Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben annemlere gitmistim gecen ay kafam tamamen bosalmisti bebek ile ilgili hocbirsey kalmamisti kafamda düşünmüyordum bile taa ki dune kadar .. evli olan kaynim kaynanamla konusurken aniden yok mu biseyler diye soruncaya kadar .. gel de takma bugun gun boyu agladim .. tam unutuyorum cahilin biri hatirlatiyor ..

Sabır kuzum sabır Rabbim nasip eder inşallah
Olmayinca olmuyor ya elimden baska bisey de gelmiyor .. bakalim ilk defa asilama icin kararliyim . Bir kere tek yapicam tutarsa tutar tutmazsa yapacak bisey yok .. kosede birikim8mizde yok oyle surekli pahali pahali tedavilere gidecek kadar .. umut ariyorum buralarda olumlu sonuclar gorunce kendim olmus gibi seviniyorum . Gercekten sana cok uzuldum . Insanin agzindan sadeece ve sadece HAYIRLISI demek geliyor ama icimizde firtinalar kopuyor bunu kimseye ifade edemiyorsun ..ona engel olamıyoruz ..

Olsun saglikli bir tane olsun her turlu acisina uykusuzluga off bile demiycem diye kendime söz vermistim .. bazen esimle uykumuz gelmiyor . Bebegimiz olunca simdi onunla ugrasiyor olucaktik diyor .. moralller yine yerde ..

Olsun saglikli bir tane olsun her turlu acisina uykusuzluga off bile demiycem diye kendime söz vermistim .. bazen esimle uykumuz gelmiyor . Bebegimiz olunca simdi onunla ugrasiyor olucaktik diyor .. moralller yine yerde ..
Ole kuzum ya ahh bu hayaller ne yapsakta olmayınca olmuyor işte keske elden bişey gelse

Arkadaşlar yorumları okudum şimdi ve çok üzüldüm. Yapmayın böyle bırakmayın kendinizi. Bu ay olmadı diye biz hiç anne olamayacak değiliz. Allah’a güvenmek zorundayız. Ben altı yıldır bekliyorum üstelik bunun beş yılı boşuna bir şeyin yok diyerek oyalanarak geçti, en son bir doktor çift rahimli olduğumu ameliyat olmam gerektiğini söyledi de neden olmadığını öğrendik. Ama bu geçen beş yılda her türlü tedavi yapıldı her ay ayrı bir umut ve hüsran. En son ameliyatımı oldum Nisan 2019 da ve dört ay oldu. Üç ay kendi halimizde bekledik bu ay da aşılama oldum ama negatif oldu. Pes etmek yok o kadar şey yaşadık devam edeceğiz. İlk kez bu ay adet oldum diye ağlamadım, seni akışına bırakıyorum bebeğim canın ne zaman istiyorsa gel dedim. Doktor bu ay ara vereceğimizi söyledi bende saldım kendimi. Amuda da kalksam Allah ne zaman dilerse o zaman olur. Elimden geleni yapayım gerisi takdiri ilahi. İçinizi ferah tutun inşallah hepimiz anne olacağız

Insallah insallllaah cok guzel soylemisssin ..

Ya ben artık ne zaman istersek o zaman yapıcaz diyorum,o zaman uzatmıyor insanlar ya da direkt size ne diyorum,o kadar sıkıldım ki etraftan,bu konuda çok haklısın

Ya ben artık ne zaman istersek o zaman yapıcaz diyorum,o zaman uzatmıyor insanlar ya da direkt size ne diyorum,o kadar sıkıldım ki etraftan,bu konuda çok haklısın
Kac kere dedim ayni kisi yinr yine yine yinee soruyorartik sinirden gülüyorum

Sabahtan beri ağlıyorum geçmiyor . Çok üzgünüm. Hiç olmayacakmış hissiyatı beni bırakmıyor.keşke hepinizin yazdığı gibi kafamızdan atabilsek ama yok. Çok üzgünüm

Ben doktorlara güvenemiyorum artık bundan dolayı

Sabahtan beri ağlıyorum geçmiyor . Çok üzgünüm. Hiç olmayacakmış hissiyatı beni bırakmıyor.keşke hepinizin yazdığı gibi kafamızdan atabilsek ama yok. Çok üzgünüm
Ayni durumdayim .. kac tane doktora gittik sorun yok bekleyin yasiniz genc diyorlar ... manyak bu doktorlar .. inandirici gelmiyor

Umut bitemez biterse hayat biter
2. Aşılama için adetimi bekliyorum onu beklemek bile umut benim için. Ovulasyon testi sipariş vericem yumurtlama günlerimi takip edicem benim için yeni süreç yeni umut başlıyor
Hakkında hayırlısı olsun kuzum umarım bende toplarım birkaç güne regl de olmadım daha onunda etkisi tükenmiş hissediyorum

Ben doktorlara güvenemiyorum artık bundan dolayı
Başka çaremiz yok ki bilmediğimiz için ne deseler yapıyoruz. Sekizinci doktora gelene kadar ben ameliyat olmam gerektiğini bilmiyordum.
Alternatif tıpta bence işe yarıyor. Hayıt otunu kullanıp hamile kalan bir sürü kişi okudum kk’da denemek istiyorum mesela. Daha önce kullandım ben tohum şeklinde ama ameliyattan önceydi bir işe yaramadı. Şimdi hap şeklinde eczanelerde satılıyormuş internette araştırdım faydası çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…