Evet canım bunu bende okuduğumda senin gibi düşündüm ama doktorlar en az üç gün cinsel perhiz öneriyor spermler kaliteli olsun diye. O ara da kaçırıyor olabiliriz kendi kendine çatladıysa.Kızlar aşılama İle ilgili bişey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yumurta hemen çatlıyor mu?Yumurta hücresi 24 saat yani 1 gün canlı kalıyormuş sperm hücresi 3 gün.
Ekte paylaştığım bilgiye göre aşılamadan önce yumurta çatladığında sperm ile buluşamayınca ölüyormuş. Çünkü aşılama çatlatma iğnesi yapılıyor, 1 gün ara veriliyor diğer gün aşılama yapılıyor. Bu yüzden siper ile yumurta hücresi karşılaşamayabilir. Acaba aşılamadan önce ilişki olsa daha iyi değil mi?
Çok teşekkürler canım Allah sana da nasip etsin bu mutluluğu inşallahOleyyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallahsağlıkla bebişini ya da bebişlerini kucağına alırsın inşallah Bu arada deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruz
Mesela Çarşamba gecesi biraz önce çatlatma iğnesi oldum. Doktor Perşembe günü iğne yok Cuma günü aşılama dedi ve aşılamadan sonraki 3 gün ilişki önermişti. Siz de aşılama için 1 gün ara verdiniz mi? İlişki önerdi mi?Çok teşekkürler canım Allah sana da nasip etsin bu mutluluğu inşallahmerak ettiğin varsa sorabilirsin tabiki
Senin için de hayırlısı olsun canım benim..Hayırlısı kuzum ya kimyasaldan sonra gebe kalan çok duydum inşallah sende onlardan olursun malesef gecikmeli olarak geldi regli
Gözün aydın canım hayırlı olsunKızlar benim aşılamam tuttudün öğrendim yarın da tekrar kan verecem umarım düzenli artmıştır hala güvenemiyorum hamileyim diyemiyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Rabbim saglicakla kucagina almayinasip etti.Hangi doktora gidiyorsun benimki tutmazsa bende bir gideyim canimÇok teşekkürler canım Allah sana da nasip etsin bu mutluluğu inşallahmerak ettiğin varsa sorabilirsin tabiki
farabide cavit beye gittim herşeyle çok ilgililer tavsiye ediyorumRabbim saglicakla kucagina almayinasip etti.Hangi doktora gidiyorsun benimki tutmazsa bende bir gideyim canim
Ben de iğneyi cumartesi akşam vurup pazartesi aşılama olmuştumMesela Çarşamba gecesi biraz önce çatlatma iğnesi oldum. Doktor Perşembe günü iğne yok Cuma günü aşılama dedi ve aşılamadan sonraki 3 gün ilişki önermişti. Siz de aşılama için 1 gün ara verdiniz mi? İlişki önerdi mi?
Çok mu soru sordum
Canım senin regl neden gecikmiş doktora gittin mi ?Hayırlısı kuzum ya kimyasaldan sonra gebe kalan çok duydum inşallah sende onlardan olursun malesef gecikmeli olarak geldi regli
Anladım canım benim teşekkür ederim aynen bize de aynısını önerdi. Şimdi ben ovulasyon testi yaptımBen de iğneyi cumartesi akşam vurup pazartesi aşılama olmuştumaşılama günü ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi biz sadece o gün ve 2 gün sonra yaptık daha da yapmadık
Ovulasyon testinde koyu gördükten sonra yumurtlama olur canım o yumurtlamanın yakın olduğunun göstergesi zaten yumurta 24 saat yaşıyo diye biliyorum doktorlar ona göre saat veriyorlar merak etmeAnladım canım benim teşekkür ederim aynen bize de aynısını önerdi. Şimdi ben ovulasyon testi yaptımyumurtlamışım eski tarihlere göre bugün yumurttam çatladı T harfi koyu renk oldu peki aşılama bugün olsa iyi olmaz mı? Testi ekledim
Kuzum gittim doktora rahim duvarı kalın halen hamile olma ihtimalin var bazen kanda geç çıkıyor dedi Bi hafta daha bekliyelim dedi ama ertesi günü regl geldi cnm Bi dahada gitmedim ilaçlardan diye düşündüm progestan iğne kullanmıştım lekelenmem olmuştu aşılamadan 1 hafta sonra önlem amaçlı vermişti doktorum ben ona bagladımCanım senin regl neden gecikmiş doktora gittin mi ?
Ama regl olcak olsan doktor anlardı belki hamilesindir üstüne görme de diyorlar ya olamaz mıKuzum gittim doktora rahim duvarı kalın halen hamile olma ihtimalin var bazen kanda geç çıkıyor dedi Bi hafta daha bekliyelim dedi ama ertesi günü regl geldi cnm Bi dahada gitmedim ilaçlardan diye düşündüm progestan iğne kullanmıştım lekelenmem olmuştu aşılamadan 1 hafta sonra önlem amaçlı vermişti doktorum ben ona bagladım
Valla kuzu net bişey demedi doktor kanada idrarda dacıkmadı 3 4 sefer baktım olsa silikte olsa çıkardıyaAma regl olcak olsan doktor anlardı belki hamilesindir üstüne görme de diyorlar ya olamaz mı
T harfi koyuysa yumurta en yüksek olgunluğa gelmiş demekmiş sonra silikleşirse çatlama olmuş anlamına geliyormuş şimdi öğrendim teşekkürler kuzumOvulasyon testinde koyu gördükten sonra yumurtlama olur canım o yumurtlamanın yakın olduğunun göstergesi zaten yumurta 24 saat yaşıyo diye biliyorum doktorlar ona göre saat veriyorlar merak etme
Neden cnm deneseydin Bi test inşallah bebişin seninledirBenim de bugün 14. günüm normalde regl öncesi kasık ağrılarım olurdu hiç yok sadece göğüslerim şiş ve hassas bir de belime ve sağ kasığıma hafif batma gibi bi his geliyor ara ara. Hamile olduğumu da sanmıyorum nedense test vs yapmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?