Aşılama Temmuz 2019 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aaa ne güzel kesin görmüşüzdür sen de ne gibi gelişmeler oldu?

Ben üniversite hastanesinde yaptırdım rapor çıkarttığım için ücret vermedim sadece iğnelerim 500 tl tuttu hepsi o kadar canim
Ben de üniversite hastanesinde oldum raporlu olduğum içim iğnelere 130 lira verdim o nasıl oluyor?

Eeee bana vermediler BATa 5 günüm var alıp kullansam mı geç mi kaldım ? Bana niye vermedi doktor hiç anlamadım
Doktora sor bence 2 kere yaptırdım birinde 100 mg şimdi 200 verdiler.ilkgünden itibaren kullanılıyor aşılamanın

Offf ya yarın arayıp sorucam doktorların hepsi aynı eğitimi almıyorlar mı anlamıyorum

Merhaba canım. Çapa Tıp’ta oldum. Allah’ın izniyle Perşembe günü kan tahlili yaptırıcam. Sen peki ?
Merhabalar biz de ilk defa asilama yapmayi dusunuyoruz . Memnun kaldiniz mi capada ?. Ne kadar ucret odediniz acaba ?

Merhabalar biz de ilk defa asilama yapmayi dusunuyoruz . Memnun kaldiniz mi capada ?. Ne kadar ucret odediniz acaba ?
Aşılama ilaçlarım 130 + aşılamanın yapıldığı gün 110 toplam 240 lira ödedim sigortalı olduğum için böyle diğer kişilerin ilaçlar için 600 aşılama için tam emin değilim 250 mi 350 mi öyle bişey ücret ödemişler.
Memnun kaldım inşallah tutarsa da daha da memnun ve mutlu olurum

Insallah tutar .peki cok bekletiyorlar sira almak icin

Insallah tutar .peki cok bekletiyorlar sira almak icin
Amin canım hepimizin inşallah tutar muayene 20-30 dk sürdüğü için bekliyorsun mecburen sonuçta sen de muayene için içeri girdiğinde senin işlemin de o kadar süre seni de başkaları bekleyecektir

Eeee bana vermediler BATa 5 günüm var alıp kullansam mı geç mi kaldım ? Bana niye vermedi doktor hiç anlamadım
Bana da vermediler canım herkese vermiyorlar.
Ben de 12si saat 1de ikinci aşılamayı yaptırdım kaç gündür ağrılarım var bugün sabah pembemsi leke geldi peçeteye doktora sorsam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…