Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
15. Gün belli oluyor kan testinde kesin çıkar canım

Teşekkür ederim canım dikkat ederim ben de 2 kutu aldım günde 1 defa kullanıyorum 2 defa mı kullansam? peki kaçıncı günde pembe renk gördün tatlım?
Doktorun ne dediyse onu yap bence canım.. 30 taneden 6 tane falan kalmıştı.. 12. Günümde sanırım pütürlükte çok hafif pembeyi gördüm maalesef.. Umarım sen görmezsin

1-2 gece bacak ağrısından uyuyamadım bide göğüslerim dolgunlaştı canım çok nadir kasık ağrısı da oldu ama çok hafif. Bu dediklerim aşılamadan 1 hafta sonra başladı
Canm tekrar rahatsiz ettim ama bugun 9. Gunum ve gogus ucu hassasiyetinden duramiyorum progestandan mi sende kullandin mi hatta acidan sinirleniyorum surekli sendede oldumu

Canm tekrar rahatsiz ettim ama bugun 9. Gunum ve gogus ucu hassasiyetinden duramiyorum progestandan mi sende kullandin mi hatta acidan sinirleniyorum surekli sendede oldumu
Ben progestan kullanmadım canım ama sinirlilik bende de vardı hala var en ufak şeye kızıyorum

Erken değil mi kan için? Ayy ben de merak ettim şimdi sonucunu ne çıktı?
Dunde idrar testi yapmistim cok hafif cizgi cikti hatta guneste belli oluodu erken tabi catlatma ignesi etkisi olabilir,aslında tsh degerime baktırmam gerekiodu o arada baktirayim dedim bhcg ye de, kan sonucumu bilmiyorum 2 den once cikmaz dediler keske yuksek ciksa degerimm

Hadi hayırlı bir başlangıç olsun inşallah

Doktorun ne dediyse onu yap bence canım.. 30 taneden 6 tane falan kalmıştı.. 12. Günümde sanırım pütürlükte çok hafif pembeyi gördüm maalesef.. Umarım sen görmezsin
Anladım canım inşallah hayırlısı neyse o olsun Sen neler yapıyorsun tüp bebek mi deniceksin

Sunii cnm sen progestan kullaniyor musun benim aşırı gogus ucu hassasiyetim var artik rahaysiz etmeye baslasi ve sinirleniyorum anlamadim neden
Aynen benim de öyle oldu hamilelik belirtisi diye ümitlenmek istemiyorum sonra olumsuz olunca çok üzülüyorum ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…