- 26 Mart 2019
- 117
- 92
- 13
- 38
Anladım canım ya korkuyorum ilk hamılelıgım klomen ve catlatma ıgnesı ile olmuştu bu gıbı dısardan yapılan müdahalelerde düşük riski dha fazla oluyormuş ondan dolayı catlatma ıgnesıne karsı bıraz istemsizlik varBugün arkadaşım gitti yumurta iğnesi yapılıyordu. Yumurta kontrolünde yumurtanın kendi kendine çatladığını söylemiş.Çatlatma iğnesini vurmana ve bizim de aşılama yapmamıza gerek yok demiş kendin doğal yolla yapacaksın demiş çalışmalara başlayacaklar yani çatlatma iğnesini biz yaptırmış olsaydık aşılamanı da biz yapmak zorundayız demiş
Öyle düşünme canım kaç tane arkadaşım aşılama ile sağlıklı doğumlar gerçekleştirdi.. Düşüğün birçok sebebi var ki en önemlisi genetik bozukluk varsa kendiliğinden düşüyor.. İlla öyle olacak diye de bi şey yok tabi.. İyi düşünelim iyi şeyler olsun arkadaşımAnladım canım ya korkuyorum ilk hamılelıgım klomen ve catlatma ıgnesı ile olmuştu bu gıbı dısardan yapılan müdahalelerde düşük riski dha fazla oluyormuş ondan dolayı catlatma ıgnesıne karsı bıraz istemsizlik var
Canım içindeki bitene kadar 15 tane var zaten, bittiği gün test yapacağım benSonuç pozitif çıkana kadar devambilen yok mu kızlar jel ne zamana kadar kullanılmalı süresi var mı aciiiiiiiiilll yardım
İnşâllah canım ne bıleyım hemen ufacık bir sey duysan acaba sebeb o mu diyorsun benım kese yanında büyük bir kanama alanı vardı doktor rısklı demişti ama sebeb bu mu degıl mı diyemeyiz dedıÖyle düşünme canım kaç tane arkadaşım aşılama ile sağlıklı doğumlar gerçekleştirdi.. Düşüğün birçok sebebi var ki en önemlisi genetik bozukluk varsa kendiliğinden düşüyor.. İlla öyle olacak diye de bi şey yok tabi.. İyi düşünelim iyi şeyler olsun arkadaşım
Randevuyu nasil dusurdunuz ya biz ariyoruz sorun var diyorlar :) randevusuz,gidilebilir mi acabaBen Çapa’da yaptırdım canım130 ilaçlar aşılama 110 lira tuttu . Yalnız doktorum crinone jel yazmamıştı. Raporlu yani sigortalı olunca fiyatlar böyle. Sigortasız ilaçlar 500-600 liraydı. ☹ Bu yazışmalar sayesinde crinone jeli öğrendim kendim eczaneden 137 liraya aldım. Hatta bugün arkadaşım raporlu olarak crinone jeli 16 liraya almış
O jel ne ise yariyorBen Çapa’da yaptırdım canım130 ilaçlar aşılama 110 lira tuttu . Yalnız doktorum crinone jel yazmamıştı. Raporlu yani sigortalı olunca fiyatlar böyle. Sigortasız ilaçlar 500-600 liraydı. ☹ Bu yazışmalar sayesinde crinone jeli öğrendim kendim eczaneden 137 liraya aldım. Hatta bugün arkadaşım raporlu olarak crinone jeli 16 liraya almış
Yerleşme kanaması diyenler var eğer tutmadıysa regl erken geliyor diyenler var.. Ben jel kullanmıştım 1.de ve bırakmadan olmamıştım.. Bırakınca 3 gün sonra oldum.. İnş seninki yerleşme kanamasıdır canımKızlar benim asilamamim 9uncu günü ve kanamam var bugün lekeden biraz daha çok diyim size aranızda varmı benim gbi yasayan zaten ben ilk yapıldığı günden beri lekeler içinde bugüne kadar geldim ama. Adet tarihine de daha çok var adette değil ama
Benim de yumurta çatlama sorunum yok ama aşılama da çatlatma iğnesi lazım.femara kullanırken gerekmemişti ama bunda küçük foliküller catlamazsa kist olur diye konuştuk doktorlaKızlar merhaba benım eşimin sperm degerler inde biraz sıkıntı vardı daha sonra ılac ve kür tedavisiyle biraz düzeldi ve ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an kürtaj olalı 3 ay oluyor beklıyorum eger bu ay gebelık olmazsa beklememek için aşılama düşünüyorum ama benım yumurtam kendiliginden catlıyor iğne istemıyorum cunku catlatma ıgnesının recetesınde normal yolla kalınan hamılelıge gore düşük riski daha fazlaymış ondan dolayı catlatma ıgnesı kullanmadan da aşılama yapılabilir mi
Hmm anladım canım bakalım inşallah bu kendiliginden oluşmuştur da gerek kalmaz catlatma ıgnesıneBenim de yumurta çatlama sorunum yok ama aşılama da çatlatma iğnesi lazım.femara kullanırken gerekmemişti ama bunda küçük foliküller catlamazsa kist olur diye konuştuk doktorla
İnşallah CnmYarın benden de uzun süre ses çıkmazsa anlayın ki pozitif
Kizlar güzel haberler alırsınız inşallah bende iğne oldum bekliyorum kaç gün sonra test yapmak gerekirSuniiii sen de benim gibi yarına kaldın canım.. Neyse artık yarın sabah senden öğleden sonra da benden güzel haberler gelir inş
12. Günden sonra kanda çıkıyor diyorlar.. Doktorlar 2 hafta sonra diyo.. Benim yarın 13. Günüm bakalım ne çıkacak.. Heyecandan uyuyamıyorumKizlar güzel haberler alırsınız inşallah bende iğne oldum bekliyorum kaç gün sonra test yapmak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?