- 26 Mart 2019
- 117
- 92
- 13
- 38
Bana jel vermedi bu sefer doktorum.. 1. Aşılamada kullanmıştım ve şeffaf ve çok yoğun akıntı oluyordu hep.. Hayırlısı bakalımBen jel kullanıyorum ondan dolayı akıntı hep var fazlası geri çıkıyor ilacın.
Evet ya ilk başlarda böyle olmuyordu sonradan akıntı çoğaldı ilaçtan dolayı ve ilacı kullanmak zorlaştı. Amin hayırlısıBana jel vermedi bu sefer doktorum.. 1. Aşılamada kullanmıştım ve şeffaf ve çok yoğun akıntı oluyordu hep.. Hayırlısı bakalım
Progestanın yan etkilerinde kasık ağrısı yazıyor canım, belki ondan belki hamileliktendir bilemiyorum. İnşallah hamileleiktendir. Bende de bel ve kasık ağrısı oluyor ara ara. Halsizlik var ama bu ara düzensiz uyuyorum ondandır diye aklıma geldi hep. Şu test günü gelse artık hiç vakit geçmiyorBelirtiniz varmı? Çok halsizim ben bi de kasıklara ara ara ağrı giriyor. Progestandan mı belirti mi bilemiyorum
Sürekli kk da geziyorum okuyorum vakit geçmiyo ya.ama çok halsizim ya bilemiyorum inşallah bebiştendir. Bir de dün avm de bi kadınla tartısıp çılgınca ağladım. Bianda ama çok basit biseydi bi saat ağladım. Progestandan mı bilemiyorum kendimi gazagetirmemeye çalışıyorumProgestanın yan etkilerinde kasık ağrısı yazıyor canım, belki ondan belki hamileliktendir bilemiyorum. İnşallah hamileleiktendir. Bende de bel ve kasık ağrısı oluyor ara ara. Halsizlik var ama bu ara düzensiz uyuyorum ondandır diye aklıma geldi hep. Şu test günü gelse artık hiç vakit geçmiyor
Aynı duygu durumlarını bende yaşıyorum çok gerginim, birisi çıt dese ağlıyorum inşallah hepimizin bu ruh halleri hamilelik belirtisidir. Progestanın yan etkileri de bunlar gerçi of beklemek çok zorSürekli kk da geziyorum okuyorum vakit geçmiyo ya.ama çok halsizim ya bilemiyorum inşallah bebiştendir. Bir de dün avm de bi kadınla tartısıp çılgınca ağladım. Bianda ama çok basit biseydi bi saat ağladım. Progestandan mı bilemiyorum kendimi gazagetirmemeye çalışıyorum
benim 8. günüm. Ağrılarım geçti artık zaman zaman kasık ve bel ağrısı yaşıyorum hepsi o. Ruh halimi saymazsak ki o da progestandan olabilir, hiç bir belirtim yokValla benim 4.gün ama karnım ağrıyor bugün çok ve akintim hala var kahverengi siyah gnu kasiklarimda ağrıyor sebebini bilmiyorum ama sonucu güzel olcaksa hepsine raziyim valla kızlar sizin kaçıncı gunler
Hayırlısı olsun ben progestan kullanmıyorum ama çok gerginim patlayacak bomba modundayim vallaBenim
benim 8. günüm. Ağrılarım geçti artık zaman zaman kasık ve bel ağrısı yaşıyorum hepsi o. Ruh halimi saymazsak ki o da progestandan olabilir, hiç bir belirtim yok
1. Aşılamada crinone jel kullanıp tutmayan birisi oşarak şunu söyleyebilirim hiçbir belirtim olmadı şeffaf akıntı dışında.. Yani belirtileriniz jelden kaynaklı değildir diye umut ediyorum inş öyledir..Belirtiniz varmı? Çok halsizim ben bi de kasıklara ara ara ağrı giriyor. Progestandan mı belirti mi bilemiyorum
İnşallah ya .umarım tutmuştur1. Aşılamada crinone jel kullanıp tutmayan birisi oşarak şunu söyleyebilirim hiçbir belirtim olmadı şeffaf akıntı dışında.. Yani belirtileriniz jelden kaynaklı değildir diye umut ediyorum inş öyledir..
Merhaba. Bende seninle aynı gün aynı saatte aşılama oldum. Hangi hastanede yaptırdın? Test yaptınmı ?4 Temmuz’da saat 10.05’te ilk aşılamam oldu. Bugün 4. Günüm bakalım neler olacak? Allah’ın izniyle hayırlı haberlerle bekliyoruz
Merhaba canım. Çapa Tıp’ta oldum. Allah’ın izniyle Perşembe günü kan tahlili yaptırıcam. Sen peki ?Merhaba. Bende seninle aynı gün aynı saatte aşılama oldum. Hangi hastanede yaptırdın? Test yaptınmı ?
Aşılamanın kaçıncı günündesiniz? Ben ilişki yaşarken kasıklarımda ağrı hissediyorum ya.Bana yasak yok dedi
Benim 5 günüm ilk günden itibaren serbestti benimde ilişki benimde agrim oluyor hafif zaten kaşık agrim hep varAşılamanın kaçıncı günündesiniz? Ben ilişki yaşarken kasıklarımda ağrı hissediyorum ya.
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım rapor çıkarttığım için ücret vermedim sadece iğnelerim 500 tl tuttu hepsi o kadar canimMerhaba canım aşılama ücreti ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?