Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Güne 3 tane hamile haberiyle başladım üçüde istemiyoduk diye ağlıyor,ay gülüyorum artık dedim içinden sizi kadınlar kulübüne atayım da bi parçalasın orada kızlar

Güne 3 tane hamile haberiyle başladım üçüde istemiyoduk diye ağlıyor,ay gülüyorum artık dedim içinden sizi kadınlar kulübüne atayım da bi parçalasın orada kızlar
Allah gunah yazmasin ama saglikla doğsun bebekleri kavuşsunlar. Ama ben istemiyorum boyle iayemiyorduk da kazayla oldu diyenleri nispet yapar gibi .. benim eltim de hamile kalmis ay istemiyoruz istemeden oldu gidip aldırcam falan diyordu halbu ki 2 aylik olmustu bile bebegi .. üzülüyorum onun 5. Cocugu olucak . Hala doymadilar

Kızlar yeni bir kür öğrendim deneyeceğim siz de araştırın eki okuyun isterseniz

Eklentiler

• 39BE3A14-7CE6-46D2-BA09-2169904A1A3E.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 9A15CCCA-E1C6-4871-B1FD-D6BA30A263BB.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 36
Amin kuzum inşallah halen regl olmadım Bi olsam önüme bakcam
Öyle mi canım? Ayy hayırlısı olsun inş.. Benim de çok tuhaf şeyler oldu kimyasal beya dış gebelik olabilşr mi diye korktum.. Regl tarihimden 4 gün önce yapmıştım erkendi ve pozitif çıktı ilaçlardandır dedik çünmü ertesi gün çıkmadı idrarda.. Regl günümde doktora gideceğim sabah hafif peçeteye gelecek şekilde başlamıştı yine test yaptım..kanama idrara geçmeden yaptım yine pozitifi gösterdi silik de olsa..3 gündür regl oluyorum.. Doktora gitmeli miyim yoksa regl temizler mi her şeyi bilemedim bi de aşılamam 7 sinde yapıldı regl 19 unda başladı yani 12 gün sonra.. Hani doktorlar regl tarihinden 14 gün önceye gidin diolardı yumurtlama için.. Yanlış tarihte mi yapıldı aşılamam? Kafamda deli sorular

İlla 14 gün olmuyormus canım 10 17 arası bild olabiliyormuş

Kuzu belki üzerine görme diyolar ya öle Bi şeydir gitsene doktora evde testte yapabilirsin

Kuzu belki üzerine görme diyolar ya öle Bi şeydir gitsene doktora evde testte yapabilirsin
Doktorumu aradım sekreteri görmeden bi şey diyemeyiz dedi ama ilçedeyim ben ve pek gidesim gelmwdi merkeze.. Regl bitince bi daha test yapcam eğer pozitif çıkarsa problem vardır diye o zaman inş gideceğim

Kızlar bu temmuz grubumuza yaramadı hiç.. 1 tane bile pozitif haberi alamadık maalesef aşılamanın tutma olasılığı 10 kadından 2 si diyor nette ama bu gruba o 2 de denk gelmemiş her gün takipteyim acaba var mı pozitif diye.. Bekleyenler inş hayırlı haberler alırlar Tutmayanlar grubu olarak dualarımız geriye kalanlarla

Valla ben daha ilaçları kullanıyorum aşılama yapılmadı ama inanın sanki negatif sonucu almış gibi hissediyorum.gerçekten bir tane pozitif göremedik şu grupta ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…