Yok cnm olmadım halenRegl oldun mu canım???Merak ettim..
Hayırlı olsun inşallah sizinki tutar, grupta maalesef pozitifi göremedikdün bende ilk aşılamamı oldum ama çok şişkinliğim var kasıklarımda patlayacak gibi ağrıyor böyle olan oldumu acaba
teşekkür ederim inşallah allah herkesin gönlüne göre versin . bendemi acaba problem diye tedirgin olmuştum ama genellikle oluyormuş galibaHayırlı olsun inşallah sizinki tutar, grupta maalesef pozitifi göremedikilk günler öyle ağrı oluyor canım normal, gaz oluyor
Evet çoğu kişi yaşıyor Allah gönlünüze göre versinteşekkür ederim inşallah allah herkesin gönlüne göre versin . bendemi acaba problem diye tedirgin olmuştum ama genellikle oluyormuş galiba
Hadi hayırlı olsun inşallah ben de cumartesi olacamdün bende ilk aşılamamı oldum ama çok şişkinliğim var kasıklarımda patlayacak gibi ağrıyor böyle olan oldumu acaba
Tekrar test yaptırdın mı hiç canım? Ya da evde denedin mi?? Benim adetim bitti ve meraktan bi kere daha yapayım dedim... Sonuç aşağıda canım. En alttaki en son yaptığım test yani dün yaptım regl bitince.. Sence kan vermeye gitsem mi?Yok cnm olmadım halen
Var kuzu çizgi bnce kan ver doktora görünTekrar test yaptırdın mı hiç canım? Ya da evde denedin mi?? Benim adetim bitti ve meraktan bi kere daha yapayım dedim... Sonuç aşağıda canım. En alttaki en son yaptığım test yani dün yaptım regl bitince.. Sence kan vermeye gitsem mi?
Cnm naptın merak ettim seniTekrar test yaptırdın mı hiç canım? Ya da evde denedin mi?? Benim adetim bitti ve meraktan bi kere daha yapayım dedim... Sonuç aşağıda canım. En alttaki en son yaptığım test yani dün yaptım regl bitince.. Sence kan vermeye gitsem mi?
Hayırlı olsun . Işlem kolay beklemek zorKızlaar bugün aşılama yapıldı,çok şükür çok zor olmadı.ben kendimi kasıp sıkmasam hiç rahatsızlık bile vermezdi bence.artık takdir rabbimin,hakkımızda hayırlısı
Canım çok teşekkür ederim,hep beraber sevinmeyi nasip etsin allah inşallahHayırlı olsun . Işlem kolay beklemek zorhayırlı haberler alirisin insallah olumlu sonuclanir
Genelde 12.gün diyorlar amaÇatlama ignesinin 10. Günü bugün etkisi geçmişmidir acaba kizlar
Benimde çatlatmam iğnenin 2.günü henüz dr sormuştum özellikle 7.günde geçer demişti.hayırlı haberler alırsın inşallah.bende bu ay hamilelik bekliyorum inşallah olur değilse Ağustos ta aşılama yapılacak 6.ayımdayım tedavilerden iğnelerden bıktım nerdeyse hergün hastane ye gitmektenÇatlama ignesinin 10. Günü bugün etkisi geçmişmidir acaba kizlar
Ben test yaptim silik ikinci cizgi cikti ama ignenin etkisi muhtemelen. Inşallah asilamaya gerek kalmadan guzel haberler alırsınBenimde çatlatmam iğnenin 2.günü henüz dr sormuştum özellikle 7.günde geçer demişti.hayırlı haberler alırsın inşallah.bende bu ay hamilelik bekliyorum inşallah olur değilse Ağustos ta aşılama yapılacak 6.ayımdayım tedavilerden iğnelerden bıktım nerdeyse hergün hastane ye gitmektenyoruldum allahım yüzümüzü güldürsün
İnşallah canım ve şimdiden hayırlı olsun beta baktır orda kesin pozitif çıkacaktır inşallah hadi güzel haberlerini alalımBen test yaptim silik ikinci cizgi cikti ama ignenin etkisi muhtemelen. Inşallah asilamaya gerek kalmadan guzel haberler alırsın
Ben Çapada yaptırıyorum canım.mola yok orada peşpeşe yapılıyorKızlar ben temmuz ayindaki aşılamamda hamile kalamadim malesefdoktor ikinci asilamayi yapmadi sonraki ay kendiliginden hamile kalanlar cok oluyomus dedi tabiki ama pek ümidim yok sizede doktorunuz öyle birsey dedimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?