Güzel haberlerle gelirsin inşallah cnmNegatif görürsem moralim bozulacak diye yapmadım beklenti yaratmamak daha iyi. Ama adet olacağımı da hissetmiyorum o yüzden acaba mı diyorum. Yarın kan testi için hastaneye gitmem gerekiyor zaten adetim gelmezse gidicem gitmeden de belki evde test yaparım bakalım
Hayırlısıysa benimledir inşallahGüzel haberlerle gelirsin inşallah cnm
Ben de senin gibiydim sonuxu görünce şok oldumNegatif görürsem moralim bozulacak diye yapmadım beklenti yaratmamak daha iyi. Ama adet olacağımı da hissetmiyorum o yüzden acaba mı diyorum. Yarın kan testi için hastaneye gitmem gerekiyor zaten adetim gelmezse gidicem gitmeden de belki evde test yaparım bakalım
İnşâllah cnm haber ver bizede sabırsızlıkla beklemedeyizHayırlısıysa benimledir inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme vardır bunda da bir hayır.. Her şeyin bir vakti var.. Allah büyük..Kan sonucum negatif kızlar. Bu ay rahat bırakıcam kendimi. Sonrasına karar vermek için düşünemiyorum artık çok yoruldum.
İlk denemeydi ama valla sanki 10.kez denemişim gibi hissediyorum yaBu Temmuz bize iyi gelmedi
Maalesef öyle oluyorİlk denemeydi ama valla sanki 10.kez denemişim gibi hissediyorum ya
Şimdiden hayırlı sonuçlar al inşallah canım, ben Antalya da yaşıyorum. Burada bir doktora yaptırdımNerelerde yaptirdiniz kizlar bende onumzudeki ay asilama yaptirmayi düşunuyorum
Cok tesekkur ederim sizde insalllahh hep beraber mutli haberleereŞimdiden hayırlı sonuçlar al inşallah canım, ben Antalya da yaşıyorum. Burada bir doktora yaptırdım
2 Ağustos’ta 2. Aşılama oldu kısmet nasip neyse o olurİlk denemeydi ama valla sanki 10.kez denemişim gibi hissediyorum ya
Doğru canım iyi gelmedi umudumuz Ağustos’a kaldıBu Temmuz bize iyi gelmedi
İnşallahDoğru canım iyi gelmedi umudumuz Ağustos’a kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?