Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah canım ben jel felan kullanmadım kan istedi doktorum kanama olduğu için bugün verdim bakalım çıkarsa alçaz sonucu pazartesi tekrar istedi bugün sonuç nolursaolsun bakalım bekliyoruz

Herseyin hayirlisi kizlar demekki zamani degilmis daha herseyin bi zamani var nasilsa ki zamanindan once kar yagmazken bizim de zamanimiz var demekki anne olmak icin

Bende kırmızı kartı gördüm dün gece, adet oldum. Bu ay nasip değilmiş bizlere inşallah kalanlardan güzel haberler alırız

Hepinize tşk ettim arkadaşşar desteğiniz için. Hayırlısı buymuş demek ki.. Kaç yıllık evlisiniz kızlar? Ben7. Senenin içindeyim artık..

Hepinize tşk ettim arkadaşşar desteğiniz için. Hayırlısı buymuş demek ki.. Kaç yıllık evlisiniz kızlar? Ben7. Senenin içindeyim artık..
Senden de allah razi olsun ne diyelim nasip hersey .. hakkinizda hayirlisi . Ben de daha yeni 1 senelik evliyim .

Az once asilammi oldum geldim. Bekleyenler kervanina katıldım bende. Bekleyen herkes Hayirlisi ile olumlu sonuçlar aliriz insallah. Bu ay olmayanlarda rabbim tez zamanda kolaylikla bebeislerini nasip etsin

Az once asilammi oldum geldim. Bekleyenler kervanina katıldım bende. Bekleyen herkes Hayirlisi ile olumlu sonuçlar aliriz insallah. Bu ay olmayanlarda rabbim tez zamanda kolaylikla bebeislerini nasip etsin
Hayirli sonuclar alirsiniz insallah nerde oldunuz

Bugün 13.gündü yarın da normal adet tarihimdi bir gün önce oldum. Amin inşallah hepimize versin rabbim hayırlı haberler
ilk aşılamamda 10 günde adet oldum. şimdi sabırla bekliyorum Allahtan hayırlısı. her ay yeniden deneyeceğiz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…