Ben hamile kalmak icin kullandım cnm doktorum folik asit ve duphaston vermişti tabi o ay olmadı kismet
Sende katıl tabihadi hepimiz sabah teste boğıyoruz burayı. Ben sabah 5 bucukta damlarım yarın biraz erkenciyim
kimin kocası akşam gelirken test alcaktı kızz yaptı mı nolduu
Ahh ahh inşallah canım, sanki o çift çizgi çoook uzak bir hayal gibi geliyor adtık, arada hayalini kurup mutlu olduğum sonra şak gerçek dünyaya döndüğümBnde heray o ağrı gelince kendimi sıkıyorum gelmesin kırmızılar diyeama sonra diyorum ki bebek yoksa gelsin varsın ve biz geldik diyorlar inşallah sende bebiş vardırda gelmezler canım
Ben bugün yaptım hattaYaa hani testleri çarşamba yapıyordunuz salıya ne ara karar verdiniz
Yap yap yapBaşım kel kalmasın birtane de ben yapayım
Almis almış
Evet, batmalar olmuştu ve 1 hafta öncesinden mide bulantım olmuştu..adete 4-5 gün kala , normal kaset testle ilk öğrendim, çok hayalet çizgiydi. İnşallah en kısa zamanda güzel haberini duyarız canımHamile olan arkadaşlar belirti olarak rahminizde batma oluyor muydu hiç? Benim birkaç gündür rahimde batmalar oluyor.Hiç böyle olmazdı
@Gunes97 @ipti @esem-15PinkMermaid ve diğer arkadaşlar
Mayista gebelik yasadim ilk bu testle ogrendim adetime 4 gun vardi ayni anda kaset testlede yaptim oda pozitifti o gün kan verdim degerim 5.8 di dr nasil bi test mis o diyip sasirmistiPredictor early ile ilgili bi yorum tüylerimi diken diken etti
zeynepciginiz , @Cansinn10 , @GamzeSd , @yeni minnak , @kizkizakiz , @Lavinya58 , Neslikrc52 kızlar durumlar nedir?
Adet olmadım daha gögüslerimde acı var sadece, 3 gün daha bekliyip test yapıcağımzeynepciginiz , @Cansinn10 , @GamzeSd , @yeni minnak , @kizkizakiz , @Lavinya58 , Neslikrc52 kızlar durumlar nedir?
Kız napıyon ? Bu ay güzel haberini bekliyorum bak, çalışmaları aksatmaBaşım kel kalmasın birtane de ben yapayım
Insallah hamissinizdirzeynepciginiz , @Cansinn10 , @GamzeSd , @yeni minnak , @kizkizakiz , @Lavinya58 , Neslikrc52 kızlar durumlar nedir?
İnşAllah hayırlısı ile adetimde ara ara gecikmeler oluyor o yüzden heveslenmek istemiyorumInsallah hamissinizdir
Yaa bekliyoruz sonucunuYaaa kizlar cok heycanli. Yarin sabah uyanir uyanmaz bakicam. İnsallah hepiniz hamilesinizdir. Cifter cifter cizgileri hepiniz gorursunuz.
Durumlarzeynepciginiz , @Cansinn10 , @GamzeSd , @yeni minnak , @kizkizakiz , @Lavinya58 , Neslikrc52 kızlar durumlar nedir?
Hayırlı olan olur hepimşz hakkında insumarım öyledir denemekten ne çıkarrr ovulasyonla takip etmeyince kafada hep soru işareti kalıyor hatta ben bu ay ilk defa ovulasyon takip ettim hala kafam karışık ahah test yaparsanız bizi de bilgilendirin lütfennn umarım yerleşmedirr
Ya bende tam gruba yazıcaktım midem bulanıyo ne alaka diye daha 1 hafta var bata kesin bilgisayara çok bakmaktan dicektim kiii yaşayan varmışEvet, batmalar olmuştu ve 1 hafta öncesinden mide bulantım olmuştu..adete 4-5 gün kala , normal kaset testle ilk öğrendim, çok hayalet çizgiydi. İnşallah en kısa zamanda güzel haberini duyarız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?