- 8 Ocak 2015
- 6.090
- 19.103
- 448
Ben bugün oldum aşılmayı canımAşılamanın kaçıncı günündesiniz? Ben ilişki yaşarken kasıklarımda ağrı hissediyorum ya.
Aaaa bende Çapa’da oldum aşılama. Tesadüfe bak. Birbirimizi görmüş olmalıyızMerhaba canım. Çapa Tıp’ta oldum. Allah’ın izniyle Perşembe günü kan tahlili yaptırıcam. Sen peki ?
Ben de üniversite hastanesinde oldum raporlu olduğum içim iğnelere 130 lira verdim o nasıl oluyor?Ben üniversite hastanesinde yaptırdım rapor çıkarttığım için ücret vermedim sadece iğnelerim 500 tl tuttu hepsi o kadar canim
Progestan ne için verdi? Bana sadece folic 1 verdi o kadarBelirtiniz varmı? Çok halsizim ben bi de kasıklara ara ara ağrı giriyor. Progestandan mı belirti mi bilemiyorum
Sana tutunması için jel vermedi mi doktor ?? Ben folik asit ve jel kullanıyorum.Progestan ne için verdi? Bana sadece folic 1 verdi o kadar ☹
Bebek oluşursa tutunsun diye. Ama çok uyku yapıyorProgestan ne için verdi? Bana sadece folic 1 verdi o kadar ☹
Ben göbekten iğne vuruldum gunal f ve cat iğnesine verdim parayı vallaBen de üniversite hastanesinde oldum raporlu olduğum içim iğnelere 130 lira verdim o nasıl oluyor?
Ben de göbekten yedim iğneler, çatlatma iğnesi ve 1 kutu folikasit içinBen göbekten iğne vuruldum gunal f ve cat iğnesine verdim parayı valla
Bebek oluşursa tutunsun diye. Ama çok uyku yapıyor
Sana tutunması için jel vermedi mi doktor ?? Ben folik asit ve jel kullanıyorum.
Doktora sor bence 2 kere yaptırdım birinde 100 mg şimdi 200 verdiler.ilkgünden itibaren kullanılıyor aşılamanınEeee bana vermediler BATa 5 günüm var alıp kullansam mıgeç mi kaldım ? Bana niye vermedi doktor hiç anlamadım
Merhabalar biz de ilk defa asilama yapmayi dusunuyoruz . Memnun kaldiniz mi capada ?. Ne kadar ucret odediniz acaba ?Merhaba canım. Çapa Tıp’ta oldum. Allah’ın izniyle Perşembe günü kan tahlili yaptırıcam. Sen peki ?
Hangi ilde ve hastanede oldunuz ?Ben bugün oldum aşılmayı canım
Aşılama ilaçlarım 130 + aşılamanın yapıldığı gün 110 toplam 240 lira ödedim sigortalı olduğum için böyle diğer kişilerin ilaçlar için 600 aşılama için tam emin değilim 250 mi 350 mi öyle bişey ücret ödemişler.Merhabalar biz de ilk defa asilama yapmayi dusunuyoruz . Memnun kaldiniz mi capada ?. Ne kadar ucret odediniz acaba ?
Insallah tutar .Aşılama ilaçlarım 130 + aşılamanın yapıldığı gün 110 toplam 240 lira ödedim sigortalı olduğum için böyle diğer kişilerin ilaçlar için 600 aşılama için tam emin değilim 250 mi 350 mi öyle bişey ücret ödemişler.
Memnun kaldım inşallah tutarsa da daha da memnun ve mutlu olurum
Amin canım hepimizin inşallah tutarInsallah tutar .peki cok bekletiyorlar sira almak icin
Bana da vermediler canım herkese vermiyorlar.Eeee bana vermediler BATa 5 günüm var alıp kullansam mıgeç mi kaldım ? Bana niye vermedi doktor hiç anlamadım
Bilmiyorum valla şehirden şehire fark ediyor demekki aman yeterki tutsunda gerisi önemli degilBen de göbekten yedim iğneler, çatlatma iğnesi ve 1 kutu folikasit için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?