- 2 Nisan 2019
- 74
- 61
- 3
Umarım iltihap değildir. Size antibiyotik verdiler mi işlemden sonra?benimde akıntı yaptı 9. günüm benimde. galiba bende vajinitte yaptı. ben progestanı vajinal fitil olarak 2x200mg kullanıyorum
bakteriyel olduğunu sanmıyorum bende progesteron mantarı tetikliyor. işlem sonrasında antibiotik yazmadı.Umarım iltihap değildir. Size antibiyotik verdiler mi işlemden sonra?
Ben doktor değiştirmiştim.. Bu doktorum 2 kez yapalım öyle dedi.. Temmuzda yapılan klomen ile oldu tutmazsa iğne ile geliştirip deneriz dedi.. Yani 3. Aşılama yaptıracam inş sanırım ama biraz ara verdim canım.. Hayırlısı olsun inş hepimiz için
Amin canım bazen 3. Aşılamada tutabiliyormuş benim sağ tüp şiş olduğu için aşılama bence tutmuyor yine de Allah’tan ümit kesilmez bekliyoruzBen doktor değiştirmiştim.. Bu doktorum 2 kez yapalım öyle dedi.. Temmuzda yapılan klomen ile oldu tutmazsa iğne ile geliştirip deneriz dedi.. Yani 3. Aşılama yaptıracam inş sanırım ama biraz ara verdim canım.. Hayırlısı olsun inş hepimiz için
Aynen canım bekliyoruz kısmetimiziİyi bayramlar kızlar, bugün 11. Gün. Nasıl hissediyorsunuz?
Aslında bugün kan vermemek için zor tutuyorum kendimi.. gerçi pek umutlu değilim ağrılardan dolayı yine de insan hevesleniyorAynen canım bekliyoruz kısmetimizi
Aminnnn canım inşAmin canım bazen 3. Aşılamada tutabiliyormuş benim sağ tüp şiş olduğu için aşılama bence tutmuyor yine de Allah’tan ümit kesilmez bekliyoruzHakkımızda hayırlısı olsun
Canm sen kacinci gunde verdin? Bende 9. Gunde vermiştim 2 den küçük cikti deger erken mi kan verdin sanki?Kızlar ben bugün kan verdim sonuç negatif
Sunii kacinci gunundesin ne zmn kan verceksinnasil gidiyor belirti varmi?Aynen canım bekliyoruz kısmetimizi
benle aynı gün 2 ağustos aşılama tarihin diye hatırlıyorum daha çok erken kan için diye düşünüyorum 11. gün çünküKızlar ben bugün kan verdim sonuç negatif
Erken değil mi canım kaç çıktı sonuçKızlar ben bugün kan verdim sonuç negatif
Bugün asilamanin 11. Günü, çatlatma iğnesinin de 13. Günüydü. O yüzden bakayım dedim ama negatif çıktı kan. Adetimi bekleyecem artık bakalımErken değil mi canım kaç çıktı sonuç
Canım ikimizin aynı gündü. Ben adet ağrılarım var diye çok umutlu değildim o yüzden kan vereyim dedim. Bilmiyorum ilerleyen günlerde netlesecek her şey ama sanırım olumsuzbenle aynı gün 2 ağustos aşılama tarihin diye hatırlıyorum daha çok erken kan için diye düşünüyorum 11. gün çünkü
Sen ne hissediyorsun? Ne zaman kan verecen?Canım ikimizin aynı gündü. Ben adet ağrılarım var diye çok umutlu değildim o yüzden kan vereyim dedim. Bilmiyorum ilerleyen günlerde netlesecek her şey ama sanırım olumsuz
Biraz daha bekle inşallah olumlu sonuç alırsın belirtilere takılma canım ikisinin de belirtileri aynıymış gönlünü ferah tut hayırlısı olsunBugün asilamanin 11. Günü, çatlatma iğnesinin de 13. Günüydü. O yüzden bakayım dedim ama negatif çıktı kan. Adetimi bekleyecem artık bakalım
ben cuma günü kan vereceğim. karnımda baskı hissi ara ara ağrı hissediyorumSen ne hissediyorsun? Ne zaman kan verecen?
Sağ ol canım Allah razı olsunBiraz daha bekle inşallah olumlu sonuç alırsın belirtilere takılma canım ikisinin de belirtileri aynıymış gönlünü ferah tut hayırlısı olsun
İnşallah olumlu sonuç alırsın canımben cuma günü kan vereceğim. karnımda baskı hissi ara ara ağrı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?