Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet canım bunu bende okuduğumda senin gibi düşündüm ama doktorlar en az üç gün cinsel perhiz öneriyor spermler kaliteli olsun diye. O ara da kaçırıyor olabiliriz kendi kendine çatladıysa.
Aslında o ara normal ilişki deneyip olmamış gibi mi davransak nasıl olsa spermler işlemden geçiyor

Oleyyy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla bebişini ya da bebişlerini kucağına alırsın inşallah Bu arada deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruz
Çok teşekkürler canım Allah sana da nasip etsin bu mutluluğu inşallah merak ettiğin varsa sorabilirsin tabiki

Çok teşekkürler canım Allah sana da nasip etsin bu mutluluğu inşallah merak ettiğin varsa sorabilirsin tabiki
Mesela Çarşamba gecesi biraz önce çatlatma iğnesi oldum. Doktor Perşembe günü iğne yok Cuma günü aşılama dedi ve aşılamadan sonraki 3 gün ilişki önermişti. Siz de aşılama için 1 gün ara verdiniz mi? İlişki önerdi mi?
Çok mu soru sordum

Ben de iğneyi cumartesi akşam vurup pazartesi aşılama olmuştum aşılama günü ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi biz sadece o gün ve 2 gün sonra yaptık daha da yapmadık

Ben de iğneyi cumartesi akşam vurup pazartesi aşılama olmuştum aşılama günü ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi biz sadece o gün ve 2 gün sonra yaptık daha da yapmadık
Anladım canım benim teşekkür ederim aynen bize de aynısını önerdi. Şimdi ben ovulasyon testi yaptım yumurtlamışım eski tarihlere göre bugün yumurttam çatladı T harfi koyu renk oldu peki aşılama bugün olsa iyi olmaz mı? Testi ekledim

Eklentiler

• image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 55
Ovulasyon testinde koyu gördükten sonra yumurtlama olur canım o yumurtlamanın yakın olduğunun göstergesi zaten yumurta 24 saat yaşıyo diye biliyorum doktorlar ona göre saat veriyorlar merak etme

Canım senin regl neden gecikmiş doktora gittin mi ?
Kuzum gittim doktora rahim duvarı kalın halen hamile olma ihtimalin var bazen kanda geç çıkıyor dedi Bi hafta daha bekliyelim dedi ama ertesi günü regl geldi cnm Bi dahada gitmedim ilaçlardan diye düşündüm progestan iğne kullanmıştım lekelenmem olmuştu aşılamadan 1 hafta sonra önlem amaçlı vermişti doktorum ben ona bagladım

Ama regl olcak olsan doktor anlardı belki hamilesindir üstüne görme de diyorlar ya olamaz mı

Ama regl olcak olsan doktor anlardı belki hamilesindir üstüne görme de diyorlar ya olamaz mı
Valla kuzu net bişey demedi doktor kanada idrarda dacıkmadı 3 4 sefer baktım olsa silikte olsa çıkardıya

Ovulasyon testinde koyu gördükten sonra yumurtlama olur canım o yumurtlamanın yakın olduğunun göstergesi zaten yumurta 24 saat yaşıyo diye biliyorum doktorlar ona göre saat veriyorlar merak etme
T harfi koyuysa yumurta en yüksek olgunluğa gelmiş demekmiş sonra silikleşirse çatlama olmuş anlamına geliyormuş şimdi öğrendim teşekkürler kuzum

Benim de bugün 14. günüm normalde regl öncesi kasık ağrılarım olurdu hiç yok sadece göğüslerim şiş ve hassas bir de belime ve sağ kasığıma hafif batma gibi bi his geliyor ara ara. Hamile olduğumu da sanmıyorum nedense test vs yapmadım henüz

Neden cnm deneseydin Bi test inşallah bebişin seninledir

Negatif görürsem moralim bozulacak diye yapmadım beklenti yaratmamak daha iyi. Ama adet olacağımı da hissetmiyorum o yüzden acaba mı diyorum. Yarın kan testi için hastaneye gitmem gerekiyor zaten adetim gelmezse gidicem gitmeden de belki evde test yaparım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…