Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
umutlarımızı tavana alalım heh tamam

Kızlar üzerimde ki stresi henüz atamadım yardımınıza ihtiyacım var
Adetin 10. günü 22.2 mm yumurtam vardı
Bugün 22. günü progesteron:4.7 beta:0.100 ve tsh:4. 77 olarak sonuçlarımı aldım tsh benim hatam nedenli arttı ilacımı yarıya düşürdüğüm için
Progesteron düşük çıktı beni korkutan şey yumurta bu sonuca göre çatlamamış ve yeniden kiste dönüşmüş olabilir mi? Çatlama üzerine ortalama 8-10 gün geçti kanda beta için erken bir süre mi acaba?

Insallah canım senin kaçıncı günün ne zaman test yapacaksin
9 gün bugün canım predictor siparişi vermiştim Perşembe gelirse onla yaparım bi 12 gün oluyo o gün bakalım umudum pek yok açıkcasi her ay hüsran olunca bu ay da olmazsa toplu tatile çıkalım kafa dagitalim artık agustosa hamiş baslayalim yeter

Cnm insAllah hamilesindir vallahi çok istiyorum hepinizden güzel haberleri duymak bu ay hepimize uğurlu gelir insAllah ümidini kırmak gibi olmasın ama bende bu ayın başında o kadar çok belirti yasadimki hatta 24 mayısta doktora gittiğimde doktorum bana 2 yumurtan çatlamış dedi iki gündür suruyo dedi bana ilaç yazdı kullandım kasik agrisi batması gaz göğüs ucu kararması göğüs hassasiyeti büyümesi göğsümde mavimsi yeşilimsi damarlar oluşmaya başladı iştah artışı ve 2 hafta adetim gecikti ben kesin gözüyle daima baktım adetten 3 gün önce kan verdim negatif ve adetin üstünden 9 gün geçti kan verdim negatif ve tam 14. Gün lekeleme başladı ve adet oldumtabi bunları ümitsiz olman için demiyorum vallahi çok umitlenme bu defa sonuç negatif olsa çok uzulursun
klimalı odadayım ateş 36,9 37 gidip geliyor neredeyse ümitlencemm ya yüksek sayılır mı bu jkadhskja belki vücudum psikolojik kendini yakıyo her şey mübah

yok be kuzuuum ben regl olayım da öteki aya başlayayım diye acele ediyoruum üzülmemmm bende aşırı iştahsızlık var canım bişey istemiyo geri kalan aynıı her şey var. ama şu kanıya vardım 5 dk önce takvime göre yarın regl olmam gerekiyo vücudum heralde şaşırdı geç yumurtlayınca ondan regl belirtilerim çok çok fazlaa yoksa reglden önce böyle oluyorum bennn hamişlik pek sanmıyorum kendimi oyalıyorm anca

Ben 15inde gidicem insallah bunaldım iyice =)

Hali ben havlu attim yine yeni bat tarihim 26 temmuz canim boyle boyle 1 sene daha gececek galiba.

InsAllah regl olacam diye beklerken hamile olduğunu ogrenirsinde bu topigin hepsini mutluluktan dans ettirirsin cnm sen ve isteyen bütün arkadaşlar insAllah bu ay uğurlu gelir

Bu ay benim de çok oldu geçen ay yoktu örneğin, çarşamba da benim bat, cuma günü testim bembeyazdı çöm umutsuzlandım…

Ben utandım şuan ama yinede kuyruk dik birazcık daha dolanırım buralarda

Aynen benimde temmuz oluyor batım tekrar ağustos olmuyorum
Benimde yine temmuz olacak adet olursam ama sanırım artık denemeyeceğiz
Bende de ondan var yarın sabah yapacağım
Sende de olmayan marka yok çeşit çeşit stokların mı ne yaptın

Benimde yine temmuz olacak adet olursam ama sanırım artık denemeyeceğiz

Sende de olmayan marka yok çeşit çeşit stokların mı ne yaptın
Ahhahahaha evett bugün eczaneden doldurdum hem prodoctor yapıcam hem kaset test. 2 tane de trendyoldan predictor early siparis ettm onlarıda perşembe yaparım gelince

Kızlar erkek te fsh östradiol testosteron kaç olmalı bu konuda bilgisi olan var mı eşimin testleri düşük gibi geldi sanki biz galiba kesin tüp bebek yapmak zorunda kalcaz gibi duruyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…