Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O zaman Bayramdan sonra değerlendirmelere başla mutlaka ovulasyon testi al testte pikler belli oluyor
Bu ayı öyle geçiririm olmazsa.Doktorum istersen adetin 5.günü klomene başla 5 gn iç bitince gel aşılama için kontrol edelim yumurtaları dedi ama ben riske atamam hadi kist olduysa ilaçlardan dolayı.Klomen tetikler iyice

Benim doktor menogon verdi belki kist yapmıyordur

Canm <2 yaziyo tutmadi sanırım progestani birakmak konusunda doktora sordum oda 9. Gunde pek cikmayabilir kanda devam et dedi
Aynen çok erken 12. Gün İle 15. Gün arasında yaptır iğnelerin etkisi olabilir canım

Kızlar merhaba, bugün asilamanin 9. Günü. Süreç nasıl ilerliyor sizde? Bende pek bı belirti yok hatta adet olacam diye korkuyorum

Olsa bile küçük bi değer çıkar belki kanda. İdrar testinde iğnenin etkisi olma ihtimali var. Erken gebelik testlerinden yapabilirsiniz yarın. Daha net çıkar diye düşünüyorum

Kızlar merhaba, bugün asilamanin 9. Günü. Süreç nasıl ilerliyor sizde? Bende pek bı belirti yok hatta adet olacam diye korkuyorum
Benimde 6. Günüm. Hiiç belirtim yok. 2. Aşılamam bu. İlk aşılamamda kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetim çoktu. Şimdi ise hiç belirtim yok. Progestan tb kullanıyorum akşamları. Akıntınız nasıl?

Olsa bile küçük bi değer çıkar belki kanda. İdrar testinde iğnenin etkisi olma ihtimali var. Erken gebelik testlerinden yapabilirsiniz yarın. Daha net çıkar diye düşünüyorum
Canm dun kan sonucum <2 cikti malesef 9. Gundu asilamadan, bilmiyorum yukselirmi ama umitsizim regl i bekleyecegim ama sanki tutmadi

benimde akıntı yaptı 9. günüm benimde. galiba bende vajinitte yaptı. ben progestanı vajinal fitil olarak 2x200mg kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…