Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla ya grubu görünce daha aşılama yapası gelmiyor insanın numunelik Bi tane olaydı bari ya

Ben devikinci aşılamadan vazgeçtim 2-3 ay sonra tüp bebek yaptırayım diyorum bakalım inşaşşah o tutar

Kızlar merhaba 2. Aşılama sürecine bugün başladım ve ilk menogon iğnemi yedim hayırlısıyla
Bu arada vazgeçmek yoktu hatırlatırım, inanınca her şey olur

Gerçekten mi 1 kaşık az az yesem bişey olur mu?
Bence kullan ben klomen kullandım kontrole gittigimde 3 yumurtam vardı ve küçük kalmışlardı 3 gün sabah akşam bu kürü kullandım ve 3 günün sonunda 4 yumurtam istenilen boyuta gelmişlerdi ben faydasını gördüm

Gerçekten mi 1 kaşık az az yesem bişey olur mu?
Valla kuzu hiç bilmiyorum Burda okudum bende ovuda yumurtlama bile görememiş kullandığı ay sen aşılama olucak sın zaten yeteri kadar ilaç alıyorsun ekstra bişey yapma bnce

Kızlar merhaba 2. Aşılama sürecine bugün başladım ve ilk menogon iğnemi yedim hayırlısıyla
Bu arada vazgeçmek yoktu hatırlatırım, inanınca her şey olur
Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah olur bu sefer güzel haberini beklicem maddi ve manevi olarak cok yıprattı bizi o yüzden ara verdik ben daha reglde olmadım zaten

Ben de sadece sabahları kullanayım o zaman kısmet ne olursa olsun

Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah olur bu sefer güzel haberini beklicem maddi ve manevi olarak cok yıprattı bizi o yüzden ara verdik ben daha reglde olmadım zaten
Amin tatlım inşallah hepimiz hamişler olalım hayırlı bir şekilde sağlıklı ve çok tatlı bebişlerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…