- 6 Nisan 2017
- 218
- 101
- 103
- 29
Inşallah canım ben jel felan kullanmadım kan istedi doktorum kanama olduğu için bugün verdim bakalım çıkarsa alçaz sonucu pazartesi tekrar istedi bugün sonuç nolursaolsun bakalım bekliyoruzYerleşme kanaması diyenler var eğer tutmadıysa regl erken geliyor diyenler var.. Ben jel kullanmıştım 1.de ve bırakmadan olmamıştım.. Bırakınca 3 gün sonra oldum.. İnş seninki yerleşme kanamasıdır canım
İnşallah grubun ilk pozitifini sende görücezInşallah canım ben jel felan kullanmadım kan istedi doktorum kanama olduğu için bugün verdim bakalım çıkarsa alçaz sonucu pazartesi tekrar istedi bugün sonuç nolursaolsun bakalım bekliyoruz
Senden de allah razi olsun ne diyelim nasip hersey .. hakkinizda hayirlisi . Ben de daha yeni 1 senelik evliyim .Hepinize tşk ettim arkadaşşar desteğiniz için. Hayırlısı buymuş demek ki.. Kaç yıllık evlisiniz kızlar? Ben7. Senenin içindeyim artık..
kaçıncı günündü ? sağlık olsun inşallah bir sonrakine olur.Bende kırmızı kartı gördüm dün gece, adet oldum. Bu ay nasip değilmiş bizlere inşallah kalanlardan güzel haberler alırız
Hepinize tşk ettim arkadaşşar desteğiniz için. Hayırlısı buymuş demek ki.. Kaç yıllık evlisiniz kızlar? Ben7. Senenin içindeyim
Hayirli sonuclar alirsiniz insallahAz once asilammi oldum geldim. Bekleyenler kervanina katıldım bende. Bekleyen herkes Hayirlisi ile olumlu sonuçlar aliriz insallah. Bu ay olmayanlarda rabbim tez zamanda kolaylikla bebeislerini nasip etsin
Hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah,zormuydu?Az once asilammi oldum geldim. Bekleyenler kervanina katıldım bende. Bekleyen herkes Hayirlisi ile olumlu sonuçlar aliriz insallah. Bu ay olmayanlarda rabbim tez zamanda kolaylikla bebeislerini nasip etsin
Hayirli sonuclar alirsiniz insallahnerde oldunuz
Ne kadar odediniz toplam ? Bi de randevu alip da mi gittiniz ?Bezmialem hastanesinde oldum.
Aminn hepimiz için guzel haberler olur inşallah. Hiç zor deildi hic bi agrisi sizisi olmafi bendeHayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah,zormuydu?
Randevu alip gittim.evet asilama için 1300 gibi bi rakam ödedik artı ilaçlar tabiNe kadar odediniz toplam ? Bi de randevu alip da mi gittiniz ?
Allah icinizde yeşersin bi cani insallah :)Randevu alip gittim.evet asilama için 1300 gibi bi rakam ödedik artı ilaçlar tabi
Bugün 13.gündü yarın da normal adet tarihimdi bir gün önce oldum. Amin inşallah hepimize versin rabbim hayırlı haberlerkaçıncı günündü ? sağlık olsun inşallah bir sonrakine olur.
Hayırlı olsun inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız bizde mutlu oluruzAz once asilammi oldum geldim. Bekleyenler kervanina katıldım bende. Bekleyen herkes Hayirlisi ile olumlu sonuçlar aliriz insallah. Bu ay olmayanlarda rabbim tez zamanda kolaylikla bebeislerini nasip etsin
ilk aşılamamda 10 günde adet oldum. şimdi sabırla bekliyorum Allahtan hayırlısı. her ay yeniden deneyeceğiz napalımBugün 13.gündü yarın da normal adet tarihimdi bir gün önce oldum. Amin inşallah hepimize versin rabbim hayırlı haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?