Hayırlısı olsun canımKızlaar bugün aşılama yapıldı,çok şükür çok zor olmadı.ben kendimi kasıp sıkmasam hiç rahatsızlık bile vermezdi bence.artık takdir rabbimin,hakkımızda hayırlısı
Canım hayırlısı sıkma canını.benim doktorum da aynı şeyi söylemişti ama ben aşılama olmazsa direkt artık tüp bebeğe başlayacağım.Kızlar ben temmuz ayindaki aşılamamda hamile kalamadim malesefdoktor ikinci asilamayi yapmadi sonraki ay kendiliginden hamile kalanlar cok oluyomus dedi tabiki ama pek ümidim yok sizede doktorunuz öyle birsey dedimi acaba
Şu an ben öyleyim canım doktorum mola verdi dediğin gibiKızlar ben temmuz ayindaki aşılamamda hamile kalamadim malesefdoktor ikinci asilamayi yapmadi sonraki ay kendiliginden hamile kalanlar cok oluyomus dedi tabiki ama pek ümidim yok sizede doktorunuz öyle birsey dedimi acaba
Yok canım, doktor bir ay ara verelim o da tedavinin bir parçası dedi. Ara verilen dönemlerde aşılamaya göre daha çok hamile kalan varmış, ilaçlar etkili olur hala vücudunda dedi. Ben yumurtlamayı kaçırmamak için avülasyon testi kullanıyorum bu ay. Akışına bıraktım takmamaya çalışıyorum birazda böyle deneyelimKızlar 2. Aşılamayı yapmıyor musunuz?Fato38 Neslihancim
Hayırlısı olsun inşallah bebişler gelir tatlımYok canım, doktor bir ay ara verelim o da tedavinin bir parçası dedi. Ara verilen dönemlerde aşılamaya göre daha çok hamile kalan varmış, ilaçlar etkili olur hala vücudunda dedi. Ben yumurtlamayı kaçırmamak için avülasyon testi kullanıyorum bu ay. Akışına bıraktım takmamaya çalışıyorum birazda böyle deneyelim
Canım sanırım kinyasal geçirdim ben.. Regl olmadan 4 gün önce regl günümde bittiği gün falan yine pızitifti.. 4 test yaptım pozitif çıkan.. Regl birrikten 3 gün sonra denediğim tamammen negatifti artık.. İdrarda geç gösteriyormuş değerleri ya ondan sanırım.. Hayırlısı bakalım.. Biz de ara verdik ama kensiliğinden olursa amennaCnm naptın merak ettim seni
Ayy çok sevindim yaa vallahi okuduğum an ağlamaya başladım,allah tamamına erdirsin canım.mutlaka gelişmeleri yaz.Kızlar benim aşılamam tuttudün öğrendim yarın da tekrar kan verecem umarım düzenli artmıştır hala güvenemiyorum hamileyim diyemiyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Ay Allah razı olsun canım benim darısı başına inşallahAyy çok sevindim yaa vallahi okuduğum an ağlamaya başladım,allah tamamına erdirsin canım.mutlaka gelişmeleri yaz.
Sonunda gurupta bir pozitif haberi, çok sevindim inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınızKızlar benim aşılamam tuttudün öğrendim yarın da tekrar kan verecem umarım düzenli artmıştır hala güvenemiyorum hamileyim diyemiyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimSonunda gurupta bir pozitif haberi, çok sevindim inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hayırlısı kuzum ya kimyasaldan sonra gebe kalan çok duydum inşallah sende onlardan olursun malesef gecikmeli olarak geldi regliCanım sanırım kinyasal geçirdim ben.. Regl olmadan 4 gün önce regl günümde bittiği gün falan yine pızitifti.. 4 test yaptım pozitif çıkan.. Regl birrikten 3 gün sonra denediğim tamammen negatifti artık.. İdrarda geç gösteriyormuş değerleri ya ondan sanırım.. Hayırlısı bakalım.. Biz de ara verdik ama kensiliğinden olursa amennahakkımızda hayırlısı cnm..
Sen regl olmamıştın en son ne oldu peki sonuç?
Cnm hayırlı olsun sag salim kucagına alırsın inşallah ilk aşılama da mı tuttuİnşallah çok teşekkür ederim
Amin canım evet ilk aşılama çok şükürCnm hayırlı olsun sag salim kucagına alırsın inşallah ilk aşılama da mı tuttu
Oleyyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar benim aşılamam tuttudün öğrendim yarın da tekrar kan verecem umarım düzenli artmıştır hala güvenemiyorum hamileyim diyemiyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?