Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bugun dayanamadim 8. Gun idrar testi yaptim ve cok silik 2 . Çizgiyi gördüm sizce progestan etkisimidir umitlenmekte istemiyorum ama

Kizlar bugun dayanamadim 8. Gun idrar testi yaptim ve cok silik 2 . Çizgiyi gördüm sizce progestan etkisimidir umitlenmekte istemiyorum ama
progestan değil ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir hcg nin idrara geçmesi daha erken 5 ila 7. günlerde embriyo rahme tutunur. damar yapısını kurup senin kan dolaşımından faydalanmaya başlayınca hcg artar. daha erken idrar testi için 15. günde bile çizgi görülmeyebilir. dr.un söylediği günde kanda baktır.

benimde cuma günü aşılamam yapıldı benimki ilk aşılama hafiften adet ağrısı gibi bir ağrı var bende bide memede ağrı başladı. progesteron nedeniyle heralde
Bende de adet ağrısına benzer ağrılar oluşmaya başladı bugün. Anlamadım ki?

Bn de cuma günü aşılama olmuştum
embriyonun tutunma ağrısıda olabilir ama çok düşünmemek lazım tabi zor ama insan kendini dileyip duruyo bu dönemde. ama ilk aşılama gününe göre ağrılarım azaldı. sonuçta aşılama normale yakın bir üreme tekniği. normal hamile kalanlarda pekte bir farkımız yok aslında işin bilincinde olmak dışında.

Benim de ilk güne göre azaldı hatta son birkaç gündür hiç yoktu. Sadece bugün böyle arada hissettiriyor merak ettim sebebini tutmamış mıdır diye düşünüyorum

Merhaba kızlar benim bugün 13. günüm aşılamada.Akıntım var ,onun dışında ara sıra sol kasığımda hafif sizlama oluyor ama çok ince bir sızı.Göğüs hassasiyetim düne kadar uç kısımlar da biraz vardı .Gebelikten değil kullandığım progestan ilacıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.İlacın etkisini bu şekilde yaşayan var mı?Adete 5 gün kaldı geçince test yaptırmayı istiyorum.

Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım

Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım ☺
İnşallah hepimiz alırız canım.Gebeliğini o kadar çok göğüs hassasiyetiyle anlayan var ki; yürürken bile acı çektik,uç kısımlarında renk farklılığı oldu koyulaştı vs falan diyorlar ondan dolayı bi ümitsizim aslında.Benim şu an her şey normal

Dr bana 13.gün test yap demişti sen yapmadın mı test tatlım?

Dr bana 13.gün test yap demişti sen yapmadın mı test tatlım?
Yok canım doktorum adet geçerse yap dedi bana.Zaten içimde bir hissiyatta yok gebelik olduğuna dair.O yüzden adetin geçmesini bekliycem sanırım.İçimden gelmiyor yine negatif sonucu görmek.

Doktorum progestan bitince baktirirsin dedi 12. Gunu buluo oda bilmiyorum umit etmekte istemiyorum dediklerinizde dogru umarim hamile kalabilirim

Yok canım doktorum adet geçerse yap dedi bana.Zaten içimde bir hissiyatta yok gebelik olduğuna dair.O yüzden adetin geçmesini bekliycem sanırım.İçimden gelmiyor yine negatif sonucu görmek.
Bi arkadsim hicbir belirti hissetmeden hamile oldugunu ogrendi hemdd ikiz oldu onun asilamayla

Teşekkür ederim canım dikkat ederim ben de 2 kutu aldım günde 1 defa kullanıyorum 2 defa mı kullansam? peki kaçıncı günde pembe renk gördün tatlım?

Zaten bebek 6. günde falan tutunabiliyormuş.. Yani belirtiler zaten o tarihte başlarmış.. İlj hafta belirti yok diye takmayın kafaya kızlar.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş
İnşallah amin kuzum Bugün aşılamanın 7. Günündeyim bakalım belirtiler neler olacak ya da olmayacak Allah’tan hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…