- 19 Şubat 2018
- 125
- 59
- 48
- 35
progestan değil ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir hcg nin idrara geçmesi daha erken 5 ila 7. günlerde embriyo rahme tutunur. damar yapısını kurup senin kan dolaşımından faydalanmaya başlayınca hcg artar. daha erken idrar testi için 15. günde bile çizgi görülmeyebilir. dr.un söylediği günde kanda baktır.Kizlar bugun dayanamadim 8. Gun idrar testi yaptim ve cok silik 2 . Çizgiyi gördüm sizce progestan etkisimidir umitlenmekte istemiyorum ama
Bende de adet ağrısına benzer ağrılar oluşmaya başladı bugün. Anlamadım ki?benimde cuma günü aşılamam yapıldıbenimki ilk aşılama hafiften adet ağrısı gibi bir ağrı var bende bide memede ağrı başladı. progesteron nedeniyle heralde
Bn de cuma günü aşılama olmuştumBende de adet ağrısına benzer ağrılar oluşmaya başladı bugün. Anlamadım ki?
embriyonun tutunma ağrısıda olabilir ama çok düşünmemek lazım tabi zor ama insan kendini dileyip duruyo bu dönemde. ama ilk aşılama gününe göre ağrılarım azaldı. sonuçta aşılama normale yakın bir üreme tekniği. normal hamile kalanlarda pekte bir farkımız yok aslında işin bilincinde olmak dışında.Bn de cuma günü aşılama olmuştum
Benim de ilk güne göre azaldı hatta son birkaç gündür hiç yoktu. Sadece bugün böyle arada hissettiriyor merak ettim sebebiniembriyonun tutunma ağrısıda olabilir ama çok düşünmemek lazım tabi zor ama insan kendini dileyip duruyo bu dönemde. ama ilk aşılama gününe göre ağrılarım azaldı. sonuçta aşılama normale yakın bir üreme tekniği. normal hamile kalanlarda pekte bir farkımız yok aslında işin bilincinde olmak dışında.
tuttu yada tutmadı hayırlısı . unut o düşünceyi.Benim de ilk güne göre azaldı hatta son birkaç gündür hiç yoktu. Sadece bugün böyle arada hissettiriyor merak ettim sebebinitutmamış mıdır diye düşünüyorum
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canımMerhaba kızlar benim bugün 13. günüm aşılamada.Akıntım var ,onun dışında ara sıra sol kasığımda hafif sizlama oluyor ama çok ince bir sızı.Göğüs hassasiyetim düne kadar uç kısımlar da biraz vardı .Gebelikten değil kullandığım progestan ilacıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.İlacın etkisini bu şekilde yaşayan var mı?Adete 5 gün kaldı geçince test yaptırmayı istiyorum.
Düşünmemek çok zortuttu yada tutmadı hayırlısı . unut o düşünceyi.
İnşallah hepimiz alırız canım.Gebeliğini o kadar çok göğüs hassasiyetiyle anlayan var ki; yürürken bile acı çektik,uç kısımlarında renk farklılığı oldu koyulaştı vs falan diyorlar ondan dolayı bi ümitsizim aslında.Benim şu an her şey normalHadi inşallah güzel haberler alırsın canım ☺
Dr bana 13.gün test yap demişti sen yapmadın mı test tatlım?Merhaba kızlar benim bugün 13. günüm aşılamada.Akıntım var ,onun dışında ara sıra sol kasığımda hafif sizlama oluyor ama çok ince bir sızı.Göğüs hassasiyetim düne kadar uç kısımlar da biraz vardı .Gebelikten değil kullandığım progestan ilacıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.İlacın etkisini bu şekilde yaşayan var mı?Adete 5 gün kaldı geçince test yaptırmayı istiyorum.
Yok canım doktorum adet geçerse yap dedi bana.Zaten içimde bir hissiyatta yok gebelik olduğuna dair.O yüzden adetin geçmesini bekliycem sanırım.İçimden gelmiyor yine negatif sonucu görmek.Dr bana 13.gün test yap demişti sen yapmadın mı test tatlım?
Doktorum progestan bitince baktirirsin dedi 12. Gunu buluo oda bilmiyorum umit etmekte istemiyorum dediklerinizde dogru umarim hamile kalabilirimprogestan değil ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir hcg nin idrara geçmesi daha erken 5 ila 7. günlerde embriyo rahme tutunur. damar yapısını kurup senin kan dolaşımından faydalanmaya başlayınca hcg artar. daha erken idrar testi için 15. günde bile çizgi görülmeyebilir. dr.un söylediği günde kanda baktır.
Bi arkadsim hicbir belirti hissetmeden hamile oldugunu ogrendi hemdd ikiz oldu onun asilamaylaYok canım doktorum adet geçerse yap dedi bana.Zaten içimde bir hissiyatta yok gebelik olduğuna dair.O yüzden adetin geçmesini bekliycem sanırım.İçimden gelmiyor yine negatif sonucu görmek.
bana dr.um 15. günde kan testi yaptır dedi. haftaya cumayı bekliyorum bende.Doktorum progestan bitince baktirirsin dedi 12. Gunu buluo oda bilmiyorum umit etmekte istemiyorum dediklerinizde dogru umarim hamile kalabilirim
Olumlu olursa soyleyin lütfenbana dr.um 15. günde kan testi yaptır dedi. haftaya cumayı bekliyorum bende.
olur yazarım sonucu buraya. hastalık demişsiniz ?Olumlu olursa soyleyin lütfenbende hastaligin gecmesini bekleyeyim en iyisi
Teşekkür ederim canım dikkat ederimGünde 2 kez canım..2 kutuydu 15 taneden 30 taneydi ama daha bitirmeden o gelen pütürlükte pembelik gördüm ve doktora sordum.. Regl belirtisi bu ilacı bırak 2 veya 3 güne regl olursun dedi cidden bıraktım sonra regl oldum.. Bu ilacı kullandıkça regl gelmez dedi.. Hamile değilsen birkaç gğne geliyor bırakınca maalesef.. Gelen pütürlüğün rengine dikkat et canım.. İnş güzel haberler alırsın
İnşallah amin kuzumZaten bebek 6. günde falan tutunabiliyormuş.. Yani belirtiler zaten o tarihte başlarmış.. İlj hafta belirti yok diye takmayın kafaya kızlar.. Hakkınızda hayırlısı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?