Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde heray o ağrı gelince kendimi sıkıyorum gelmesin kırmızılar diye ama sonra diyorum ki bebek yoksa gelsin varsın ve biz geldik diyorlar inşallah sende bebiş vardırda gelmezler canım
Ahh ahh inşallah canım, sanki o çift çizgi çoook uzak bir hayal gibi geliyor adtık, arada hayalini kurup mutlu olduğum sonra şak gerçek dünyaya döndüğüm

Hamile olan arkadaşlar belirti olarak rahminizde batma oluyor muydu hiç? Benim birkaç gündür rahimde batmalar oluyor. Hiç böyle olmazdı

@Gunes97 @ipti @esem-15 PinkMermaid ve diğer arkadaşlar
Evet, batmalar olmuştu ve 1 hafta öncesinden mide bulantım olmuştu..adete 4-5 gün kala , normal kaset testle ilk öğrendim, çok hayalet çizgiydi. İnşallah en kısa zamanda güzel haberini duyarız canım

Predictor early ile ilgili bi yorum tüylerimi diken diken etti
Mayista gebelik yasadim ilk bu testle ogrendim adetime 4 gun vardi ayni anda kaset testlede yaptim oda pozitifti o gün kan verdim degerim 5.8 di dr nasil bi test mis o diyip sasirmisti tabi sonra kimyasal oldu

Hayırlı olan olur hepimşz hakkında insovulasyon testi kullanmıyrm evet ama akıntı ile anlayabılıyorum degerlendirdik bakalım

Ne heyecanlıymısş burası
Sabah kesin burdayım, hepinizi merK ettim

Evet, batmalar olmuştu ve 1 hafta öncesinden mide bulantım olmuştu..adete 4-5 gün kala , normal kaset testle ilk öğrendim, çok hayalet çizgiydi. İnşallah en kısa zamanda güzel haberini duyarız canım
Ya bende tam gruba yazıcaktım midem bulanıyo ne alaka diye daha 1 hafta var bata kesin bilgisayara çok bakmaktan dicektim kiii yaşayan varmış sabahtan beri sol tarafıma batma da oluyo ama bu direk kasığıma değil böyle göbek hizasından başlayıp aşağı doğru iniyo bıçak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…