- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Öyle düşünme cnm Allah büyüktür sen sabret ve olacağına kesinlikle inan valla ummadığın bir anda supriz yapacak bebişim cnmMoralim sıfır ya bu ay da olmazsa 6 ayda bitecek ben napcam bilmiyorum herkes hamile=(
Ayyyy çok heyecanlı inşallah sana çok güzel bir doğum günü hediyesi gelir sabahBende de COMFORT ERKEN GEBELİK var yarın 5 gün kalıyor benim adete ve doğum günümbende sabah erkenden yapıp atacağım buraya hadi rast gele hepmize
tesekkur ederım canım moral içinÖyle düşünme cnm Allah büyüktür sen sabret ve olacağına kesinlikle inan valla ummadığın bir anda supriz yapacak bebişim cnmmoralini yuksek tut ki herşey güzel.olsun
Ama belirti de yok ona üzülmüyorum yine olmadı biliyorum ondan yoksa teste değil hep böyle geçiyor olacak olcak diye diyeHalicim saçmalama ne moral bozmasıerken test olsa çıkardı ama kasette imkansız bence bu kadar erken çıkması azcık daha sabır
Rica ederim cnm biz burada birbirimize destek için burdayiztesekkur ederım canım moral için
Oyy üzülme sakın ben çok üzüldüm Allah sabır versin=(Merhaba,
Ben 10 gün once 15 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş hiç sebepsiz. 2021 Aralik anneleri gurubunun boşluğunu buralarda doldurmaya çalışıyorum. İmkan olsa hemen tekrar denemeye başlarım. O kadar eksiklik hissediyorum. Rabbım kimseye aratmasın,arayıp bulanlara da kaybetmenin acısını yaşatmasın.
Nerden bilion kizgulsenmug elenmiş((
Bakim eksiklerimi bastan=(yazdııı bugünn(((((((
Ben 5 yıl önce cocuk istiyordum ne yaptıysak olmadı cnm önce 4 ay kendi kendimize tedavisiz denedik olmadı sonra doktora gittik doktoruma siz muayene ederken ve iliski sirasinda sol tarafım agriyo diyordum surekli alttan muayene edip ilac yazip yolluyordu duzgun bakmiyordu bile bana hep birseyin yok diyordu 4 ayda o doktora gittim sonra baktım olmuyo doktor degistirdim ve doktor ultrasonla baktığı gibi bana sol tarafında kist var dedi ilaç yazdı bu ay kullan gel bakalım kıstın geçerse tedaviye başlarız dedi bende bir ay kullandım ve doktora gittim kıstım yok olmuştu kıstım yok olduktan hemen sonraki ay ikiz kızlarıma hamile kaldım cnm 9 ay uğraştık 10. Ay hamile kaldım hemde ikizlere bende çok takıyordum kafama çok üzülüyordum ve kendime söz verdim takmayacağım dedim ve kafama tanımadığım ay ikizlere hamile kaldim şimdi ikizlerim 4 yaşını dolduracaklar cnm uzun oldu biraz ama anlatmak istedim umut olsun diyetesekkur ederım canım moral için
Tesekkur ederim çok sag ol haklısın insallah ben de birgun takmamBen 5 yıl önce cocuk istiyordum ne yaptıysak olmadı cnm önce 4 ay kendi kendimize tedavisiz denedik olmadı sonra doktora gittik doktoruma siz muayene ederken ve iliski sirasinda sol tarafım agriyo diyordum surekli alttan muayene edip ilac yazip yolluyordu duzgun bakmiyordu bile bana hep birseyin yok diyordu 4 ayda o doktora gittim sonra baktım olmuyo doktor degistirdim ve doktor ultrasonla baktığı gibi bana sol tarafında kist var dedi ilaç yazdı bu ay kullan gel bakalım kıstın geçerse tedaviye başlarız dedi bende bir ay kullandım ve doktora gittim kıstım yok olmuştu kıstım yok olduktan hemen sonraki ay ikiz kızlarıma hamile kaldım cnm 9 ay uğraştık 10. Ay hamile kaldım hemde ikizlere bende çok takıyordum kafama çok üzülüyordum ve kendime söz verdim takmayacağım dedim ve kafama tanımadığım ay ikizlere hamile kaldim şimdi ikizlerim 4 yaşını dolduracaklar cnm uzun oldu biraz ama anlatmak istedim umut olsun diye
Yaptım gordum onuda=(gulsenmug elenmiş((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?