Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Moralim sıfır ya bu ay da olmazsa 6 ayda bitecek ben napcam bilmiyorum herkes hamile=(
Hamiş olanın ovulasyonu ne güzel çıkıyor 1 hafta kala bu ay asla ümidim yok her şey psikolojik

Eklentiler

• 16248938082048832267016746740449.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Dusuk yapacak kadar rahime tutunmasi zaten kaset testte bile cikardi bisey diyeyim produktör cok sikayet var genelde pozotif cikartiyor
Kimyasal gebelikleride yakaladıgı icin pozitif cıkıyor zaten. Bende geçen ay gayet negatif göstermisti.

Kızlar kimyasal gebelik dediğiniz 2 aydan az süren mi? Nedir?

Hali Kuzum benim olumsuz sonuç sonunda adetim söküldü
Sen de benim gibi erkenden test yapıp durma insanin psikolojisi allak bullak oluyor insallah pozitif sonuç alırsın sen adetin gecince yap sabret dua et

Yeğeninizle tanışın kızlar bu kadar belirtiye negatife anca buna hamile kalırım modunuzu yükseltin lütfennn haziran genel bir uğursuzsuu temmuz ağustos çiçek gibi olacak çiçekkk avokadolarımız yencek masajlar yapılcakk altın günler değerlendirilecekkk üzülmek yıkılmak ağlamak ümitsizliğe kapılmak yasakkk

Eklentiler

• IMG_20210628_191834.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…