15. Gün belli oluyor kan testinde kesin çıkar canımMerhaba kızlar benim bugün 13. günüm aşılamada.Akıntım var ,onun dışında ara sıra sol kasığımda hafif sizlama oluyor ama çok ince bir sızı.Göğüs hassasiyetim düne kadar uç kısımlar da biraz vardı .Gebelikten değil kullandığım progestan ilacıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.İlacın etkisini bu şekilde yaşayan var mı?Adete 5 gün kaldı geçince test yaptırmayı istiyorum.
Doktorun ne dediyse onu yap bence canım.. 30 taneden 6 tane falan kalmıştı.. 12. Günümde sanırım pütürlükte çok hafif pembeyi gördüm maalesef.. Umarım sen görmezsinTeşekkür ederim canım dikkat ederimben de 2 kutu aldım günde 1 defa kullanıyorum 2 defa mı kullansam? peki kaçıncı günde pembe renk gördün tatlım?
Sunii cnm sen progestan kullaniyor musun benim aşırı gogus ucu hassasiyetim var artik rahaysiz etmeye baslasi ve sinirleniyorum anlamadim neden15. Gün belli oluyor kan testinde kesin çıkar canım
1-2 gece bacak ağrısından uyuyamadım bide göğüslerim dolgunlaştı canım çok nadir kasık ağrısı da oldu ama çok hafif. Bu dediklerim aşılamadan 1 hafta sonra başladı
Canm tekrar rahatsiz ettim ama bugun 9. Gunum ve gogus ucu hassasiyetinden duramiyorum progestandan mi sende kullandin mi hatta acidan sinirleniyorum surekli sendede oldumu1-2 gece bacak ağrısından uyuyamadım bide göğüslerim dolgunlaştı canım çok nadir kasık ağrısı da oldu ama çok hafif. Bu dediklerim aşılamadan 1 hafta sonra başladı
Ben progestan kullanmadım canım ama sinirlilik bende de vardıCanm tekrar rahatsiz ettim ama bugun 9. Gunum ve gogus ucu hassasiyetinden duramiyorum progestandan mi sende kullandin mi hatta acidan sinirleniyorum surekli sendede oldumu
Valla baya sinirli gecen bir surec sanirimBen progestan kullanmadım canım ama sinirlilik bende de vardıhala var en ufak şeye kızıyorum
Erken değil mi kan için? Ayy ben de merak ettim şimdi sonucunuValla baya sinirli gecen bir surec sanirimbugun kan verdim cikarmi 9. Gunde bilmiyorum ama
Kaçıncı günde test yapmistiniz siz?1-2 gece bacak ağrısından uyuyamadım bide göğüslerim dolgunlaştı canım çok nadir kasık ağrısı da oldu ama çok hafif. Bu dediklerim aşılamadan 1 hafta sonra başladı
Dunde idrar testi yapmistim cok hafif cizgi cikti hatta guneste belli oluodu erken tabi catlatma ignesi etkisi olabilir,aslında tsh degerime baktırmam gerekiodu o arada baktirayim dedim bhcg ye de, kan sonucumu bilmiyorum 2 den once cikmaz dediler keske yuksek ciksa degerimmErken değil mi kan için? Ayy ben de merak ettim şimdi sonucunune çıktı?
Hadi hayırlı bir başlangıç olsun inşallahDunde idrar testi yapmistim cok hafif cizgi cikti hatta guneste belli oluodu erken tabi catlatma ignesi etkisi olabilir,aslında tsh degerime baktırmam gerekiodu o arada baktirayim dedim bhcg ye de, kan sonucumu bilmiyorum 2 den once cikmaz dediler keske yuksek ciksa degerimm
Anladım canım inşallah hayırlısı neyse o olsunDoktorun ne dediyse onu yap bence canım.. 30 taneden 6 tane falan kalmıştı.. 12. Günümde sanırım pütürlükte çok hafif pembeyi gördüm maalesef.. Umarım sen görmezsin
Aynen benim de öyle oldu hamilelik belirtisi diye ümitlenmek istemiyorum sonra olumsuz olunca çok üzülüyorum ağlıyorumSunii cnm sen progestan kullaniyor musun benim aşırı gogus ucu hassasiyetim var artik rahaysiz etmeye baslasi ve sinirleniyorum anlamadim neden
Hayırlısı olsun hakkında tatlımValla baya sinirli gecen bir surec sanirimbugun kan verdim cikarmi 9. Gunde bilmiyorum ama
Erken canım çıkmaz benceValla baya sinirli gecen bir surec sanirimbugun kan verdim cikarmi 9. Gunde bilmiyorum ama
15. Günümde yaptımKaçıncı günde test yapmistiniz siz?
Maalesef ki 3 gün erken regl oldum bugün itibariyle .Nasip değilmişBi arkadsim hicbir belirti hissetmeden hamile oldugunu ogrendi hemdd ikiz oldu onun asilamayla
erkenden regl oldum canım daha 3 gün vardı15. Gün belli oluyor kan testinde kesin çıkar canım
Hayırlısı olsun her zmnMaalesef ki 3 gün erken regl oldum bugün itibariyle .Nasip değilmiş
Tekrar aşılama denemek istiyorum ama bayram tatiline denk geldiHayırlısı olsun her zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?