Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dün bende ilk aşılamamı oldum ama çok şişkinliğim var kasıklarımda patlayacak gibi ağrıyor böyle olan oldumu acaba

dün bende ilk aşılamamı oldum ama çok şişkinliğim var kasıklarımda patlayacak gibi ağrıyor böyle olan oldumu acaba
Hayırlı olsun inşallah sizinki tutar, grupta maalesef pozitifi göremedik ilk günler öyle ağrı oluyor canım normal, gaz oluyor

Hayırlı olsun inşallah sizinki tutar, grupta maalesef pozitifi göremedik ilk günler öyle ağrı oluyor canım normal, gaz oluyor
teşekkür ederim inşallah allah herkesin gönlüne göre versin . bendemi acaba problem diye tedirgin olmuştum ama genellikle oluyormuş galiba

Benim de aşılamamın 6. günü. Ama hep olumsuz gördükçe bende olacağına inanamıyorum artık.

Yok cnm olmadım halen
Tekrar test yaptırdın mı hiç canım? Ya da evde denedin mi?? Benim adetim bitti ve meraktan bi kere daha yapayım dedim... Sonuç aşağıda canım. En alttaki en son yaptığım test yani dün yaptım regl bitince.. Sence kan vermeye gitsem mi?

Eklentiler

• Screenshot_20190726-005158.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 63
Var kuzu çizgi bnce kan ver doktora görün

Cnm naptın merak ettim seni

Kızlaar bugün aşılama yapıldı,çok şükür çok zor olmadı.ben kendimi kasıp sıkmasam hiç rahatsızlık bile vermezdi bence.artık takdir rabbimin,hakkımızda hayırlısı

Kızlaar bugün aşılama yapıldı,çok şükür çok zor olmadı.ben kendimi kasıp sıkmasam hiç rahatsızlık bile vermezdi bence.artık takdir rabbimin,hakkımızda hayırlısı
Hayırlı olsun . Işlem kolay beklemek zor hayırlı haberler alirisin insallah olumlu sonuclanir

Çatlama ignesinin 10. Günü bugün etkisi geçmişmidir acaba kizlar
Benimde çatlatmam iğnenin 2.günü henüz dr sormuştum özellikle 7.günde geçer demişti.hayırlı haberler alırsın inşallah.bende bu ay hamilelik bekliyorum inşallah olur değilse Ağustos ta aşılama yapılacak 6.ayımdayım tedavilerden iğnelerden bıktım nerdeyse hergün hastane ye gitmektenyoruldum allahım yüzümüzü güldürsün

Ben test yaptim silik ikinci cizgi cikti ama ignenin etkisi muhtemelen. Inşallah asilamaya gerek kalmadan guzel haberler alırsın

Ben test yaptim silik ikinci cizgi cikti ama ignenin etkisi muhtemelen. Inşallah asilamaya gerek kalmadan guzel haberler alırsın
İnşallah canım ve şimdiden hayırlı olsun beta baktır orda kesin pozitif çıkacaktır inşallah hadi güzel haberlerini alalım

Kızlar ben temmuz ayindaki aşılamamda hamile kalamadim malesef doktor ikinci asilamayi yapmadi sonraki ay kendiliginden hamile kalanlar cok oluyomus dedi tabiki ama pek ümidim yok sizede doktorunuz öyle birsey dedimi acaba

Kızlar ben temmuz ayindaki aşılamamda hamile kalamadim malesef doktor ikinci asilamayi yapmadi sonraki ay kendiliginden hamile kalanlar cok oluyomus dedi tabiki ama pek ümidim yok sizede doktorunuz öyle birsey dedimi acaba
Ben Çapada yaptırıyorum canım.mola yok orada peşpeşe yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…