Kana bile çıkmamıştır bozma morelini sakin ol8.gun erkenden ne bilim bazısının çıkıyor =(
Hamiş olanın ovulasyonu ne güzel çıkıyor 1 hafta kala bu ay asla ümidim yok her şey psikolojikMoralim sıfır ya bu ay da olmazsa 6 ayda bitecek ben napcam bilmiyorum herkes hamile=(
Ne yapacak daha bilemedim yumurtlamasinda yapioz çatlamasinda yapiyozHamiş olanın ovulasyonu ne güzel çıkıyor 1 hafta kala bu ay asla ümidim yok her şey psikolojik
Dusuk yapacak kadar rahime tutunmasi zaten kaset testte bile cikardi bisey diyeyim produktör cok sikayet var genelde pozotif cikartiyorPredictor early ile ilgili bi yorum tüylerimi diken diken etti
Bu da gol değilse bundan alayimPredictor early ile ilgili bi yorum tüylerimi diken diken etti
Kimyasal gebelikleride yakaladıgı icin pozitif cıkıyor zaten. Bende geçen ay gayet negatif göstermisti.Dusuk yapacak kadar rahime tutunmasi zaten kaset testte bile cikardi bisey diyeyim produktör cok sikayet var genelde pozotif cikartiyor
Insallah canım senin kaçıncı günün ne zaman test yapacaksinKana bile çıkmamıştır bozma morelini sakin ol
Bi de cuma yapalim2 gün sonra varsa anca erken gebelik testinde cıkar ne diye canını boş yere sıkıyorsun sen kuzum
Çarşamba kaset test yapcaksan yapma zaten kuzum cıkmaz. Cuma günü bekle o zamanBi de cuma yapalimçarşamba test hakkımı kaybettim.kizlwr
Tamamdr canım tesekkurler=)Çarşamba kaset test yapcaksan yapma zaten kuzum cıkmaz. Cuma günü bekle o zaman
Evet dölleniyor ama vücut onun gelişemeyecegini anlayıp daha sen farkında varmadan sonlandırıyorKızlar kimyasal gebelik dediğiniz 2 aydan az süren mi? Nedir?
Bende de COMFORT ERKEN GEBELİK var yarın 5 gün kalıyor benim adete ve doğum günümBende de ondan var yarın sabah yapacağım
ayyy iyi ki doğdun şimdiden ciciim yeni yaşın size sağlıklı sıhhatli bir minik getirsiinBende de COMFORT ERKEN GEBELİK var yarın 5 gün kalıyor benim adete ve doğum günümbende sabah erkenden yapıp atacağım buraya hadi rast gele hepmize
Tamam canim tesekkur ederim hayirlisi olsunHali Kuzum benim olumsuz sonuç sonunda adetim söküldü
Sen de benim gibi erkenden test yapıp durma insanin psikolojisi allak bullak oluyor insallah pozitif sonuç alırsın sen adetin gecince yap sabret dua et
Hep beraber dökülme vakti geliyorBende de COMFORT ERKEN GEBELİK var yarın 5 gün kalıyor benim adete ve doğum günümbende sabah erkenden yapıp atacağım buraya hadi rast gele hepmize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?