Valla ya grubu görünce daha aşılama yapası gelmiyor insanın numunelik Bi tane olaydı bari yaKızlar bu temmuz grubumuza yaramadı hiç.. 1 tane bile pozitif haberi alamadık maalesefaşılamanın tutma olasılığı 10 kadından 2 si diyor nette ama bu gruba o 2 de denk gelmemiş her gün takipteyim acaba var mı pozitif diye.. Bekleyenler inş hayırlı haberler alırlar Tutmayanlar grubu olarak dualarımız geriye kalanlarla
Ben devikinci aşılamadan vazgeçtim 2-3 ay sonra tüp bebek yaptırayım diyorum bakalım inşaşşah o tutarKızlar bu temmuz grubumuza yaramadı hiç.. 1 tane bile pozitif haberi alamadık maalesefaşılamanın tutma olasılığı 10 kadından 2 si diyor nette ama bu gruba o 2 de denk gelmemiş her gün takipteyim acaba var mı pozitif diye.. Bekleyenler inş hayırlı haberler alırlar Tutmayanlar grubu olarak dualarımız geriye kalanlarla
Valla ben de vazgeçecem kızlar az kaldıBen devikinci aşılamadan vazgeçtim 2-3 ay sonra tüp bebek yaptırayım diyorum bakalım inşaşşah o tutar
Bende aynısını düşünüyorum cnmBen devikinci aşılamadan vazgeçtim 2-3 ay sonra tüp bebek yaptırayım diyorum bakalım inşaşşah o tutar
İnşallah orda olur canım yaBende aynısını düşünüyorum cnm
İnşallah cnmİnşallah orda olur canım ya
Gerçekten miBunu bende duydum kuzu ama ters etki yapanlarda olmuş korktum denemeye
Bence kullan ben klomen kullandım kontrole gittigimde 3 yumurtam vardı ve küçük kalmışlardı 3 gün sabah akşam bu kürü kullandım ve 3 günün sonunda 4 yumurtam istenilen boyuta gelmişlerdi ben faydasını gördümGerçekten mi1 kaşık az az yesem bişey olur mu?
Valla kuzu hiç bilmiyorum Burda okudum bende ovuda yumurtlama bile görememiş kullandığı ay sen aşılama olucak sın zaten yeteri kadar ilaç alıyorsun ekstra bişey yapma bnceGerçekten mi1 kaşık az az yesem bişey olur mu?
Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah olur bu sefer güzel haberini beklicem maddi ve manevi olarak cok yıprattı bizi o yüzden ara verdik ben daha reglde olmadım zatenKızlar merhaba2. Aşılama sürecine bugün başladım ve ilk menogon iğnemi yedim hayırlısıyla
Bu arada vazgeçmek yoktu hatırlatırım, inanınca her şey olur
Ben de sadece sabahları kullanayım o zaman kısmet ne olursa olsunBence kullan ben klomen kullandım kontrole gittigimde 3 yumurtam vardı ve küçük kalmışlardı 3 gün sabah akşam bu kürü kullandım ve 3 günün sonunda 4 yumurtam istenilen boyuta gelmişlerdi ben faydasını gördüm
Amin tatlım inşallah hepimiz hamişler olalım hayırlı bir şekilde sağlıklı ve çok tatlı bebişlerimiz olsunHakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah olur bu sefer güzel haberini beklicem maddi ve manevi olarak cok yıprattı bizi o yüzden ara verdik ben daha reglde olmadım zaten
Aminn cnmAmin tatlım inşallah hepimiz hamişler olalım hayırlı bir şekilde sağlıklı ve çok tatlı bebişlerimiz olsun
Regl oldun mu canım???Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah olur bu sefer güzel haberini beklicem maddi ve manevi olarak cok yıprattı bizi o yüzden ara verdik ben daha reglde olmadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?