Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Suniiii sen de benim gibi yarına kaldın canım.. Neyse artık yarın sabah senden öğleden sonra da benden güzel haberler gelir inş

Anladım canım ya korkuyorum ilk hamılelıgım klomen ve catlatma ıgnesı ile olmuştu bu gıbı dısardan yapılan müdahalelerde düşük riski dha fazla oluyormuş ondan dolayı catlatma ıgnesıne karsı bıraz istemsizlik var

Öyle düşünme canım kaç tane arkadaşım aşılama ile sağlıklı doğumlar gerçekleştirdi.. Düşüğün birçok sebebi var ki en önemlisi genetik bozukluk varsa kendiliğinden düşüyor.. İlla öyle olacak diye de bi şey yok tabi.. İyi düşünelim iyi şeyler olsun arkadaşım

İnşâllah canım ne bıleyım hemen ufacık bir sey duysan acaba sebeb o mu diyorsun benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı doktor rısklı demişti ama sebeb bu mu degıl mı diyemeyiz dedı

Randevuyu nasil dusurdunuz ya biz ariyoruz sorun var diyorlar :) randevusuz,gidilebilir mi acaba

O jel ne ise yariyor

Kızlar benim asilamamim 9uncu günü ve kanamam var bugün lekeden biraz daha çok diyim size aranızda varmı benim gbi yasayan zaten ben ilk yapıldığı günden beri lekeler içinde bugüne kadar geldim ama. Adet tarihine de daha çok var adette değil ama

Yerleşme kanaması diyenler var eğer tutmadıysa regl erken geliyor diyenler var.. Ben jel kullanmıştım 1.de ve bırakmadan olmamıştım.. Bırakınca 3 gün sonra oldum.. İnş seninki yerleşme kanamasıdır canım

Benim de yumurta çatlama sorunum yok ama aşılama da çatlatma iğnesi lazım.femara kullanırken gerekmemişti ama bunda küçük foliküller catlamazsa kist olur diye konuştuk doktorla

Benim de yumurta çatlama sorunum yok ama aşılama da çatlatma iğnesi lazım.femara kullanırken gerekmemişti ama bunda küçük foliküller catlamazsa kist olur diye konuştuk doktorla
Hmm anladım canım bakalım inşallah bu kendiliginden oluşmuştur da gerek kalmaz catlatma ıgnesıne

Kızlar günaydın.. Bugğn alarmı 7.30a kurdum ve hastaneye gitmek için giyindim ama o kadar heyecanlıydım ki elim ayağıma dolaşıyordu.. Çıkmadan lavaboya gideyim hastanede gidemem diye veee regl başlamış.. Şimdi soyundum döküntüm ve yatağıma geri döndüm.. Eşim ve anneme haber verdikten sonra ilk size yazıyorum.. Grupta böyle bi başlangıç olsun istemezdim ama napalım hayirlisi böyleymiş.. Her şeyin bi vakti zamanı var.. Bizim zamanımız gelmemiş daha.. Sizi takip etmeye devam edecem.. Güzel haberlerinizi bekliyorum.. Tüm dualarım sizlerle..

Bu arada tutmamış birisi olarak bilmenizi isredim.. Beyaz ile sarı arası yoğun bi akıntı dışında hiçbir belirtim olmadı.. 1. Ve 2. Aşılamamda da.. Son birkaç gün adet sancısı çektim ve tam günümde adet oldum.. Belki size ipucu olur diye yazdım.. Öpüyorum sizi

Kızlar aynı hayali kuran arkadaşlar dualarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim maalesef hamile değilim Beta hcg dün akşam 8 ‘de belli oldu üzülünce yazmak istemedim beta hcg 0.73 sonuç bu kızlar dualarda buluşalım yeni aşılamaya merhaba dicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…