniiii bence olumlu başlarsa inanıyorum devamı gelecek
Amiiiiiin canım benim inşallah kısmetse neden olmasın çok dua ediyorum hepimiz için olumlu haber için sürekli e nabıza giriyorum

Kızlar merhaba benım eşimin sperm degerler inde biraz sıkıntı vardı daha sonra ılac ve kür tedavisiyle biraz düzeldi ve ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an kürtaj olalı 3 ay oluyor beklıyorum eger bu ay gebelık olmazsa beklememek için aşılama düşünüyorum ama benım yumurtam kendiliginden catlıyor iğne istemıyorum cunku catlatma ıgnesının recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski daha fazlaymış ondan dolayı catlatma ıgnesı kullanmadan da aşılama yapılabilir mi

Çok tatlısın yaaa o güzel haber için sürekli e nabıza bakıyom inşallah hayırlısıyla cümlemiz için mutlu haberler veririz
Canım inşallah hayırlı sonuclar alırsın ama e nabıza cok gec düşüyor 1 haftayı bıle buluyor bence yarın gıdıp al kan sonucunu inşallah gzel haberler alırsın

Peki bildiginiz devlet hasranesinde yapan var mi yani hangi hastaneler yapiyor acaba bi bilginiz var mi ?
Ben Çapa’da yaptırdım canım 130 ilaçlar aşılama 110 lira tuttu . Yalnız doktorum crinone jel yazmamıştı. Raporlu yani sigortalı olunca fiyatlar böyle. Sigortasız ilaçlar 500-600 liraydı. Bu yazışmalar sayesinde crinone jeli öğrendim kendim eczaneden 137 liraya aldım. Hatta bugün arkadaşım raporlu olarak crinone jeli 16 liraya almış

Bugün arkadaşım gitti yumurta iğnesi yapılıyordu. Yumurta kontrolünde yumurtanın kendi kendine çatladığını söylemiş. Çatlatma iğnesini vurmana ve bizim de aşılama yapmamıza gerek yok demiş kendin doğal yolla yapacaksın demiş çalışmalara başlayacaklar yani çatlatma iğnesini biz yaptırmış olsaydık aşılamanı da biz yapmak zorundayız demiş

Insallahnasip olur burdan guzel haberlerini duyarız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…