- 19 Şubat 2018
- 125
- 59
- 48
- 35
Bana doktorum tutmazsa 2 ay sonra yapicaz 2. Yi dedi cunku ilaclarin etkisiyle hamile kalanlar cok oluo dediTekrar aşılama denemek istiyorum ama bayram tatiline denk geldi
Tüh yaerkenden regl oldum canım daha 3 gün vardı
O zaman Bayramdan sonra değerlendirmelere başla mutlaka ovulasyon testi al testte pikler belli oluyorTekrar aşılama denemek istiyorum ama bayram tatiline denk geldi
Hayır o da yoktu her şey çok normaldi sabah kalktım ki gelmiş kırımızılarTüh yahayırlısı olsun kısmet nasip Eylül ayına adet belirtin var mıydı peki?
Bu ayı öyle geçiririm olmazsa.Doktorum istersen adetin 5.günü klomene başla 5 gn iç bitince gel aşılama için kontrol edelim yumurtaları dedi ama ben riske atamam hadi kist olduysa ilaçlardan dolayı.Klomen tetikler iyiceO zaman Bayramdan sonra değerlendirmelere başla mutlaka ovulasyon testi al testte pikler belli oluyor
Ecebilge kan değerin kaç çıktı?Bana doktorum tutmazsa 2 ay sonra yapicaz 2. Yi dedi cunku ilaclarin etkisiyle hamile kalanlar cok oluo dedi
Canm <2 yaziyo tutmadi sanırımEcebilge kan değerin kaç çıktı?
Aynen canım erken bence de.. bı 5 gün sonra tekrar yap Allah büyükCanm <2 yaziyo tutmadi sanırımprogestani birakmak konusunda doktora sordum oda 9. Gunde pek cikmayabilir kanda devam et dedi
Bakalim nasip bekle bekle dur artikAynen canım erken bence de.. bı 5 gün sonra tekrar yap Allah büyük
Hayırlısı böyleymiş tatlımHayır o da yoktu her şey çok normaldi sabah kalktım ki gelmiş kırımızılar
Benim doktor menogon verdi belki kist yapmıyordurBu ayı öyle geçiririm olmazsa.Doktorum istersen adetin 5.günü klomene başla 5 gn iç bitince gel aşılama için kontrol edelim yumurtaları dedi ama ben riske atamam hadi kist olduysa ilaçlardan dolayı.Klomen tetikler iyice
Aynen çok erken 12. Gün İle 15. Gün arasında yaptır iğnelerin etkisi olabilir canımCanm <2 yaziyo tutmadi sanırımprogestani birakmak konusunda doktora sordum oda 9. Gunde pek cikmayabilir kanda devam et dedi
Olsa bile küçük bi değer çıkar belki kanda. İdrar testinde iğnenin etkisi olma ihtimali var. Erken gebelik testlerinden yapabilirsiniz yarın. Daha net çıkar diye düşünüyorumDunde idrar testi yapmistim cok hafif cizgi cikti hatta guneste belli oluodu erken tabi catlatma ignesi etkisi olabilir,aslında tsh degerime baktırmam gerekiodu o arada baktirayim dedim bhcg ye de, kan sonucumu bilmiyorum 2 den once cikmaz dediler keske yuksek ciksa degerimm
Benimde 6. Günüm. Hiiç belirtim yok. 2. Aşılamam bu. İlk aşılamamda kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim çoktu. Şimdi ise hiç belirtim yok. Progestan tb kullanıyorum akşamları. Akıntınız nasıl?Kızlar merhaba, bugün asilamanin 9. Günü. Süreç nasıl ilerliyor sizde? Bende pek bı belirti yok hatta adet olacam diye korkuyorum
Canm dun kan sonucum <2 cikti malesef 9. Gundu asilamadan, bilmiyorum yukselirmi ama umitsizim regl i bekleyecegim ama sanki tutmadiOlsa bile küçük bi değer çıkar belki kanda. İdrar testinde iğnenin etkisi olma ihtimali var. Erken gebelik testlerinden yapabilirsiniz yarın. Daha net çıkar diye düşünüyorum
Benim hiç akıntım yok canimBenimde 6. Günüm. Hiiç belirtim yok. 2. Aşılamam bu. İlk aşılamamda kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim çoktu. Şimdi ise hiç belirtim yok. Progestan tb kullanıyorum akşamları. Akıntınız nasıl?
benimde akıntı yaptı 9. günüm benimde. galiba bende vajinitte yaptı. ben progestanı vajinal fitil olarak 2x200mg kullanıyorumBenimde 6. Günüm. Hiiç belirtim yok. 2. Aşılamam bu. İlk aşılamamda kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim çoktu. Şimdi ise hiç belirtim yok. Progestan tb kullanıyorum akşamları. Akıntınız nasıl?
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Ümitleniliyor çok.Canm dun kan sonucum <2 cikti malesef 9. Gundu asilamadan, bilmiyorum yukselirmi ama umitsizim regl i bekleyecegim ama sanki tutmadi
Benimde normal sanki her zmanki gbiBenim hiç akıntım yok canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?