Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anladım canım inşallah hayırlısı neyse o olsun Sen neler yapıyorsun tüp bebek mi deniceksin
Ben doktor değiştirmiştim.. Bu doktorum 2 kez yapalım öyle dedi.. Temmuzda yapılan klomen ile oldu tutmazsa iğne ile geliştirip deneriz dedi.. Yani 3. Aşılama yaptıracam inş sanırım ama biraz ara verdim canım.. Hayırlısı olsun inş hepimiz için

Amin canım bazen 3. Aşılamada tutabiliyormuş benim sağ tüp şiş olduğu için aşılama bence tutmuyor yine de Allah’tan ümit kesilmez bekliyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun

benle aynı gün 2 ağustos aşılama tarihin diye hatırlıyorum daha çok erken kan için diye düşünüyorum 11. gün çünkü
Canım ikimizin aynı gündü. Ben adet ağrılarım var diye çok umutlu değildim o yüzden kan vereyim dedim. Bilmiyorum ilerleyen günlerde netlesecek her şey ama sanırım olumsuz

Bugün asilamanin 11. Günü, çatlatma iğnesinin de 13. Günüydü. O yüzden bakayım dedim ama negatif çıktı kan. Adetimi bekleyecem artık bakalım
Biraz daha bekle inşallah olumlu sonuç alırsın belirtilere takılma canım ikisinin de belirtileri aynıymış gönlünü ferah tut hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…