Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerden bilion kiz
Canım regl oldum bugün ve artık kendime bir söz verdim bundan sonra kafama göre takilcam hiçbir şekilde yumurtlama gün vs yapmicam akışına bırakcam bazı şeyleri hesap yaptıkça ben stres oluyorum ve günlük yasantimi etkiliyor çalışıyorum bı kızım var o yüzden artık bu konuyla ilgili hicbirsey yapmayacağım

Canım ben kullanmadım bir fikrimde yok ama burda biri yazmıştı eskiden ebe olan birinden öğrenmiş eskilerde gebeliği öğrenmek için el ile vajinal muayne yapıyorlarmış parmağını soktuğunda içeride rahim ağzına değiyorsa hamilelik yokmuş ama parmağı soktuğunda içeriye soktukça gidiyorsa hamilelik varmış yani hamilelik oluştuğunda rahim ağzı yukarıya çekiliyormuş. Ben ebe değilim ama stajdayken eğitim amaçlı bir gün doğumhanede çalıştım doğum yapmak üzere olan bi kaç kadının rahim açıklığı ölçmek için muayne yaptım doğurmak üzere olan kadının bile rahmi o kadar içerideydi ki bayağı bende kadında zorlanmıştık muayne esnasında. Yani belki senin durumunda olup hamile olduğunu öğrenen de vardır. Yada ilk başlarda rahim aşağıya düşüyor olabilir de. Dediğim gibi bu bilgi doğru mu bilmiyorum. Sadece okuduğumu yazmak istedim.

Haklısın canım =/

Canım başın sağolsun çok üzüldüm… Allah kimseye evlat acısı vermesin

Yarın sabah kaçırma burayı şenlik var herkes test patlatcak

Teşekkür ederim. Vajinaya parmağımı zor itiyorum. Rahim mi tam da bilmiyorum.

Ben hamile kalmak icin kullandım cnm doktorum folik asit ve duphaston vermişti tabi o ay olmadı kismet
Hayırlısı cnm bende hamilelik tedavisine baslayacaktik kist olduğunu öğrendik bide regl düzensiz kullanacağız bakalm sonuç ne olacak kismet

Seninki ne kisti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…