- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben de dah,yplun başındayken yikiliyorum .Kuzum ne desem boş gerçekten zor bende korkuyorum günden güne umudumu kaybediyorum
Sabır kuzum sabır Rabbim nasip eder inşallahBen de dah,yplun başındayken yikiliyorum .
Ben annemlere gitmistim gecen ay kafam tamamen bosalmisti bebek ile ilgili hocbirsey kalmamisti kafamda düşünmüyordum bile taa ki dune kadar .. evli olan kaynim kaynanamla konusurken aniden yok mu biseyler diye soruncaya kadar .. gel de takma bugun gun boyu agladim .. tam unutuyorum cahilin biri hatirlatiyor ..Kızlar çok haklısınız ama bu işin bir kısmı da rahat olmak işte.kimi duyduysam rahatladığı ay hamile kalmış,ah vah ediyoruz iyice psikolojimiz bozuluyor.belki de gerçekten negatif enerji gönderiyoruz biraz kendimizi oyalayacak,keyif alacağımız şeylere yönelsek daha kolay olacak belki.tabi bunları diyorum da ben uyguluyor muyum tartışılır.ama kararlıyım bulacam kendimi oyalayacak bir şey bu ay.
Olmayinca olmuyor ya elimden baska bisey de gelmiyor .. bakalim ilk defa asilama icin kararliyim . Bir kere tek yapicam tutarsa tutar tutmazsa yapacak bisey yok .. kosede birikim8mizde yok oyle surekli pahali pahali tedavilere gidecek kadar .. umut ariyorum buralarda olumlu sonuclar gorunce kendim olmus gibi seviniyorum . Gercekten sana cok uzuldum . Insanin agzindan sadeece ve sadece HAYIRLISI demek geliyor ama icimizde firtinalar kopuyor bunu kimseye ifade edemiyorsun ..ona engel olamıyoruz ..Sabır kuzum sabır Rabbim nasip eder inşallah
Ole kuzum ya ahh bu hayaller ne yapsakta olmayınca olmuyor işte keske elden bişey gelseOlsun saglikli bir tane olsun her turlu acisina uykusuzluga off bile demiycem diye kendime söz vermistim .. bazen esimle uykumuz gelmiyor . Bebegimiz olunca simdi onunla ugrasiyor olucaktik diyor .. moralller yine yerde ..
Insallah insallllaah cok guzel soylemisssin ..Arkadaşlar yorumları okudum şimdi ve çok üzüldüm. Yapmayın böyle bırakmayın kendinizi. Bu ay olmadı diye biz hiç anne olamayacak değiliz. Allah’a güvenmek zorundayız. Ben altı yıldır bekliyorum üstelik bunun beş yılı boşuna bir şeyin yok diyerek oyalanarak geçti, en son bir doktor çift rahimli olduğumu ameliyat olmam gerektiğini söyledi de neden olmadığını öğrendik. Ama bu geçen beş yılda her türlü tedavi yapıldı her ay ayrı bir umut ve hüsran. En son ameliyatımı oldum Nisan 2019 da ve dört ay oldu. Üç ay kendi halimizde bekledik bu ay da aşılama oldum ama negatif oldu. Pes etmek yok o kadar şey yaşadık devam edeceğiz. İlk kez bu ay adet oldum diye ağlamadım, seni akışına bırakıyorum bebeğim canın ne zaman istiyorsa gel dedim. Doktor bu ay ara vereceğimizi söyledi bende saldım kendimi. Amuda da kalksam Allah ne zaman dilerse o zaman olur. Elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahi. İçinizi ferah tutun inşallah hepimiz anne olacağız
Ya ben artık ne zaman istersek o zaman yapıcaz diyorum,o zaman uzatmıyor insanlar ya da direkt size ne diyorum,o kadar sıkıldım ki etraftan,bu konuda çok haklısınBen annemlere gitmistim gecen ay kafam tamamen bosalmisti bebek ile ilgili hocbirsey kalmamisti kafamda düşünmüyordum bile taa ki dune kadar .. evli olan kaynim kaynanamla konusurken aniden yok mu biseyler diye soruncaya kadar .. gel de takma bugun gun boyu agladim .. tam unutuyorum cahilin biri hatirlatiyor ..
Kac kere dedim ayni kisi yinr yine yine yinee soruyorYa ben artık ne zaman istersek o zaman yapıcaz diyorum,o zaman uzatmıyor insanlar ya da direkt size ne diyorum,o kadar sıkıldım ki etraftan,bu konuda çok haklısın
Sabahtan beri ağlıyorum geçmiyor . Çok üzgünüm. Hiç olmayacakmış hissiyatı beni bırakmıyor.keşke hepinizin yazdığı gibi kafamızdan atabilsek ama yok. Çok üzgünümSizin 3 yil olmus benim yine dah Yeni 1 yil oldu simdiden yiprandim .Allah,sabir versin hepimize. Bu devirde cocuk tutturmak cok zor cart cikiyor curtu çıkıyor .. Artik cpcuk yaomak icin de kosede en az bi 20 binin olmasi lazim ki tedavilerine kosusturasin . Nefret ediyorun bu yuzyildan .. eskiden ne ovulasyon guni hesaplama ne folik asit kullanma .. vs. Yoktu . Haberleri bile yoktu hamile kalinca karinlari sisince anlarlardi . Simdi oyle mi maymuna donuyoruz,sekilden sekile giriyoruz tutsun diye ...su an nile agliyorum hicbir zaman annelik duygusunu tadamiycam diye cok korkuyorum ..
Ben doktorlara güvenemiyorum artık bundan dolayıArkadaşlar yorumları okudum şimdi ve çok üzüldüm. Yapmayın böyle bırakmayın kendinizi. Bu ay olmadı diye biz hiç anne olamayacak değiliz. Allah’a güvenmek zorundayız. Ben altı yıldır bekliyorum üstelik bunun beş yılı boşuna bir şeyin yok diyerek oyalanarak geçti, en son bir doktor çift rahimli olduğumu ameliyat olmam gerektiğini söyledi de neden olmadığını öğrendik. Ama bu geçen beş yılda her türlü tedavi yapıldı her ay ayrı bir umut ve hüsran. En son ameliyatımı oldum Nisan 2019 da ve dört ay oldu. Üç ay kendi halimizde bekledik bu ay da aşılama oldum ama negatif oldu. Pes etmek yok o kadar şey yaşadık devam edeceğiz. İlk kez bu ay adet oldum diye ağlamadım, seni akışına bırakıyorum bebeğim canın ne zaman istiyorsa gel dedim. Doktor bu ay ara vereceğimizi söyledi bende saldım kendimi. Amuda da kalksam Allah ne zaman dilerse o zaman olur. Elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahi. İçinizi ferah tutun inşallah hepimiz anne olacağız
Ayni durumdayim .. kac tane doktora gittik sorun yok bekleyin yasiniz genc diyorlar ... manyak bu doktorlar .. inandirici gelmiyorSabahtan beri ağlıyorum geçmiyor . Çok üzgünüm. Hiç olmayacakmış hissiyatı beni bırakmıyor.keşke hepinizin yazdığı gibi kafamızdan atabilsek ama yok. Çok üzgünüm
Canım moral bozmak yokOlumlu Bi haber vermek isterdim ama bnmde tutmadı kızlar
Ahh kuzum Bi süre sonra umutta bitiyorCanım moral bozmak yokhepimiz birbirimizi tanımadan dua ediyoruz bu zinciri bozmuyoruz daha çok isteyerek daha çok inanarak yolumuza devam ediyoruz
Umut bitemez biterse hayat biterAhh kuzum Bi süre sonra umutta bitiyor
Hakkında hayırlısı olsun kuzum umarım bende toplarım birkaç güne regl de olmadım daha onunda etkisi tükenmiş hissediyorumUmut bitemez biterse hayat biter
2. Aşılama için adetimi bekliyorum onu beklemek bile umut benim için. Ovulasyon testi sipariş vericem yumurtlama günlerimi takip edicem benim için yeni süreç yeni umut başlıyor
Bende 12seneluk evliyinHepinize tşk ettim arkadaşşar desteğiniz için. Hayırlısı buymuş demek ki.. Kaç yıllık evlisiniz kızlar? Ben7. Senenin içindeyim artık..
Aynen kızlar moral bozmak yok dua ediyoruz birbirimizeCanım moral bozmak yokhepimiz birbirimizi tanımadan dua ediyoruz bu zinciri bozmuyoruz daha çok isteyerek daha çok inanarak yolumuza devam ediyoruz
Başka çaremiz yok ki bilmediğimiz için ne deseler yapıyoruz. Sekizinci doktora gelene kadar ben ameliyat olmam gerektiğini bilmiyordum.Ben doktorlara güvenemiyorum artık bundan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?