- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Canım regl oldum bugün ve artık kendime bir söz verdim bundan sonra kafama göre takilcam hiçbir şekilde yumurtlama gün vs yapmicam akışına bırakcam bazı şeyleri hesap yaptıkça ben stres oluyorum ve günlük yasantimi etkiliyor çalışıyorum bı kızım var o yüzden artık bu konuyla ilgili hicbirsey yapmayacağımNerden bilion kiz
Canım ben kullanmadım bir fikrimde yok ama burda biri yazmıştı eskiden ebe olan birinden öğrenmiş eskilerde gebeliği öğrenmek için el ile vajinal muayne yapıyorlarmış parmağını soktuğunda içeride rahim ağzına değiyorsa hamilelik yokmuş ama parmağı soktuğunda içeriye soktukça gidiyorsa hamilelik varmış yani hamilelik oluştuğunda rahim ağzı yukarıya çekiliyormuş. Ben ebe değilim ama stajdayken eğitim amaçlı bir gün doğumhanede çalıştım doğum yapmak üzere olan bi kaç kadının rahim açıklığı ölçmek için muayne yaptım doğurmak üzere olan kadının bile rahmi o kadar içerideydi ki bayağı bende kadında zorlanmıştık muayne esnasında. Yani belki senin durumunda olup hamile olduğunu öğrenen de vardır. Yada ilk başlarda rahim aşağıya düşüyor olabilir de. Dediğim gibi bu bilgi doğru mu bilmiyorum. Sadece okuduğumu yazmak istedim.Ederim inşallah. Bir de bir şey sormak istiyorum. Progestan vermişti doktor bana. Fitil olarak kullandım sabah akşam. Son 5 gündür vajinaya koyarken aşırı zorlanıyorum. Sanki rahmim aşağı inmiş gibi. Acaba böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ya da ilaçtan mı kaynaklıdır?
Yarin ekleyebilecegim yaş ve deneme süreniz denyazar misinCanım beni eklermisin bat 6 temmuz
İnşallah canım ya baya ağrım var. Adet olmazsam sabaha kadarSabah güzel haberlere uyanmak istiyorumm
Haklısın canım =/Canım regl oldum bugün ve artık kendime bir söz verdim bundan sonra kafama göre takilcam hiçbir şekilde yumurtlama gün vs yapmicam akışına bırakcam bazı şeyleri hesap yaptıkça ben stres oluyorum ve günlük yasantimi etkiliyor çalışıyorum bı kızım var o yüzden artık bu konuyla ilgili hicbirsey yapmayacağım
Canım başın sağolsun çok üzüldüm… Allah kimseye evlat acısı vermesinMerhaba,
Ben 10 gün once 15 haftalık bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuş hiç sebepsiz. 2021 Aralik anneleri gurubunun boşluğunu buralarda doldurmaya çalışıyorum. İmkan olsa hemen tekrar denemeye başlarım. O kadar eksiklik hissediyorum. Rabbım kimseye aratmasın,arayıp bulanlara da kaybetmenin acısını yaşatmasın.
Yarın sabah kaçırma burayı şenlik var herkes test patlatcakSelam kızlar nasılsınız var mı güzel haberler okuyamadım son mesajları. Benim yarın bat günüm ama test yapmadım yeminim var bir gün geçsin öyle yapacam. Az önce adet olacak gibi karnım ağrıdı aha gitti dedim ama şuan geçti. Tedirgin bekleyiş sürüyor
Teşekkür ederim. Vajinaya parmağımı zor itiyorum. Rahim mi tam da bilmiyorum.Canım ben kullanmadım bir fikrimde yok ama burda biri yazmıştı eskiden ebe olan birinden öğrenmiş eskilerde gebeliği öğrenmek için el ile vajinal muayne yapıyorlarmış parmağını soktuğunda içeride rahim ağzına değiyorsa hamilelik yokmuş ama parmağı soktuğunda içeriye soktukça gidiyorsa hamilelik varmış yani hamilelik oluştuğunda rahim ağzı yukarıya çekiliyormuş. Ben ebe değilim ama stajdayken eğitim amaçlı bir gün doğumhanede çalıştım doğum yapmak üzere olan bi kaç kadının rahim açıklığı ölçmek için muayne yaptım doğurmak üzere olan kadının bile rahmi o kadar içerideydi ki bayağı bende kadında zorlanmıştık muayne esnasında. Yani belki senin durumunda olup hamile olduğunu öğrenen de vardır. Yada ilk başlarda rahim aşağıya düşüyor olabilir de. Dediğim gibi bu bilgi doğru mu bilmiyorum. Sadece okuduğumu yazmak istedim.
Hayırlısı cnm bende hamilelik tedavisine baslayacaktik kist olduğunu öğrendik bide regl düzensiz kullanacağız bakalm sonuç ne olacak kismetBen hamile kalmak icin kullandım cnm doktorum folik asit ve duphaston vermişti tabi o ay olmadı kismet
Seninki ne kisti cnmBen 5 yıl önce cocuk istiyordum ne yaptıysak olmadı cnm önce 4 ay kendi kendimize tedavisiz denedik olmadı sonra doktora gittik doktoruma siz muayene ederken ve iliski sirasinda sol tarafım agriyo diyordum surekli alttan muayene edip ilac yazip yolluyordu duzgun bakmiyordu bile bana hep birseyin yok diyordu 4 ayda o doktora gittim sonra baktım olmuyo doktor degistirdim ve doktor ultrasonla baktığı gibi bana sol tarafında kist var dedi ilaç yazdı bu ay kullan gel bakalım kıstın geçerse tedaviye başlarız dedi bende bir ay kullandım ve doktora gittim kıstım yok olmuştu kıstım yok olduktan hemen sonraki ay ikiz kızlarıma hamile kaldım cnm 9 ay uğraştık 10. Ay hamile kaldım hemde ikizlere bende çok takıyordum kafama çok üzülüyordum ve kendime söz verdim takmayacağım dedim ve kafama tanımadığım ay ikizlere hamile kaldim şimdi ikizlerim 4 yaşını dolduracaklar cnm uzun oldu biraz ama anlatmak istedim umut olsun diye
Tamam ben de sabah yapayım bari, bat gününe kadar yapmayacam demiştimYarın sabah kaçırma burayı şenlik var herkes test patlatcak
Sende katıl tabiTamam ben de sabah yapayım bari, bat gününe kadar yapmayacam demiştimama sanırım sabaha kalmayacak benim karnım ağrıyor yine
Bekleme modu online canisi hala@zeynepciginiz , @Cansinn10 ,GamzeSd , Y yeni minnak , K kizkizakiz , @Lavinya58 , @Neslikrc52 kızlar durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?