Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlaar bugün aşılama yapıldı,çok şükür çok zor olmadı.ben kendimi kasıp sıkmasam hiç rahatsızlık bile vermezdi bence.artık takdir rabbimin,hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun canım

Kızlar ben temmuz ayindaki aşılamamda hamile kalamadim malesef doktor ikinci asilamayi yapmadi sonraki ay kendiliginden hamile kalanlar cok oluyomus dedi tabiki ama pek ümidim yok sizede doktorunuz öyle birsey dedimi acaba
Canım hayırlısı sıkma canını.benim doktorum da aynı şeyi söylemişti ama ben aşılama olmazsa direkt artık tüp bebeğe başlayacağım.

Kızlar ben temmuz ayindaki aşılamamda hamile kalamadim malesef doktor ikinci asilamayi yapmadi sonraki ay kendiliginden hamile kalanlar cok oluyomus dedi tabiki ama pek ümidim yok sizede doktorunuz öyle birsey dedimi acaba
Şu an ben öyleyim canım doktorum mola verdi dediğin gibi

Kızlar 2. Aşılamayı yapmıyor musunuz? Fato38 Neslihancim

Kızlar 2. Aşılamayı yapmıyor musunuz? Fato38 Neslihancim
Yok canım, doktor bir ay ara verelim o da tedavinin bir parçası dedi. Ara verilen dönemlerde aşılamaya göre daha çok hamile kalan varmış, ilaçlar etkili olur hala vücudunda dedi. Ben yumurtlamayı kaçırmamak için avülasyon testi kullanıyorum bu ay. Akışına bıraktım takmamaya çalışıyorum birazda böyle deneyelim

Hayırlısı olsun inşallah bebişler gelir tatlım

Cnm naptın merak ettim seni
Canım sanırım kinyasal geçirdim ben.. Regl olmadan 4 gün önce regl günümde bittiği gün falan yine pızitifti.. 4 test yaptım pozitif çıkan.. Regl birrikten 3 gün sonra denediğim tamammen negatifti artık.. İdrarda geç gösteriyormuş değerleri ya ondan sanırım.. Hayırlısı bakalım.. Biz de ara verdik ama kensiliğinden olursa amenna hakkımızda hayırlısı cnm..
Sen regl olmamıştın en son ne oldu peki sonuç?

Kızlar ara ara girebiliyorum bu sayfaya.. Pozitifi gören var mı kaçırdım mı acaba merak ettim muhteşem temmuzda bir tane bile çıkmadı di mi

Malesef benim de negatif dün 12.günümde kan testi yaptırdım sonuç 0.1 henüz adet olmadım. 2.asilamamdi tup bebeğe geçeceğiz Allah bu yolda daha fazla uğraşmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Temmuz olmadı Belki Ağustos ayındadır bizim kısmetimiz belli mi olur umutsuzluk yooooook kızlar

Kızlar benim aşılamam tuttu dün öğrendim yarın da tekrar kan verecem umarım düzenli artmıştır hala güvenemiyorum hamileyim diyemiyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Ayy çok sevindim yaa vallahi okuduğum an ağlamaya başladım,allah tamamına erdirsin canım.mutlaka gelişmeleri yaz.

Kızlar benim aşılamam tuttu dün öğrendim yarın da tekrar kan verecem umarım düzenli artmıştır hala güvenemiyorum hamileyim diyemiyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Sonunda gurupta bir pozitif haberi, çok sevindim inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hayırlısı kuzum ya kimyasaldan sonra gebe kalan çok duydum inşallah sende onlardan olursun malesef gecikmeli olarak geldi regli

Oleyyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla bebişini ya da bebişlerini kucağına alırsın inşallah Bu arada deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruz

Kızlar aşılama İle ilgili bişey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yumurta hemen çatlıyor mu? Yumurta hücresi 24 saat yani 1 gün canlı kalıyormuş sperm hücresi 3 gün.
Ekte paylaştığım bilgiye göre aşılamadan önce yumurta çatladığında sperm ile buluşamayınca ölüyormuş. Çünkü aşılama çatlatma iğnesi yapılıyor, 1 gün ara veriliyor diğer gün aşılama yapılıyor. Bu yüzden siper ile yumurta hücresi karşılaşamayabilir. Acaba aşılamadan önce ilişki olsa daha iyi değil mi?

Eklentiler

• 4D6CCE71-38E4-49B6-A880-D838DD52A7B1.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 889BF5E9-35B5-4A34-80E4-214526D81551.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…