Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Az once asilammi oldum geldim. Bekleyenler kervanina katıldım bende. Bekleyen herkes Hayirlisi ile olumlu sonuçlar aliriz insallah. Bu ay olmayanlarda rabbim tez zamanda kolaylikla bebeislerini nasip etsin
Hayırlısı olsun canım inşallah rabbim yüzümüzü güldüren güldürür hayalimize en kısa zamanda en hayırlı şekilde kavuşuruz

ilk aşılamamda 10 günde adet oldum. şimdi sabırla bekliyorum Allahtan hayırlısı. her ay yeniden deneyeceğiz napalım
Allahtan ümit kesilmez, doktorum bana bir ay ara verelim o da tedavinin bir parçası dedi. İlaçlar vücuduna etki eder hala dedi. Bende bu bir ayda boş durmamak için ovülasyon testi alacağım yumurtlamayı kaçırmamak için. Ayrıca hayıt otunun kapsül şeklinde olanları varmış, onun vesile olduğu hamilelikleri çok okudum bulursam almak istiyorum. Bir ay bir şey yapmadan beklemek istemiyorum

Labim diye site var canım aile hekiminin verdiği şifre ile öğreniyorsun ben oradan öğrendim o da olmazsa enabız indir o da 1-2 güne bilgilerini kaydediyormuş

Kızlar bu klomen ne lanet bir ilaçmış ya,yattığım yerden kalkamıyorum,bırak yemek yapmayı yemek yemeye bile mecalim yok,sizde de oluyor mu ilaçların böyle etkileri?

Kızlar bu klomen ne lanet bir ilaçmış ya,yattığım yerden kalkamıyorum,bırak yemek yapmayı yemek yemeye bile mecalim yok,sizde de oluyor mu ilaçların böyle etkileri?
Ben menogon kullanmıştım

Eklentiler

• 7FE87163-0752-4E4B-B436-B712EC487C1C.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 31
Olumlu Bi haber vermek isterdim ama bnmde tutmadı kızlar

Eklentiler

• Screenshot_20190720_173502.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 34
Olumlu Bi haber vermek isterdim ama bnmde tutmadı kızlar
Uzulme demek cok kolay keske agizdan ciktigi kadar kolay olsaydi uzulmemek . Annneee olmak istiyoruummm ben herkes gibi bizim de hakkimiz Allahim nolur nolur hepimizin gozunu yolda birakma bozi evlatsizlikla sinama .

Üzülmemek elde degil kızlar ya 3 yıl olacak neredeyse ya Rabbim isyana düşürmeden nasip etsin inşallah
Sizin 3 yil olmus benim yine dah Yeni 1 yil oldu simdiden yiprandim .Allah,sabir versin hepimize. Bu devirde cocuk tutturmak cok zor cart cikiyor curtu çıkıyor .. Artik cpcuk yaomak icin de kosede en az bi 20 binin olmasi lazim ki tedavilerine kosusturasin . Nefret ediyorun bu yuzyildan .. eskiden ne ovulasyon guni hesaplama ne folik asit kullanma .. vs. Yoktu . Haberleri bile yoktu hamile kalinca karinlari sisince anlarlardi . Simdi oyle mi maymuna donuyoruz,sekilden sekile giriyoruz tutsun diye ... su an nile agliyorum hicbir zaman annelik duygusunu tadamiycam diye cok korkuyorum ..

Kuzum ne desem boş gerçekten zor bende korkuyorum günden güne umudumu kaybediyorum

Kızlar çok haklısınız ama bu işin bir kısmı da rahat olmak işte.kimi duyduysam rahatladığı ay hamile kalmış,ah vah ediyoruz iyice psikolojimiz bozuluyor.belki de gerçekten negatif enerji gönderiyoruz biraz kendimizi oyalayacak,keyif alacağımız şeylere yönelsek daha kolay olacak belki.tabi bunları diyorum da ben uyguluyor muyum tartışılır.ama kararlıyım bulacam kendimi oyalayacak bir şey bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…