Yeğeninizle tanışın kızlar bu kadar belirtiye negatife anca buna hamile kalırımmodunuzu yükseltin lütfennn haziran genel bir uğursuzsuu temmuz ağustos çiçek gibi olacak çiçekkk avokadolarımız yencek masajlar yapılcakk altın günler değerlendirilecekkk üzülmek yıkılmak ağlamak ümitsizliğe kapılmak yasakkk
9 gün bugün canım predictor siparişi vermiştim Perşembe gelirse onla yaparım bi 12 gün oluyo o gün bakalım umudum pek yok açıkcasi her ay hüsran olunca bu ay da olmazsa toplu tatile çıkalım kafa dagitalim artık agustosa hamiş baslayalim yeterInsallah canım senin kaçıncı günün ne zaman test yapacaksin
klimalı odadayım ateş 36,9 37 gidip geliyor neredeyse ümitlencemm ya yüksek sayılır mı bu jkadhskja belki vücudum psikolojik kendini yakıyo her şey mübah
yok be kuzuuum ben regl olayım da öteki aya başlayayım diye acele ediyoruum üzülmemmm bende aşırı iştahsızlık var canım bişey istemiyo geri kalan aynıı her şey var. ama şu kanıya vardım 5 dk önce takvime göre yarın regl olmam gerekiyo vücudum heralde şaşırdı geç yumurtlayınca ondan regl belirtilerim çok çok fazlaa yoksa reglden önce böyle oluyorum bennn hamişlik pek sanmıyorum kendimi oyalıyorm ancaCnm insAllah hamilesindir vallahi çok istiyorum hepinizden güzel haberleri duymak bu ay hepimize uğurlu gelir insAllahümidini kırmak gibi olmasın ama bende bu ayın başında o kadar çok belirti yasadimki hatta 24 mayısta doktora gittiğimde doktorum bana 2 yumurtan çatlamış dedi iki gündür suruyo dedi bana ilaç yazdı kullandım kasik agrisi batması gaz göğüs ucu kararması göğüs hassasiyeti büyümesi göğsümde mavimsi yeşilimsi damarlar oluşmaya başladı iştah artışı ve 2 hafta adetim gecikti ben kesin gözüyle daima baktım adetten 3 gün önce kan verdim negatif ve adetin üstünden 9 gün geçti kan verdim negatif ve tam 14. Gün lekeleme başladı ve adet oldum tabi bunları ümitsiz olman için demiyorum vallahi çok umitlenme bu defa sonuç negatif olsa çok uzulursun
Ben 15inde gidicem insallah bunaldım iyice =)9 gün bugün canım predictor siparişi vermiştim Perşembe gelirse onla yaparım bi 12 gün oluyo o gün bakalım umudum pek yok açıkcasi her ay hüsran olunca bu ay da olmazsa toplu tatile çıkalım kafa dagitalim artık agustosa hamiş baslayalim yeter
Peki cnm teşekkür ederim cevap verdiğin için sen ne için kullanmistinBen kullandım cnm adetim 3 gün gecikti 6 sindanolmam gerekirken 9 unda oldum cnm
InsAllah regl olacam diye beklerken hamile olduğunu ogrenirsinde bu topigin hepsini mutluluktan dans ettirirsin cnm sen ve isteyen bütün arkadaşlar insAllah bu ay uğurlu geliryok be kuzuuum ben regl olayım da öteki aya başlayayım diye acele ediyoruum üzülmemmm bende aşırı iştahsızlık var canım bişey istemiyo geri kalan aynıı her şey var. ama şu kanıya vardım 5 dk önce takvime göre yarın regl olmam gerekiyo vücudum heralde şaşırdı geç yumurtlayınca ondan regl belirtilerim çok çok fazlaa yoksa reglden önce böyle oluyorum bennn hamişlik pek sanmıyorum kendimi oyalıyorm anca
Bu ay benim de çok oldu geçen ay yoktu örneğin, çarşamba da benim bat, cuma günü testim bembeyazdı çöm umutsuzlandım…
Benimde yine temmuz olacak adet olursamBen utandım şuan ama yinede kuyruk dik birazcık daha dolanırım buralarda
Aynen benimde temmuz oluyor batım tekrar ağustos olmuyorum
Sende de olmayan marka yok çeşit çeşit stokların mı ne yaptınBende de ondan var yarın sabah yapacağım
Ahhahahaha evett bugün eczaneden doldurdumBenimde yine temmuz olacak adet olursamama sanırım artık denemeyeceğiz
Sende de olmayan marka yok çeşit çeşit stokların mı ne yaptın
Ben hamile kalmak icin kullandım cnm doktorum folik asit ve duphaston vermişti tabi o ay olmadı kismetPeki cnm teşekkür ederim cevap verdiğin için sen ne için kullanmistin
Haydi bismillah Allah güzel sonuclarla karşılaştırsın inşallaaahBende de COMFORT ERKEN GEBELİK var yarın 5 gün kalıyor benim adete ve doğum günümbende sabah erkenden yapıp atacağım buraya hadi rast gele hepmize
Hamile olanların ovulasyon kip kırmızı mi çıkıyorHamiş olanın ovulasyonu ne güzel çıkıyor 1 hafta kala bu ay asla ümidim yok her şey psikolojik
Halicim saçmalama ne moral bozmasıMoralim sıfır ya bu ay da olmazsa 6 ayda bitecek ben napcam bilmiyorum herkes hamile=(
Canımsınayyy iyi ki doğdun şimdiden ciciim yeni yaşın size sağlıklı sıhhatli bir minik getirsiin
Hiç umudum yok kendi adıma hiç belirti de yok yine negatif gorecem gibiHaydi bismillah Allah güzel sonuclarla karşılaştırsın inşallaaahyarın sabah şenlik var burda belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?