Hadi inşallah kuzum2 Ağustos’ta 2. Aşılama oldu kısmet nasip neyse o olurkızlar duamızı eksik etmiyoruz ümitsiz takılmaca yok
Belirtileriniz nelerdi? Bende çarşamba yaptirdim hic bir sey hissetmiyorumKızlar benim aşılamam tuttudün öğrendim yarın da tekrar kan verecem umarım düzenli artmıştır hala güvenemiyorum hamileyim diyemiyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
1-2 gece bacak ağrısından uyuyamadım bide göğüslerim dolgunlaştı canım çok nadir kasık ağrısı da oldu ama çok hafif. Bu dediklerim aşılamadan 1 hafta sonra başladıBelirtileriniz nelerdi? Bende çarşamba yaptirdim hic bir sey hissetmiyorum
Daha zamanim var o halde, ins bende sizin gibi bu sevinci yaşarım1-2 gece bacak ağrısından uyuyamadım bide göğüslerim dolgunlaştı canım çok nadir kasık ağrısı da oldu ama çok hafif. Bu dediklerim aşılamadan 1 hafta sonra başladı
Benimde daha var o zmn bisiler hissetmeme ins bende sizin gibi guzel haberler alırım1-2 gece bacak ağrısından uyuyamadım bide göğüslerim dolgunlaştı canım çok nadir kasık ağrısı da oldu ama çok hafif. Bu dediklerim aşılamadan 1 hafta sonra başladı
İnşallah canım amiinDaha zamanim var o halde, ins bende sizin gibi bu sevinci yaşarımsaglikla kucaginiza alin ins ❤
Ankaradayım canım ben tüp bebek merkezi değil kendi doktorum yaptıNerelerde yaptirdiniz kizlar bende onumzudeki ay asilama yaptirmayi düşunuyorum
Hayirlisi hakkimzidaAnkaradayım canım ben tüp bebek merkezi değil kendi doktorum yaptı
Benimde 6. Gunum hicbir sey hissetmiyorum hissetmek mi lazımdi? sadece progestandan sanirim gogus hassasiyeti varHayırlısı olsun canım Allah çok büyük inşallah en kıs zamanda en hayırlı şekilde verecektirBenim de perşembe aşılamam oldu. Bugün 7. Günüm sağ kasığımda batma ve ağrı var. Belim de çok ağrıyor. Sırt üstü yatınca geçiyor. Bekleyiş umut hayırlı şekilde sonuçlanır hepimiz için inşallah
1. Aşılamamda kullandım 2. Aşılamada doktor değiştirmiştim ve vermedi bana.. Kare olan ucunu kırdıktan sonra yere uzanıp ince tarafı yerleştiriyorsun ve diğer taraftaki kısma basarak tamamen içine boşaltıyorsun ama sakın uzun süre yatma o zaman pütür pütür çıkıyor ertesi gün veya birkaç saat sonra falan.. Uyguladıktan sonra evde bi 5 dk dolaş canim o zaman dağılıyor..Merhaba kızlar crinone kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz?
Çok teşekkürler canım1. Aşılamamda kullandım 2. Aşılamada doktor değiştirmiştim ve vermedi bana.. Kare olan ucunu kırdıktan sonra yere uzanıp ince tarafı yerleştiriyorsun ve diğer taraftaki kısma basarak tamamen içine boşaltıyorsun ama sakın uzun süre yatma o zaman pütür pütür çıkıyor ertesi gün veya birkaç saat sonra falan.. Uyguladıktan sonra evde bi 5 dk dolaş canim o zaman dağılıyor..
Malesef 1. Aşılama tutmadı şimdi Cuma günü 2. Aşılama oldu. Bende hiç belirti yok 5. Günümdeyim belki erkendir ümitle bebişimizi bekliyoruzBenimde 6. Gunum hicbir sey hissetmiyorum hissetmek mi lazımdi? sadece progestandan sanirim gogus hassasiyeti varkeske bende sizin gibi guzel haberler versem
Kusura bakma ben tuttu sandim, nasip belki simdi, sanırım ayni zamanlarda ogrenecegiz ins guzel haberler veririzMalesef 1. Aşılama tutmadı şimdi Cuma günü 2. Aşılama oldu. Bende hiç belirti yok 5. Günümdeyim belki erkendir ümitle bebişimizi bekliyoruz
Amin canım benim BAT 18 Ağustos ama ben 15’inde kan tahlili yaptırırım inşallah güzel hayırlı haberler veririzKusura bakma ben tuttu sandim, nasip belki simdi, sanırım ayni zamanlarda ogrenecegiz ins guzel haberler veririz
benimde cuma günü aşılamam yapıldıMalesef 1. Aşılama tutmadı şimdi Cuma günü 2. Aşılama oldu. Bende hiç belirti yok 5. Günümdeyim belki erkendir ümitle bebişimizi bekliyoruz
Hadi inşallah bu belirtiler olumlu olurbenimde cuma günü aşılamam yapıldıbenimki ilk aşılama hafiften adet ağrısı gibi bir ağrı var bende bide memede ağrı başladı. progesteron nedeniyle heralde
bu belirtiler olumlu yada olumsuz olduğunu belli etmiyo diyorlar hiç ağrı yaşamayıp aşılaması tutanda var deli gibi ağrısı olup tutmayanda. Allah hepimize gönlümüzdekini hayırlı eylesinHadi inşallah bu belirtiler olumlu olur
Günde 2 kez canım..2 kutuydu 15 taneden 30 taneydi ama daha bitirmeden o gelen pütürlükte pembelik gördüm ve doktora sordum.. Regl belirtisi bu ilacı bırak 2 veya 3 güne regl olursun dedi cidden bıraktım sonra regl oldum.. Bu ilacı kullandıkça regl gelmez dedi.. Hamile değilsen birkaç gğne geliyor bırakınca maalesef.. Gelen pütürlüğün rengine dikkat et canım.. İnş güzel haberler alırsınÇok teşekkürler canımgerçekten pütür pütür oldu ☹ peki günde kaç tane kullanmıştın canım?
Zaten bebek 6. günde falan tutunabiliyormuş.. Yani belirtiler zaten o tarihte başlarmış.. İlj hafta belirti yok diye takmayın kafaya kızlar.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşMalesef 1. Aşılama tutmadı şimdi Cuma günü 2. Aşılama oldu. Bende hiç belirti yok 5. Günümdeyim belki erkendir ümitle bebişimizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?