Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tesekkur ederim çok sag ol haklısın insallah ben de birgun takmam
InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin Allah büyüktür emin ol en ummadığın anda sana supriz yapacak

21.gunde çarşambayms bir kan vereyim progesteron bakalm nolmus hep 12 15 yumurtluyoruz demekki ama gelen giden yok

Evet cnm anlıyorum insanın elinde olmuyo birde insan vücudu öyle bi yaratilmiski en ufak stresten bile etkileniyo helede biz kadınların bünyesi biraz daha narın olduğundan herşeyden etkileniyoruz

Bekle canım bakalım inşallah vardır haber et olur mu=)
Ederim inşallah. Bir de bir şey sormak istiyorum. Progestan vermişti doktor bana. Fitil olarak kullandım sabah akşam. Son 5 gündür vajinaya koyarken aşırı zorlanıyorum. Sanki rahmim aşağı inmiş gibi. Acaba böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ya da ilaçtan mı kaynaklıdır?

Ben bilmiyorum hiç kullanmadim yazarlar insallah

Selam kızlar nasılsınız var mı güzel haberler okuyamadım son mesajları. Benim yarın bat günüm ama test yapmadım yeminim var bir gün geçsin öyle yapacam. Az önce adet olacak gibi karnım ağrıdı aha gitti dedim ama şuan geçti. Tedirgin bekleyiş sürüyor

Bnde heray o ağrı gelince kendimi sıkıyorum gelmesin kırmızılar diye ama sonra diyorum ki bebek yoksa gelsin varsın ve biz geldik diyorlar inşallah sende bebiş vardırda gelmezler canım

3 gündür ishalim var. Sol kasığımda ağrı sol bacağıma vuruyor. Ara ara baş dönmem olmuştu. Çok erken acıkıyorum. Bunların hepsini yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…