Hayırlısı olsun canımAz once asilammi oldum geldim. Bekleyenler kervanina katıldım bende. Bekleyen herkes Hayirlisi ile olumlu sonuçlar aliriz insallah. Bu ay olmayanlarda rabbim tez zamanda kolaylikla bebeislerini nasip etsin
Allahtan ümit kesilmez, doktorum bana bir ay ara verelim o da tedavinin bir parçası dedi. İlaçlar vücuduna etki eder hala dedi. Bende bu bir ayda boş durmamak için ovülasyon testi alacağım yumurtlamayı kaçırmamak için. Ayrıca hayıt otunun kapsül şeklinde olanları varmış, onun vesile olduğu hamilelikleri çok okudum bulursam almak istiyorum. Bir ay bir şey yapmadan beklemek istemiyorumilk aşılamamda 10 günde adet oldum. şimdi sabırla bekliyorum Allahtan hayırlısı. her ay yeniden deneyeceğiz napalım
Labim diye site var canım aile hekiminin verdiği şifre ile öğreniyorsun ben oradan öğrendimSuniiii @Ipekbocusu Neslihancim olsun demekki hala zamanı var. her ay yeni umut. insan üzülmez mi ama zamanı değilmiş demekki. teselli etcez birbirimizi. ben de kan verdim ama aile hekimliği diye pzt çıkcakmış
Ben 4 yıllık evliyim canımm yaş 39Hepinize tşk ettim arkadaşşar desteğiniz için. Hayırlısı buymuş demek ki.. Kaç yıllık evlisiniz kızlar? Ben7. Senenin içindeyim artık..
Hayir Cnm bende olmadiKızlar bu klomen ne lanet bir ilaçmış ya,yattığım yerden kalkamıyorum,bırak yemek yapmayı yemek yemeye bile mecalim yok,sizde de oluyor mu ilaçların böyle etkileri?
İnsallah hadi bakalim12. Günden sonra kanda çıkıyor diyorlar.. Doktorlar 2 hafta sonra diyo.. Benim yarın 13. Günüm bakalım ne çıkacak.. Heyecandan uyuyamıyorum
Ben menogon kullanmıştımKızlar bu klomen ne lanet bir ilaçmış ya,yattığım yerden kalkamıyorum,bırak yemek yapmayı yemek yemeye bile mecalim yok,sizde de oluyor mu ilaçların böyle etkileri?
Hayırlısı olsun bozma moralini kuzumOlumlu Bi haber vermek isterdim ama bnmde tutmadı kızlar
Uzulme canim hayirlisi demekkiOlumlu Bi haber vermek isterdim ama bnmde tutmadı kızlar
Hayırlısı olsun bozma moralini kuzum
Uzulme canim hayirlisi demekki
Uzulme demek cok kolay keske agizdan ciktigi kadar kolay olsaydi uzulmemek . Annneee olmak istiyoruummm ben herkes gibi bizim de hakkimiz Allahim nolur nolur hepimizin gozunu yolda birakma bozi evlatsizlikla sinama .Olumlu Bi haber vermek isterdim ama bnmde tutmadı kızlar
Sizin 3 yil olmus benim yine dah Yeni 1 yil oldu simdiden yiprandim .Allah,sabir versin hepimize. Bu devirde cocuk tutturmak cok zor cart cikiyor curtu çıkıyor .. Artik cpcuk yaomak icin de kosede en az bi 20 binin olmasi lazim ki tedavilerine kosusturasin . Nefret ediyorun bu yuzyildan .. eskiden ne ovulasyon guni hesaplama ne folik asit kullanma .. vs. Yoktu . Haberleri bile yoktu hamile kalinca karinlari sisince anlarlardi . Simdi oyle mi maymuna donuyoruz,sekilden sekile giriyoruz tutsun diye ...Üzülmemek elde degil kızlar ya 3 yıl olacak neredeyse ya Rabbim isyana düşürmeden nasip etsin inşallah
Kuzum ne desem boş gerçekten zor bende korkuyorum günden güne umudumu kaybediyorumSizin 3 yil olmus benim yine dah Yeni 1 yil oldu simdiden yiprandim .Allah,sabir versin hepimize. Bu devirde cocuk tutturmak cok zor cart cikiyor curtu çıkıyor .. Artik cpcuk yaomak icin de kosede en az bi 20 binin olmasi lazim ki tedavilerine kosusturasin . Nefret ediyorun bu yuzyildan .. eskiden ne ovulasyon guni hesaplama ne folik asit kullanma .. vs. Yoktu . Haberleri bile yoktu hamile kalinca karinlari sisince anlarlardi . Simdi oyle mi maymuna donuyoruz,sekilden sekile giriyoruz tutsun diye ...su an nile agliyorum hicbir zaman annelik duygusunu tadamiycam diye cok korkuyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?