Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim aşılamam tuttu dün öğrendim yarın da tekrar kan verecem umarım düzenli artmıştır hala güvenemiyorum hamileyim diyemiyorum. Darısı isteyen herkesin başına inşallah
Belirtileriniz nelerdi? Bende çarşamba yaptirdim hic bir sey hissetmiyorum

1-2 gece bacak ağrısından uyuyamadım bide göğüslerim dolgunlaştı canım çok nadir kasık ağrısı da oldu ama çok hafif. Bu dediklerim aşılamadan 1 hafta sonra başladı
Benimde daha var o zmn bisiler hissetmeme ins bende sizin gibi guzel haberler alırım

Merhaba kızlar crinone kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz?

Benimde 6. Gunum hicbir sey hissetmiyorum hissetmek mi lazımdi? sadece progestandan sanirim gogus hassasiyeti var keske bende sizin gibi guzel haberler versem

Merhaba kızlar crinone kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz?
1. Aşılamamda kullandım 2. Aşılamada doktor değiştirmiştim ve vermedi bana.. Kare olan ucunu kırdıktan sonra yere uzanıp ince tarafı yerleştiriyorsun ve diğer taraftaki kısma basarak tamamen içine boşaltıyorsun ama sakın uzun süre yatma o zaman pütür pütür çıkıyor ertesi gün veya birkaç saat sonra falan.. Uyguladıktan sonra evde bi 5 dk dolaş canim o zaman dağılıyor..

Çok teşekkürler canım gerçekten pütür pütür oldu peki günde kaç tane kullanmıştın canım?

Benimde 6. Gunum hicbir sey hissetmiyorum hissetmek mi lazımdi? sadece progestandan sanirim gogus hassasiyeti var keske bende sizin gibi guzel haberler versem
Malesef 1. Aşılama tutmadı şimdi Cuma günü 2. Aşılama oldu. Bende hiç belirti yok 5. Günümdeyim belki erkendir ümitle bebişimizi bekliyoruz

Kusura bakma ben tuttu sandim, nasip belki simdi, sanırım ayni zamanlarda ogrenecegiz ins guzel haberler veririz
Amin canım benim BAT 18 Ağustos ama ben 15’inde kan tahlili yaptırırım inşallah güzel hayırlı haberler veririz

Malesef 1. Aşılama tutmadı şimdi Cuma günü 2. Aşılama oldu. Bende hiç belirti yok 5. Günümdeyim belki erkendir ümitle bebişimizi bekliyoruz
benimde cuma günü aşılamam yapıldı benimki ilk aşılama hafiften adet ağrısı gibi bir ağrı var bende bide memede ağrı başladı. progesteron nedeniyle heralde

Çok teşekkürler canım gerçekten pütür pütür oldu ☹ peki günde kaç tane kullanmıştın canım?
Günde 2 kez canım..2 kutuydu 15 taneden 30 taneydi ama daha bitirmeden o gelen pütürlükte pembelik gördüm ve doktora sordum.. Regl belirtisi bu ilacı bırak 2 veya 3 güne regl olursun dedi cidden bıraktım sonra regl oldum.. Bu ilacı kullandıkça regl gelmez dedi.. Hamile değilsen birkaç gğne geliyor bırakınca maalesef.. Gelen pütürlüğün rengine dikkat et canım.. İnş güzel haberler alırsın

Zaten bebek 6. günde falan tutunabiliyormuş.. Yani belirtiler zaten o tarihte başlarmış.. İlj hafta belirti yok diye takmayın kafaya kızlar.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…