adet düzensizliği için cnm 38. gün falan oluyordum bunu içince 28. gün oldum kaç gün oldu biteli ilaç cnm seninAcaba bnde öyle olurmuyum randevu alacağım doktor çok dolu oluyor o yüzden sordum cnm teşekkür ederim cvp için sen ne için kullanmistin bu hapı
Benimde düzensiz oluyor bide çikolata kisti var 2.5 cnm hasta olunca tekrar gel dediadet düzensizliği için cnm 38. gün falan oluyordum bunu içince 28. gün oldum
Ben belirti olayına inanmıyorum canım..Belirtin var mı canım senin
Ben erken yumurtluyorum program ile uymuyorbende de takvim ve test tuttu ,değerlendirdim gerisi Rabbim ol derse olur inşallah:)
Aynı haldeyim 21inde başladı artarak devam ediyor göğüslerim şişik ve sızlıyor normalde 7 gün kala olurdu hafif erken başladıKizlar benimde yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim ve ağrım devam ediyor afedersiniz böyle ucuna dokunamiyorum bile aşırı hassas önceki aylar boyle olmamıştı bata yakın oluyordu bi umudum yok ama hormonlar da bi sıkıntı var ondan mı boyle sizce
Yani şöyle söyleyim benim geçen 3 ayım göğüs hassasiyeti konusunda asla birbirini tutmadı, ilk ay yumurtlamadan hemen sonra göğüs hassasiyetim oldu sonucum negatifti, bi önceki ay adete yakın göğüs hassasiyetim oldu tam da hatırlamıyorum açıkcası sonuç pozitifti ama kimyasal atlattım biliyorsun, bu ay hiç göğüs hassasiyetim yok sonuç ne olur bilmiyorum. Her ay hormonal değişiklikler geçiriyoruz benceKizlar benimde yumurtlamadan beri göğüs hassasiyetim ve ağrım devam ediyor afedersiniz böyle ucuna dokunamiyorum bile aşırı hassas önceki aylar boyle olmamıştı bata yakın oluyordu bi umudum yok ama hormonlar da bi sıkıntı var ondan mı boyle sizce
Yap bi test gitsinKızımın bebeklik eşyalarını ve baya bir kıyafetini verdiğim bir ablam var..
Dün beni aradı.. Bayadır da konuşuyorduk..
Sinem bize verdiklerini sakladım duruyor çocuk yapmayacak mısın sana geri gereyim eşyaları dedi...
Abla içine mi doğdu yoksa dedim..
Benimde içime kurt düştü cidden malum mü oldu acaba diye..
Şimdi sizin testleri de gördüm ya zor tutuyorum kendimi
Bende bu ay belirti aramadım hiç kendimde belim ağrıdı geçiştirdim ovu. Testi de yapmadım ne zaman yumurtladım bilmiyorumBen belirti olayına inanmıyorum canım..
Tek inandığım yerleşme ağrısı. Ama İlk gebeliğimde yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra yaşamıştım..
O da dün akşam oldu gibi geldi bana 8.gün Dü dün.. Bilemiyorum yani..
Ya aslında ben sabah yaptım testi bu kadar belirgin değildi. Silikti dururken koyulaşmış bu fotoğrafı buraya atmak için çektim. İnşallah vardır hepmiz bu ay güzel haberler alırızOoo canım senin baya belirgin çıkmıs=)
Benim onuncu gün çok silikti bugünde iğne vurulduğum gün dahil 11. Gün ve çizgi tamamen gitmiş
Yarıın belirgin görmeyi umuyorum =)
bendede 2.7 cm kist var cnm ama bana doğum kontrol verdi duphaston peşine adet olunca bitti bugün çok şükür beni maf etti o ilaç ama bende pko var 1aydaha duphaston kullanıp yine doktora gidicemBenimde düzensiz oluyor bide çikolata kisti var 2.5 cnm hasta olunca tekrar gel dedi
İlk 5 dk zaten daha silikti sonradan koyulaşmış. İnşallah vardır ben de iğne etkisidir diye umutlanmak istemiyorum ama 12. Gün tekrar yapıcam bakalım iğne etkisi geçer heralde 12. gün diye düşünüyorumKuzum cok belirgin yaaabence hamilesin.. iğne etkisi bu kadar belirgin etki eder mi ki 10.günde? Silik hayali cıkması falan lazımdı bence
Bende de öyle canım yumurtlamada da vardı sonra geçmedi hatta 3 gün sonrası sağ göğsümde çok ağrım oldu diger aylar hep hüsran olunca pek umudum yok bel kasik ağrısıni da takmıyorum o yüzdenAynı haldeyim 21inde başladı artarak devam ediyor göğüslerim şişik ve sızlıyor normalde 7 gün kala olurdu hafif erken başladı
neden geçmesin olumlu düşün cnm benimki çikolata kistimi bilmiyorum ama kistim var öylede böylede gececek şansı yokPeki geçti mi cikolata kistin cnm benim moralim çok bozuluyor gecmezse diye
Akıntı takip edemedim ama kasık ağrısı oldu cnmBu hangi program? Birde burda yumurtlama gördüğün tarihte gerçekten akıntı kaşık ağrısı oldu mu? Bende takvimdeki gün ile yumurtlama tutmuyor
İnsallah benımde bu ağrı yerleşme ağrısıdırBen belirti olayına inanmıyorum canım..
Tek inandığım yerleşme ağrısı. Ama İlk gebeliğimde yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra yaşamıştım..
O da dün akşam oldu gibi geldi bana 8.gün Dü dün.. Bilemiyorum yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?